www.golfjulklappar.se
golf-presenter
- Roliga och användbara julklappar!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 

första-sidan   julklapps-katalog   julklapps-lista    max 300:-   max 600:-   
max 1000:-  
över 1000:-
sista-minuten-julklappar (du har dem ofta dagen efter)

Julklappar till golfspelare max 1000:-

Du letar efter en julklapp till en golfspelare som kostar max 1000 kronor. Här hittar du golftillbehör, golffilmer, golfhjälpmedel som förenklar och förbättrar golfspelet. Golfprodukterna är sorterade i prisordning, den dyraste först och sedan fallande priser.

Vi säljer julklappar som både är roliga och användbara julklappar. Våra golf-julklappar förenklar golfspelet och förbättrar golfen. Det är julklappar som kan användas i många år framåt, som du kommer ihåg och som uppskattas av många!

Här hittar du över 280 st golf-julklappar i prisläget 995:- till 29:-

Julklapps-tips 47:

Viktminsknings-paket Large 995:- 

Vårt unika viktminskningspaket som består av 2 st olika produkter; energi-armband + viktminskningsarmband som ökar förbränningen i kroppen, minskar aptiten samtidigt som den ökar energin i kroppen så att du orkar mer och känner dig piggare tillsammans med våra PREE viktminskningskapslar som på ett naturligt sätt minskar dina matportioner utan att du känner dig hungrig, kliniska tester visar att du i snitt kan minska dina portioner med cirka 30%. Det här är det optimala paketet tillsammans med motion för att gå ner i vikt och bibehålla viktnedgången även på sikt. Armbandet har du på dygnet runt om du vill. Innehåller 75 st kapslar, du tar minst 1 kapsel per dag. Armbandet håller normalt i minst 3 år med normalt handhavande. Armbandet finns i svart eller vitt. Large storlek passar endast personer med väldigt grova handleder. Om du vill gå ner i vikt för att orka spela mer/bättre golf, då är detta ett paket för dig. 


Till hälsobutiken: viktminskningspaket utan biverkningar!

Julklapps-tips 48:

Viktminsknings-paket Medium 995:- 

Vårt unika viktminskningspaket som består av 2 st olika produkter; energi-armband + viktminskningsarmband som ökar förbränningen i kroppen, minskar aptiten samtidigt som den ökar energin i kroppen så att du orkar mer och känner dig piggare tillsammans med våra PREE viktminskningskapslar som på ett naturligt sätt minskar dina matportioner utan att du känner dig hungrig, kliniska tester visar att du i snitt kan minska dina portioner med cirka 30%. Det här är det optimala paketet tillsammans med motion för att gå ner i vikt och bibehålla viktnedgången även på sikt. Armbandet har du på dygnet runt om du vill. Innehåller 75 st kapslar, du tar minst 1 kapsel per dag. Armbandet håller normalt i minst 3 år med normalt handhavande. Armbandet finns i svart eller vitt. Medium storlek passar män eller kvinnor med grova handleder. Om du vill gå ner i vikt för att orka spela mer/bättre golf, då är detta ett paket för dig.


Till hälsobutiken: viktminskningspaket utan biverkningar!

Julklapps-tips 49:

Viktminsknings-paket Small 995:- 

Vårt unika viktminskningspaket som består av 2 st olika produkter; energi-armband + viktminskningsarmband som ökar förbränningen i kroppen, minskar aptiten samtidigt som den ökar energin i kroppen så att du orkar mer och känner dig piggare tillsammans med våra PREE viktminskningskapslar som på ett naturligt sätt minskar dina matportioner utan att du känner dig hungrig, kliniska tester visar att du i snitt kan minska dina portioner med cirka 30%. Det här är det optimala paketet tillsammans med motion för att gå ner i vikt och bibehålla viktnedgången även på sikt. Armbandet har du på dygnet runt om du vill. Innehåller 75 st kapslar, du tar minst 1 kapsel per dag. Armbandet håller normalt i minst 3 år med normalt handhavande. Armbandet finns i svart eller vitt. Small storlek passar normalt 90% av alla kvinnor eller män med smala handleder. Om du vill gå ner i vikt för att orka spela mer/bättre golf, då är detta ett paket för dig. 


Till hälsobutiken: viktminskningspaket utan biverkningar!

Julklapps-tips 50:

Sving Golf-nätbur stor 995:-

 

En golfbur för utomhusbruk eller inomhusbruk med 3 mindre måltavlor och storleken på golfnätet är 300 x 260 x 155 cm. Om du inte behöver det allra största och bästa så är detta ett mycket bra alternativ. Enkel att sätta upp, är stor och tillräckligt slitstark för de flesta.

Till golfbutiken: prisvärd stor golf nätbur för utomhusbruk

Julklapps-tips 51:

Stan Utley´s Learning curve 949:-

putting learning curve

Ett komplett puttningssystem gjort av USA:s hetaste puttningsguru, Stan Utley. Golf Digest USA säger: "golf's latest super star guru". Stan Utley lär ut hur du kan vara mer bekväm, avslappnad och samtidigt atletisk på greenerna. Han förordar en naturlig rörelse utan kompensationer och onödig spänning.

Innehåller: puttningsskena, sikt och uppställningsskena, 1 st DVD/CD 30 minuter, bärväska

Se video-klipp här: förenklar din puttning snabbt!

Till golfbutiken: förbättra din puttning snabbt!
 

Julklapps-tips 52:

Tour Tempo paketet bok + spelare mm 895:-

tour tempo boken + spelaren

I paketet ingår både Tour Tempo boken ovan samt spelaren ovan. Läs vidare ovan för specifikation. Paketet innehåller all information du behöver för att till fullo kunna utnyttja Tour Tempo konceptet för att förbättra din golf. Många golfspelare har ökat sin längd dramatiskt och förbättrat sin teknik på köpet!

Se video-klipp här: 

Tour Tempo en innovation för golfspelare!

Tour Tempo-spelaren förenklar hela ditt spel!  

Läs mer här: tour tempo konceptet allt-i-ett 

Till golfbutik: tour tempo-paketet lär dig rätt tempo!
 

Julklapps-tips 53:

Putting System Pro 949:-

puttningshjälpmedel


Special spegel med löstagbara skenor som lär dig en perfekt puttnings-rörelse.Du ser ett streck som du siktar mot ditt mål och ett streck som du ställer in klubbhuvudet square mot målet. I spegeln ser du ögonen ovanför bollen och axlarna square. Du drar sedan puttern mot skenan och lär dig antingen en rörelse rakt bakåt och rakt igenom eller en rörelse in-square-in. Skenor för båda typerna av puttrörelse bifogas
+ Pro- skena för långa puttar. Levereras med fodral.

Se video-klipp: förbättra alla delar i din puttning

Läs mer här: bli en bättre puttare

Köp i golfbutiken: förbättra puttrörelsen uppställningen sikte
 

Julklapps-tips 54:

Putting System PLUS 949:-

putting system plus


Special spegel med löstagbara skenor lär dig en perfekt puttningsrörelse. Du ser ett streck som du siktar mot ditt mål och ett streck som du ställer in klubbhuvudet square mot målet. I spegeln ser du ögonen ovanför bollen och axlarna square. Du drar sedan puttern mot skenan och lär dig antingen en rörelse rakt bakåt och rakt igenom eller en rörelse in- square-in. Innehåller 2 olika typer av skenor! För korta och mellan-långa puttar. Medföljer också en extra utbyggnadsspegel för att bättre se axlarna position, armarnas position samt putterskaftets position i förhållande till putterhuvudet.

Se video-klipp:

förbättra uppställning och puttningsrörelse

puttningsspegel - utbyggnad

Köp i golfbutiken: förbättra puttrörelsen, sikte och uppställning!
 

Julklapps-tips 55:

Refiner ledad putter övningsputter 1049:- 895:-

refiner ledad putter

Det här en en justerbar gångjärnsklubba putter. Den ger dig omedelbar feedback om du gör fel i din puttning; ojämnt tempo, felaktigt plan mm. När du lärt dig en bra puttningsrörelse så kan du putta med klubban som med din vanliga putter.

 • Patenterat, 2-vägs, justerbar och ledad putter
 • Ger dig omedelbar feedback på tempo, timing, plan
 • När du gör fel böjer sig skaftet direkt
 • Du kan putta bollar med puttern
 • Justerings nyckel ingår för att du ska kunna variera känsligheten på gångjärnet
 • Finns bara i höger-modell

Se video-klipp här: förbättra ditt tempo och puttspår 

Köp i golfbutik:  bättre tempo och puttspår
 

Julklapps-tips 56:

Energi-armband titan länkkedja 17-21 cm från 895:- 

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar blodcirkulationen och förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Du får också förbättrat blodcirkulation i området kring armbandet. Utmärkt för personer som idrottar, jobbar på kontor, studenter och andra som vill må lite bättre. Finns i 3 olika längder: 17 cm, 19 cm eller 21 cm. En hälsosam investering som håller år efter år. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: 

energiarmband titan länkkedja 21 cm med lås 1095:-

energiarmband titan länkkedja 19 cm med lås 995:-

energiarmband titan länkkedja 17 cm med lås 895:-

 

Julklapps-tips 57:

Hälso-vatten Stickan standard modell 849:- 

Den här unika produkten förbättrar vätskebalansen i kroppen med i genomsnitt 28.5% (inom 30 dagar) och ökar syresättningen i blodet med 10.25% (inom 14 dagar) och minskar gifter och föroreningar i celler med 18.2% (inom 90 dagar), allt enligt genomförda kliniska studier! Gör att vanligt vatten blir likt källvatten, mer levande och mer anpassat efter vår egen kropp; vattnet blir stabiliserat. Rör om vattnet i glaset i 20 sekunder eller stoppa ner staven i en tillbringare i 20 sekunder sedan är det klart! 30-dagars nöjdhetsgaranti och 5 års garanti. Förbättrar upptaget i kroppen för alla produkter som innehåller vatten; sportdrycker, naturmedicin mm. En prestera bättre och må bättre produkt för alla! Utmärkt för alla golfspelare naturligtvis!

Till hälsobutiken: gör allt vatten hälsosammare och bättre för kroppen

Julklapps-tips 58:

Golfvagn Supercompact 3-hjuling 895:- 799:- 

Letar du en prisvärdig, lätt och kompakt 3-hjuling då är detta modellen för dig! Gjord av lätt och slitstark aluminium, dubbla stag för att klara även tunga golfbagar, justerbart teleskopisk grepphandtag, scorekorthållare och bollhållare, kompakt när du viker ihop den och enkel att använda,justerbar golfbag hållare på vagnen, storlek ihopvikt: 26 x 35 x 83 cm. Vikt utan kartong 5 kg

Till golfbutiken: golfvagn den minsta och mest kompakta 3-hjulingen

Julklapps-tips 59:

Utslagsmatta Golfmatta tjock 90 x 50 cm 795:- 

golfmatta tjock 4 cm 90 x 50 cm

Den här är en vanlig tjock golfmatta som du kan använda inomhus eller utomhus. Mattan är cirka 4 cm tjock. Det är ett hål i den om du vill använda gummipegg eller pegga utomhus med vanliga peggar. Vill du använda vanliga peggar inomhus så går det lätt att göra en liten skåra i mattan för att fästa vanliga peggar där. Slitstark och tjock matta som du kan stå på eller slå bollar från.

Till golfbutiken: tjock golfmatta för utslag, chippning, stance etc

 

Julklapps-tips 60:

Pegga-upp maskin 895:- 795:-

pegga upp maskin

Det här är en unik mobil och automatiskt pegg- maskin. Med den slipper du att hela tiden böja dig framåt och pegga upp bollen när du övar. Går utmärkt att använda på rangen, hemma i trädgården eller inomhus. Genom att använda pegg-maskinen så får du mer tid över till din träning och du kan fokusera dig på din sving istället. Behöver varken ström eller batterier! 

Se video-klipp här: enkel och snabb uppeggning!

Till golfbutik: peggar upp bollen åt dig på rangen

Julklapps-tips 61:

Tour Tempo spelaren 749:-

tour tempo spelaren

Det här är en unik Tour Tempo-spelare med både sving- och de nya närspels-tonerna. 4 st toner för svingen; 18/6, 21/7, 24/8, 27/9 samt 4 st toner med de nya närspelstonerna; 14/7, 16/8, 18/9, 20/10 (används vid puttning, chippning, bunkerslag etc). Medföljer gör en spelare, dvd med instruktioner, fodral till spelaren, hörsnäcka till spelaren samt cd med 6 st musikspår per TourTempo ton (27/9, 24/8, 21/7 = svingtoner) som du kan lyssna på i bilen etc för att påskynda inlärningen.

Se video-klipp här: Unik Tour Tempo-spelare!

Läs mer här: tour tempo spelaren; sving och närspel

Till golfbutiken: tour tempo spelaren sving och närspel
 

Julklapps-tips 62:

Zeolite Maximum avgiftning och rening max upptag 749:- 

Zeolite har använts under lång tid för dess förmåga att binda tungmetaller och gifter i kroppen och på ett skonsamt sätt föra dom ur kroppen. Detta unika tillskott innehåller också viktiga mineraler, amino syror, enzymer för att underlätta denna avgiftning och rening av kroppens celler. Extremt bra upptag av cellerna och kroppen tackvare små partiklar som kan ta sig in i cellerna och binda upp tungmetaller, gifter och kemikalier etc. Kan göra att du får ökar energi och vitalitet, bättre mental fokus och klar i huvudet. Balanserar också upp pH-värdet i kroppen och har anti-oxidant effekt. Räcker normalt i 4 månader vid normal användning. Mineralerna kommer ej upp i dagsbehovet

Till hälsobutiken:

avgifta och rena kroppens celler 4 månader 749:-

avgifta och rena kroppens celler 2 månader 439:-

 

Julklapps-tips 63:

Puttmatta proffsig 2 olika hål 270 x 35 cm 895:- 749:-

puttmatta proffsig 2 hål konstgräs

En proffsig puttmatta med konstgräs och 2 olika hål; ett i standardstorlek och ett hål mindre än standard. Du kan putta i med- eller motgräs (ljus eller lite mörkare grönt). Med-gräs ger lite snabbare putt, medan mot-gräs ger lite långsammare putt. De olika hålen gör att både nybörjare som duktiga spelare kan få en utmaning av puttmattan. Du får automatiskt tillbaka bollarna du puttar med hjälp av en retur.

Köp i golfbutiken: Puttmatta med 2 olika hål samt konstgräs

 

Julklapps-tips 64: 

Solglasögon Fitover True color Roxor 795:-

solglasögon fitover utanpå dina vanliga glasögon

Solglasögon som är gjorda för att användas utanpå dina vanliga glasögon. Utmärkt för den som vill skydda sina ögon men samtidigt måste ha sina glasögon för att se riktigt. Fitovern sätts smidigt utanpå dina vanliga glasögon för att skydda mot sol och vind. Passar de flesta glasögon med rak skalm med max mått 138 mm skalm-skalm. Utmärkt för golfspelare, i utförsbacken, fiske etc. Färg: svart

Till butiken: solglasögon fitover unika

Julklapps-tips 65:

Rygg-problem rygg-support bälte brett justerbart 115 cm 749:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggbälte med support och energi förbättrar din rygg

 

Julklapps-tips 66:

Rygg-problem rygg-support bälte brett justerbart 100 cm 729:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggbälte med support och energi förbättrar din rygg

 

Julklapps-tips 67:

Golf Gym komplett allt-i-en höger-spelare 695:-

golf gym komplett

Paketet består av 3 olika motståndsband; lätt, medel och tung, en dvd med övningar (23 st övningar för att förbättra din sving och dina golfmuskler, ytterligare stretching övningar för uppvärmning eller ökad smidighet samt ett rygg program som både ökar smidigheten och stärker ryggen ytterligare), fodral, ett speciellt golfgrepp-handtag, en brochyr med det vanligaste övningarna

 • Ett komplett golfgym med 3 olika belastningar; lätt, medel och tung
 • Dvd med övningar (23 övningar för att stärka golfmusklerna + olika strechingövningar + ett speciellt ryggprogram mm)
 • Ett speciellt golfgrepp-handtag
 • Ett fodral för att förvara produkten i
 • Den här modellen är för höger-spelare (golfgreppet är anpassat) 

Se video-klipp här: golf gym styrka flexibilitet      hur fungerar golf gym?  

Köp i golfbutik: förbättra din golf flexibilitet och styrka

                           

Julklapps-tips 68:

Golf Gym komplett allt-i-en vänster-spelare 695:-

golf gym komplett

Paketet består av 3 olika motståndsband; lätt, medel och tung, en dvd med övningar (23 st övningar för att förbättra din sving och dina golfmuskler, ytterligare stretching övningar för uppvärmning eller ökad smidighet samt ett rygg program som både ökar smidigheten och stärker ryggen ytterligare), fodral, ett speciellt golfgrepp-handtag, en brochyr med det vanligaste övningarna

 • Ett komplett golfgym med 3 olika belastningar; lätt, medel och tung
 • Dvd med övningar (23 övningar för att stärka golfmusklerna + olika strechingövningar + ett speciellt ryggprogram mm)
 • Ett speciellt golfgrepp-handtag
 • Ett fodral för att förvara produkten i
 • Den här modellen är för vänster-spelare (golfgreppet är anpassat) 

Se video-klipp här: golf gym styrka flexibilitet      hur fungerar golf gym?  

Köp i golfbutik: förbättra din golf flexibilitet och styrka
 

 

Julklapps-tips 69:

Viktminsknings-kapslar PREE 75-pack 695:- 

PREE är en ny innovativ viktminskningskapsel som är enkel att använda och den ger dig inga bieffekter. Vem som helst kan använda dom för att minska sina matportioner varje dag under en lång eller kort tid. Tester visar att du minskar dina portioner i snitt 32% och det gör att du får i dig mindre kalorier och därigenom kan du gå ner i vikt. Finessen med dessa viktminskningskapslar är att du känner dig fortfarande mätt och belåten trots att du ätit cirka 30% mindre mat, det beror på den unika egenskapen som kapslarna har. Kan användas separat eller som komplement till andra viktminskningssystem/produkter på marknaden. Se även våra unika Energi-armband + Viktminskningsarmband som är ett utmärkt komplement.  


Till hälsobutiken: viktminskning det naturliga sättet utan hunger!

 

Julklapps-tips 70:

Curling Golf Puttspel 695:-

curling golf puttspel

Det här nya och unika spelet förbättrar din puttning samtidigt som det är väldigt roliga och spännande. Du spelar det på en curling-lik puttmatta. Den här puttmattan är 4.2 meter lång och 0.5 meter bredd. Reglerna är hämtade från curlingen; du skall hela tiden komma så nära bullseye området på mattan, ju fler bollar du har närmare än din motspelare ju fler poäng får du denna omgång. Du kan lägga upp bollar som skyddar eller försöka slå bort motspelarens bollar osv! Du spelar spelet med din egen putter och egna bollar så att du sedan har nytta av din "träning" när du kommer ut på banan.

Ett roligt och spännande puttningsspel och förbättrar din egen puttning samtidigt som du lär dig att putta under press!

Till butiken: roligt puttspel som tränar upp din puttning under press!

 

Julklapps-tips 71:

Flygfodral med hjul Comfort deluxe silver/svart 689:- 

Passar golfbagar 10.5” eller mindre, dvs alla golfbagar utom de allra största tour-bagarna. Vadderad topp för att skydda klubborna och vaddering även i sidorna på fodralet för att ge maximalt skydd för klubborna och din utrustning. Gjord i kraftig nylon. Hjul för ökad komfort på resan. Extra ficka för skor eller tillbehör finns på fodralet. Kraftigt dragkedje-lås ingår även samt axelrem

Till golfshoppen: golf resefodral som skyddar klubborna och utrustning bra

Julklapps-tips 72:

Putting Arc MS3 699:- (stor)
 

putthjälpmedel

Lär dig en naturlig puttrörelse snabbt och enkelt genom att upprepa samma rörelse hela tiden. Du drar din putter mot hjälpmedlet för att känna en riktig puttrörelse. Proffsens favorit, används av över 600 st golfproffs världen över, siffra från 2006. Påskyndar inlärningen av en perfekt puttningsrörelse. 

Finns 2 modeller: T3-modell (för korta och mellan-långa puttar, max 3-4 meter) 399:- MS3-modell (för korta till långa puttar)  749:-  

Se video-klipp: förbättra din puttningsrörelse

Läs mer här: putting arc MS3 (stor modell)

Köp i golfbutiken: bli en bättre puttare snabbt

Julklapps-tips 73:

Rygg-problem rygg-support bälte brett justerbart 80 cm 699:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggbälte med support och energi förbättrar din rygg

Julklapps-tips 74:

Rätt uppställning och sikte 695:-

golf uppställning sikte stance


Professionellt och ihopvikbart tränings T, enkelt att ställa upp med klubbhuvudet square, spegeln kan skjutas framåt eller bakåt för att visa höfterna eller axlarna etc. Nu kan du ha 100% kontroll över din uppställning, bollplacering och sikte. Viks snabbt och enkelt ihop. Levereras med fodral.

Se video-klipp här: alltid rätt sikte, uppställning mm

Läs mer här: en riktig uppställning och sikte

Köp i golfbutiken: effektivare träning med rätt uppställning sikte

Julklapps-tips 75:

Putting System: Pris 649:-

puttingguide


Special spegel med löstagbara skenor lär dig en perfekt puttningsrörelse. Du ser ett streck som du siktar mot ditt mål och ett streck som du ställer in klubbhuvudet square mot målet. I spegeln ser du ögonen ovanför bollen och axlarna square. Du drar sedan puttern mot skenan och lär dig antingen en rörelse rakt bakåt och rakt igenom eller en rörelse in- square-in. Innehåller 2 olika typer av skenor! För korta och mellan-långa puttar, max 3-4 meter. Finns en större modell, även för långa puttar.

Se video-klipp: förbättrar det mesta med din puttning

Läs mer här: kontroll över din puttrörelse och uppställning

Köp i golfbutiken: förenkla hela din puttning

Julklapps-tips 76:

Siktsystem Golf Pro Premium 679:-

siktsystem för golfspelare

Använd den här systemet när du tränar för att varje gång sikta rätt och ha rätt bollplacering. I paketet ingår 3 st Siktpinnar Pro samt 2 st Sikt-kors. Du kan använda det på många olika sätt bland annat; få ett sikt-slott framför dig med två siktpinnar som alltid är parallella, se rätt bollplacering på rätt sätt genom att ha två parallella stancepinnar framför dig. Finns hål i varje ände av pinnen så att du enkelt och lätt ska kunna sätta fast den i marken med peggar. Mycket slittålig siktpinnar i högsta kvalitét. 

Se video-klipp här: 

förbättra uppställning, sikte och svingspår!

förbättra bollbanan och siktet varje gång!

Till butiken: siktsystem golf rätt uppställning och sikte 

 

Julklapps-tips 77:

Perfect Connection 659:-

synkronisera golfsvingen puttningen

Den här unika svingtränare och närspelstränaren hjälper dig att synkronisera olika kroppsdelar i svingen och närspelet. Triangeln som formas mellan axlarna, armarna och händerna vid uppställningen är otroligt viktig att bibehålla under rörelsen. Den här tränaren gör just detta och det förenklar och förbättrar din timing, teknik och kraft i slagen. Storlek: S (dam och junior), M (herr)

Se video-klipp:

perfekt synkronisering uppställning

perfekt synkronisering baksvingen 1

perfekt sving-synkronisering baksving 2

perfekt synkroniserad nedsving

perfekt synkroniserat närspel


Köp i golfbutik: 

synkronisera din golfrörelse på rätt sätt (herr)

synkronisera din golfrörelse på rätt sätt (dam & junior)

 

Julklapps-tips 78:

Golf näringstillskott GolfProX 2 månader 669:- 

Ett avancerat och effektivt näringstillskott för golfspelare som användas av bland annat Mark Calcavecchia (vunnit major etc). Förbättrar ditt golfspel på 4 olika sätt!
1)du blir lugnare + mer focuserad 2)mer ork 3)smidigare och mjukare 4)bättre
återhämtning. Naturliga ingredienser utan bieffekter. Ta en tablett innan du slår ut på 1:an och 1 tablett efter 9:e hålet så får du uppleva en skönare och bättre golfrunda! Räcker för 3-4 rundor i veckan, 60-dagar 

Se video-klipp: näringstillskottet som förbättrar ditt golfspel!

Till golfbutiken: näringstillskott speciellt framtagen för golfspelare!

Julklapps-tips 79:

Puttningsspegel PLUS 649:-

puttningsspegel plus

Består av 2 st olika puttningsprodukter; Puttningsspegeln (stor) + Puttningsspegel - utbyggnad. Ger dig extra stor spegelyta samt möjlighet att kontrollera armarnas position, putterskaftets position vid adresseringen etc.

Se video-klipp: puttningsspegel (stor)

Se video-klipp: puttningsspegel - utbyggnad

Läs mer här: perfekt uppställning och sikte varje gång

Köp i golfbutik: full kontroll över uppställning och sikte när du puttar

Julklapps-tips 80:

Min Puttlinje 599:-

min puttlinje visuellt

Ett användbart träningsredskap vid puttning utomhus eller inomhus. Du ser visuellt en puttlinje som är 1 meter. Du riktar den direkt mot ditt mål (om greenen är plan), du kan också placera 2 st peggar som grindar i din puttlinje för att göra det svårare att putta rakt. Du får då direkt feedback om du avviker det minsta från din puttlinje. Finns också siktlinjer för putterhuvudet. Kan användas av både höger- och vänster-puttare. Du lär dig också att se en visuell linje på greenen när du puttar utan att använda produkten.

Till golfbutiken: förbättra riktningen och din puttlinje

 

Julklapps-tips 81:

Målcirkel golf green stor 595:-

målcirkel golf

Den här mål cirkeln har 3 st viktiga egenskaper: den är väldigt tunn så att bollar kan rulla över den utan att påverkas för mycket. Den kan formas på 3 olika sätt beroende på vad och hur du vill träna; full cirkel, 1/2 cirkel eller 3/4 cirkel. Den är gjord i slitstarkt material så att den tål att användas gång på gång! Omkrets på mål-cirkeln: cirka 366 cm (12 fot) 

Se video-klipp här: enkla och snabba att använda!

Köp i golfbutik: målcirkel för golfträning

Julklapps-tips 82:

Sving Propeller Pro 595:-

sving propeller pro


En sving propeller med unik konstruktion, både hållbar och enkel att flytta mellan klubbor eller att stoppa i bagen. Gör att du alltid kan ha med dig produkten på rangen eller på banan! Gör att du förbättrar tekniken samtidigt som du blir starkare och ökar svinghastigheten.

För att du ska kunna slå en golfboll längre så måste du öka svinghastigheten. De flesta långtslående golfspelare maximerar sin längd genom att bibehålla vinklarna i handlederna så länge som möjligt i svingen för att sedan just innan bollträffen frigöra kraften i handlederna. Genom att använda luftmotstånd så bibehåller sving propellern vinklarna i dina handleder längre i nedsvingen samtidigt som du tränar upp styrkan i fingrarna, underarmar, ryggen och axlarna. 

När du viker ihop sving-propellern så blir den bara cirka 60 cm x 13 cm x 5 cm och väger bara 340 gram. Du kan därför enkelt ha den i din golfbag och använda den varsomhelst och närsomhelst!

Se video-klipp här: bättre teknik och starkare allt-i-ett!

Till golfbutiken: sving propeller pro ökar svinghastigheten

 

Julklapps-tips 83:

Ryggbälte ryggproblem titan 595:-

ryggbälte titan ryggproblem

Det här unika midjebältet och ryggbältet är gjort i titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energibältet. Bältet är två-delat för att ge extra bra support. Det är gjort så att det ska vara bekvämt att använda mot kroppen under längre tid utan obehag. Storlekar: 90 cm, 100 cm samt 120 cm

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Köp i hälsobutik: 

bli av med dina ryggproblem på ett snabbt sätt! (120 cm)

bli av med dina ryggproblem på ett snabbt sätt! (100 cm)

bli av med dina ryggproblem på ett snabbt sätt! (90 cm)

 

 

Julklapps-tips 84:

Rygg-problem Energi-bälte Titan S-L 595:- 

Det här unika midjebältet och ryggbältet är gjort i titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet. Det är gjort så att det ska vara bekvämt att använda mot kroppen under längre tid utan obehag. Storlekar: 90 cm, 105 cm samt 120 cm. Utmärkt för golfspelare som har/brukar få problem med ryggen när de spelar golf eller du har problem med balansen eller styrkan i benen.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken:

Energibälte large

Energibälte medium

Energibälte small

 

Julklapps-tips 85:

Rygg-problem rygg-support bälte smalt justerbart 115 cm 595:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggsupport och energi-bälte

 

Julklapps-tips 86:

Puttmatta unik Boomerang Tour 595:-

unik puttmatta Boomerang tourunik puttmatta

En unik professionell puttmatta som ger dig omedelbar feedback på din puttning. Du kan själv justera svårighetsgraden i längdkänslan och variera längden på puttarna upptill 10 meter (på en snabb green; cirka 7 meter på en normal green). Kan justera djupet på hålet (lättare eller svårare; djupt hål eller grunt hål), du kan också ställa in returen i olika lutningar (= motsvarar olika längder till hålet). Används av många proffs men fungerar lika bra till nybörjare!

En uppdaterad version med längre puttmatta och nyare retur. Nu kan du öva puttar upptill 10 meter var som helst.

Se video-klipp här: en puttmatta som förbättrar din puttning! 

Till golfbutik: nu kan du öva puttning med feedback året runt hemma!
 

Julklapps-tips 86:

Putt-laser Pro 579:-

Putt laser pro

Det här är marknadens mest användbara putt-laser som du kan använda på i stort sett valfri putter, häl- eller centrum-skaftad putter. Det unika med denna är att du även har ett laser siktstreck ovan på bollen (om du adresserar bollen),så att du ser att du siktar mitt på bollen, utmärkt om du har ett siktstreck på bollen samtidigt. Det gör att du får bättre feedback på träningen eftersom det är mycket viktigt att du adresserar bollen på samma sätt för bästa resultat.

Du har också en röd laserlinje på golvet från bollen fram till målet. Du kan också slå av och på lasern via en knapp som du fäster på din putter, vilket gör att du inte behöver böja dig ner och du kan lätt testa dig själv hur du siktar genom att ställa upp dig och sedan slå på lasern!

Se video-klipp: nu ser du hur du siktar varje gång

Till golfbutiken: putt-laser som hjälper dig lite mer
 

Julklapps-tips 87:

Rygg-problem rygg-support bälte smalt justerbart 100 cm 579:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggbälte med support samt energibälte

 

Julklapps-tips 88:

Målcirklar golf 2-pack 569:-

målcirklar golf

De här mål cirklarna har 3 st viktiga egenskaper: de är väldigt tunn så att bollar kan rulla över den utan att påverkas för mycket. De kan formas på 3 olika sätt beroende på vad och hur du vill träna; full cirkel, 1/2 cirkel eller 3/4 cirkel. De är gjord i slitstarkt material så att den tål att användas gång på gång! Omkrets på mål-cirklarna: 1 st cirka 183 cm (6 fot), 1 st cirka 91 cm (3 fot)

Se video-klipp här: enkla och snabba att använda!

Köp i golfbutik: målcirklar för golfträning

Julklapps-tips 89:

Rygg-problem rygg-support bälte smalt justerbart 80 cm 559:- 

Det här unika midjebältet och rygg-support bälte gjort i bland annat titan, vilket gör att den slappnar av musklerna i nedre ryggen, ger smärtlindring och ökar blodcirkulationen i nedre ryggen. Det ger samtidigt ett stöd åt ryggen och är väldigt bekämt att använda det. Du kan få extra support genom extra remmar som du kan dra åt. Smärtor i ryggslutet kan behandlas och släppa och du blir mjukare i området med hjälp av energi-bältet.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: ryggbälte med support samt energibälte

 

Julklapps-tips 90:

Putting Impact system från Hank Haney 549:- 499:-

puttsystem för bättre bollträff och rullputtsystem för bättre bollträff och rullputtsystem för bättre bollträff och rull

Det här är ett unikt puttsystem som har gjorts av Hank Haney kanske världens bäste golftränare. Systemet tränar upp din förmåga att träffa rätt i sweetspot på din putter och med square putterhuvud. Att ha klubbhuvudet square vid bollträffen är otroligt viktigt men det har varit väldigt svårt att träna, nu finns detta system som hjälper dig snabbt och effektivt och på många olika sätt! Systemet bygger på hur vi människor fungerar i grunden. Vår koordination i händerna gör det lätt för oss att placera ett platt föremål på en platt yta, typ klappa händerna.

Se video-klipp: 

förbättra din impact position och bollträff!

lär dig steg 1-3 ovan och förbättra din puttning

lär dig steg 4-5 ovan och förbättra din puttning


Till golfbutiken: förbättra din bollträff och rull på bollen med puttern!

 

Julklapps-tips 91:

Rätt Svingspår 549:-

svingspåret

Mångsidigt hjälpmedel, vid puttning, chippning, svingen, bunkerslag. Förbättrar svingspår, ingångs-vinkeln till bollen (brant/flack), låter kroppen styra rörelsen. Om du använder för mycket händer och armar får du direkt feedback på detta. Kroppen måste leda rörelsen annars får du problem.

Alla rörelser utförs med endast höger hand på golfklubban.

Se video-klipp här: hitta rätt svingspår

Läs mer här: kroppen styr golfrörelsen

Köp i golfbutiken: använd de stora muskelgrupperna
 

Julklapps-tips 92:

Mentalträning för golfspelare 549:-

Ett komplett mentalt träningspaket för golfspelare som vill förbättra den mentala sidan av golf som även kan appliceras på andra delar av livet. Mental träning för golfspelare; bli en vinnare består av en bok, en DVD och en CD och allt är på svenska.

mentalträning golf

Du får gå igenom grundläggande mental träning och mer avancerad mentalträning, du hittar övningar och svar, CD med avslappning och DVD med föreläsningar och visuell beskrivning av viktiga delar i din mentala träning. Matrialet är framtaget av en av Sveriges bästa och mest kända mentala golf-coacher, Anders Colstrup. Han har under mer än tio år utbildat golfare i mental träning; allt från Europa Tourspelare till nybörjare. Genom sina föreläsningar, seminarier och utbildningar har 1000-tals golfare inspirerats av Anders tankar och metoder.

Se video-klipp här:

mental träning för golfspelare

mental träning puttning

Till butiken: mental-träning för golfspelare

Julklapps-tips 93:

Golfvagn Junior Cruiser 549:- 

En 3-hjuling till junioren med ett 3 stegs justerbart handtag, kompakt design som kan vikas ihop, justerbar baghållare på vagnen. Bollhållare, tee-hållare och scorekort-hållare. Passar normalt 4-14 år. Väldigt slitstark modell

Till golfbutiken: tuff och slitstark golfvagn för juniorer

 

Julklapps-tips 94:

Flygfodral med hjul Comfort blå/svart 539:- 

Passar golfbagar 10.5 ” eller mindre, dvs alla golfbagar utom dom allra störst tour-bagarna. Vadderad topp för att skydda klubborna. Gjord i kraftig nylon. Hjul för ökad komfort på resan. Extra ficka för skor eller tillbehör finns på fodralet. Kraftigt dragkedje-lås ingår även samt axelrem.

Till golfbutiken: flygfodral med hjul för golfutrustningen svart/marin

 

Julklapps-tips 95:

Flygfodral med hjul Comfort silver/svart 539:- 

Passar golfbagar 10.5 ” eller mindre, dvs alla golfbagar utom de allra största tour-bagarna. Vadderad topp för att skydda klubborna. Gjord i kraftig nylon. Hjul för ökad komfort på resan. Extra ficka för skor eller tillbehör finns på fodralet. Kraftigt dragkedje-lås ingår även samt axelrem.

Till golfbutiken: flygfodral med hjul för golfutrustningen svart/silver

 

Julklapps-tips 96:

Slice-Hook-eliminator Plus 549:-

slice hook eliminator plus

Den här produkten hjälper dig att förbättra ditt svingspår och bli av med slicen eller hooken. Du kan ställa produkten i olika vinklar och justera de olika armarna för olika typer av problem med slice eller hook mm.

De justerbara armarna ger dig en visuell bild över ett riktigt svingspår nere vid bollen. Du får omedelbar feedback om du svingar för mycket utifrån- och-in eller inifrån- och-ut.

 • Ger dig omedelbar feedback om du svingar utifrån- och-in eller inifrån- och-ut
 • Kan också användas för att förbättra svingplanet och för att förehindra att du svajar i svingen (antingen i baksvingen eller nedsvingen)
 • Kan även användas vid chippning och pitchning 
 • Hållbar konstruktion
 • Går snabbt att sätta ihop
 • Justerbar i höjdled
 • Justerbara position på armarna
 • Instruktionsblad och instruktionsklipp med övningar (på CD) medföljer

Se video-klipp här: bli av med hooken eller slicen

Läs mer här: förbättra svingspåret, bli av med svajning mm

Köp i golfbutik: bli av med slicen eller hooken
 

Julklapps-tips 97:

Pegga upp bollen 549:- 495:-

Har du problem att böja dig framåt för att pegga upp bollen på tee? Har du problem med knän, ryggen eller någon annan åkomma? Nu finns det hjälp att få!

Det här hjälpmedlet är en kraftig "stålstav" som du kan köra ned i marken, ha i din golfbag mm. Ena änden kan du pegga upp boll med och köra ned peggen samt plocka upp peggen med, plocka upp flaggan på greenen, hålla i en extra klubba på banan, lägga tillbaka torver etc. Allt utan att böja dig framåt!

Läs mer här: pegga upp bollen på tee och mycket mer!

Köp i butiken: nu behöver du inte böja dig framåt igen!

Julklapps-tips 98:

Putt gate trainer + puttspegel 499:-

putt grind gate med spegel


Ett paket som består av 2 st produkter; Putt gate trainer (ovan) + Putt spegel (liten). Gör att du kan optimera övningarna på övningsgreenen där du har full kontroll på din uppställning och sikte med putterhuvudet så att du hela tiden för rätt feedback på hur du startar bollen när du puttar. 

Se video-klipp här: förbättra starten på dina puttar

Till golfbutiken: starta dina puttar på rätt linje

Julklapps-tips 99:

Mobil motordriven Klubbtvätt & Bolltvätt 549:- 495:- 

klubbtvätt bolltvätt mobil motordriven

En liten och kompakt motordriven Klubbtvätt (klubbhuvuden) och bolltvätt som du kan ha hemma, i bilen eller på golfbagen/golfbilen. Enkel och effektiv att använda!
Färg: mahogny

Till golfbutik: gör ren dina golfklubbor och bollar

Julklapps-tips 100:

Piké funktion unik med krage svart eller vit 499:- 

Den här unika pikén är tillverkad av tyger som är inpregnerade med Aqua-Titanium. Det är en unik piké som passar till vardags, i jobbet eller när du motionerar eller idrottar. Material ökar blodcirkulationen i överkroppen och tar bort obalanser i överkroppen som gör att du får mer energi och ork och blir mindre trött. Ökad blodcirkulation minskar värk i ryggen, nacken och axlarna. Den ökade blodcirkulationen minskar också risken för skador inom idrott/fritid/jobb. Storlekar: S-XXL, Material: bomull 77% polyester 23% Något små på storlekarna. Även logo produkt till företag mm, ring oss. Färger: vit eller svart 

Till sportbutiken: 

pikén som ökar din prestationsförmåga och ork XXL svart

pikén som ökar din prestationsförmåga och ork XL svart

pikén som ökar din prestationsförmåga och ork L svart

pikén som ökar din prestationsförmåga och ork M svart

pikén som ökar din prestationsförmåga och ork S svart

 

Julklapps-tips 101:

Puttning – en komplett guide 499:-

puttningskurs


En interaktiv puttnings-cd som ger ingående information om puttning. Gjord av Europas puttningsguru nummer 1, Mr Swash. Han har tränat många av Europas och världens bästa puttare i att förbättra och förenkla sin puttning ännu mer. Ger dig allt från grunderna till avancerad information om putt-teknik, mentalt, hjälpmedel, putters mm. Tänkt för golftränare, golfproffs och andra seriösa golfare. Finns på CD-skiva (interaktiv kurs)

Läs mer här: allt om puttning, CD-kurs

Köp i golfbutiken: här hittar du allt om puttning
 

Julklapps-tips 102:

Golf-solglasögon Easy Green 595:- 349:- 

solglasögon golf

Ett par prisvärda solglasögon av hög kvalitét som är anpassat för golfspelare. Polariserande linser som är lätta, antibländ och antireflexyta på linserna, hållbara bågar, inget som stör nertill på glasögonen (ingen båge nertill) vilket ger fri sikt, 100% UV-400 skydd, CE-märkta. Linsen förenklar att tyda olika nyanser på grönt. Skydda dina ögon på resan eller på banan och spara energi samtidigt. Medföljer microfiberduk samt förvaringsväska. Färg på bågen: silver

Till golfbutiken: solglasögon golf Easy-green

Julklapps-tips 103:

Golf-solglasögon Easy green II 695:- 449:- 

golf solglasögonsolglasögon golf


Ett par prisvärda solglasögon av hög kvalitét som är anpassat för golfspelare. Polariserande linser som är lätta, antibländ och antireflexyta på linserna, hållbara bågar, inget som stör nertill på glasögonen (ingen båge nertill) vilket ger fri sikt, 100% UV-400 skydd, CE-märkta. Skydda dina ögon på resan eller på banan och spara energi samtidigt. Medföljer microfiberduk samt förvaringsväska. Färg på bågen: svart eller grå

Till golfbutiken: 

solglasögon för lättare green-läsning (grå)

solglasögon för lättare green-läsning (svart)
 

Julklapps-tips 104:

En perfekt golfsving 495:-

golfsvingen

Detta är en dubbel-volym, 2-i-en (2 st videos eller 1 st Dvd) Går igenom allt från greppet, uppställningen till baksvingen och genomsvingen. Förenklar svingen istället för att krångla till den. Lär dig att tänka på rätt sätt, lär dig ett bra tempo, lär dig att ”ta i” på rätt sätt etc. Video eller Dvd. Språk: engelska

Läs mer här: lär dig en enklare golfsving

Köp i golfbutiken: förenkla din golfsving
 

Julklapps-tips 105:

Flygfodral med hjul 495:-

resefodral med hjul

Passar golfbagar 10” eller mindre, dvs alla golfbagar utom de allra största bagarna (monster bagar). Vadderad topp för att skydda klubborna. Gjord i kraftig nylon. Hjul för ökad komfort på resan. Väger cirka 1.6 kg utan kartong!

Köp i golfbutik: flygfodral golf
 

Julklapps-tips 106:

Solglasögon golf polariserande 495:- 349:-

solglasögon golf

Ett par prisvärda solglasögon av hög kvalitét som är anpassat för golfspelare. Polariserande linser som är lätta, antibländ och antireflexyta på linserna, hållbara bågar, inget som stör nertill på glasögonen (ingen båge nertill) vilket ger fri sikt, 100% UV-skydd, CE-märkta. Skydda dina ögon på resan eller på banan och spara energi samtidigt. Medföljer microfiberduk samt förvaringsväska. Kan även användas på fritiden, fiske etc. Färg på bågen: guld/silver

Köp i golfbutiken: solglasögon för golfspelare

Julklapps-tips 107:

Magputter omvandlingssats för putters standard 479:- 

Nu kan du snabbt, enkelt och prisvärt bli en bättre puttare genom att omvandla din vanliga putter till en magputter och snabbt och enkelt få en naturlig pendelrörelse som är förankrad runt en punkt. Du kan använda en vanlig standard putter och genom att använda detta unika paket kan du göra om den till en magputter för träning eller spel snabbt och enkelt. Du kan när som helst återfå din standard puttter som den var innan om du vill. En riktig pendel rörelse roterar runt en ankar punkt, med en magputter ligger den i magområdet (ofta naveln eller liknande). Skaftet pendlar runt den punkten och du får på detta sätt enkelt och snabbt en bättre bollträff och rull på bollen. 

Se video-klipp: förenkla din puttning med en magputter

Till golfbutiken: omvandla en vanlig putter till en magputter snabbt och enkelt

 

Julklapps-tips 108:

Pure Golf Strike 469:-

pure golf strike

Om du inte regelbundet träffar sweetspoten i klubborna tappar du både längd och kontroll på banan. Med den här produkten får du omedelbar feedback på din bollträff både inomhus eller utomhus. Produkten består av ultra lätta övningsbollar som fastnar på klubbhuvudet vid bollträffen. Allt detta gör att du kan träna din sving överallt bara du har plats för att svinga en klubba.

 • Ger omedelbar feedback på bollträffen och vinkeln på klubbhuvudet vid bollträffen (öppet, stängt eller square)
 • Du använder dina egna golfklubbor
 • Du förbättrar din bollträff och din kontroll när du tränar
 • Nu kan du träna var du vill och när du vill och samtidigt få feedback!
 • Ultra lätta övningsbollar med karborresystem ger dig både säkerhet och noggrannhet
 • Kan användas överallt där du kan svinga en klubba
 • Kan användas på valfri golfklubba och kan enkelt flyttas mellan olika golfklubbor
 • I paketet ingår 3 st olika impact kuddar som du sätter på klubbhuvudet; 1 st till modern driver, 1 st till träklubba/järnklubba, 1 st till putter. Det ingår också 1 st förvaringsväska, 3 st olika gummipegs, 2 st ultra lätta övningsbollar, 1 st, 1 st utslagsmatta/chip matta, 1 st instruktionsvideo

Se video-klipp här: 

svinga inomhus eller utomhus med full kontroll

För mer information:  nu kan du svinga med svinganalys var som helst!

Köp i golfbutiken: träna inomhus eller utomhus, hemma eller på kontoret
 

Julklapps-tips 109:

Sikt-system Pro golf standard system 459:-

siktsystem med siktpinnar och T-kors

I paketet ingår 2 st Siktpinnar Pro samt 1 st Sikt-kors. Du kan placera stance-pinnen antingen framför tålinjen eller bakom häl-linjen medan bollposition-pinnen kan användas för att visa bollposition med aktuell klubba eller avstånd till bollen med olika klubbor (samma avstånd från dag till dag). Du kan även använda Siktpinnarna separat om du vill. 

Se video-klipp här: 

förbättrar uppställning, sikte och svingspår!

få stabilare och jämnare bollbana och sikte!

Köp i golfbutiken: rätt sikte, bollplacering och uppställning är viktigt i golf

 

Julklapps-tips 110:

Golfnät 2.5 m x 3 meter 449:-

golfnät 2.5 x 3 meter

Golfnätet går utmärkt att använda både utomhus eller inomhus. Nätet är gjort i hållbar nylon, färg grön. Maskstorlek 20 mm.

 • storlek: 2.5 meter x 3 meter
 • instruktioner hur du sätter upp det utomhus eller inomhus
 • ingår stödlina i kanterna
 • ingår fästlina i toppen
 • ingår även en reparationsbit
 • färg: grön
 • maskstorlek: 20 mm
 • OBS om du vill ha en annan storlek kan vi ordna detta också, hör av dig till oss så får du prisuppgifter mm

Köp i golfbutiken: träna inomhus eller utomhus med detta golfnät

 

Julklapps-tips 111:

Knä-support rehab Titan S-XL 449:-

knäsupport titan rehab


Det här är ett unikt knä-support som innehåller Titan, vilket medför ökad avslappning och ökad blodcirkulation i området kring knäet. Det ger dig också smärtlindring i och omkring knäet. Passar personer som har ont i knäet, som vill påskynda läkningen av knäskador, operationer etc.

Köp i golfbutiken: 

knä-support rehab titan L-XL

knä-support rehab titan S-M

 

Julklapps-tips 112:

Arm-support rehab Titan S-XL 449:-

arm-support titan

Det här är ett unikt armbågen-support som innehåller Titan, vilket medför ökad avslappning och ökad blodcirkulation i området kring armbågen. Det ger dig också smärtlindring i och omkring armbågen. Passar personer som har musarm, tennisarmbåge, golfarmbåge, som vill påskynda läkningen av olika skador i området eller operationer etc.

Köp i golfbutiken: 

arm-support rehab titan L-XL

arm-support rehab titan S-M

 

Julklapps-tips 113:

Golf Launch pad 2-i-en 449:-

launch pad golf 2-i-en

På den här utslagsmattan eller chipmattan kan du öva de flesta slagen; både från fina fairway lägen eller fina ruff lägen. Du kan också slå från pegs eller öva ditt närspel.

 • Kan användas varsomhelst du kan svinga en klubba
 • Består av både fairway och ruff yta plus 2 st hål för gummipeggs
 • Ingår gör även 2 st gummipeggs för alla typer av slag (driver, fairway woods). Gummipeggsen är förbrukningsvaror som normalt håller 70-100 slag under normala förhållanden
 • Storleken på mattan är 60 cm (l) x 30 cm (b)

Köp i golfbutik: slå från fairway eller från ruff
 

Julklapps-tips 114:

Zeolite Maximum avgiftning och rening max upptag 439:- 

Zeolite har använts under lång tid för dess förmåga att binda tungmetaller och gifter i kroppen och på ett skonsamt sätt föra dom ur kroppen. Detta unika tillskott innehåller också viktiga mineraler, amino syror, enzymer för att underlätta denna avgiftning och rening av kroppens celler. Extremt bra upptag av cellerna och kroppen tackvare små partiklar som kan ta sig in i cellerna och binda upp tungmetaller, gifter och kemikalier etc. Kan göra att du får ökar energi och vitalitet, bättre mental fokus och klar i huvudet. Balanserar också upp pH-värdet i kroppen och har anti-oxidant effekt. Räcker normalt i 2 månader vid normal användning. Mineralerna kommer ej upp i dagsbehovet.

Till hälsobutiken: rena och avgifta dina celler från tungmetaller 2 mån

Julklapps-tips 115:

Putting and Chipping Brace 399:-

stabila handleder chippning puttning


Lär dig att använda de större muskelgrupperna i din puttning eller chippning. Produkten kopplar samman underarmarna, både höger och vänster, för att du ska lära dig känslan av att inte använda händerna och handlederna i din puttning eller chippning. Enkelt att justera produkten i olika positioner. Förbättrar bollträffen, rullen, längdkänslan etc, i både puttningen och chippningen.

Se video-klipp: pendelrörelse och stabila handleder i ditt närspel

Läs mer här: stabila handleder chippning puttning

Köp i golfbutiken: förenkla ditt närspel
 

Julklapps-tips 116:

Lär dig läsa greenerna rätt 495:-

lär dig läsa greenerna rätt

Det här unika greensystemet gör att du lär dig att visualisera den perfekta linjen på putten. För att kunna läsa greenerna måste du också kunna visualisera och se linjen som bollen kommer att ta på greenen. Du lär dig hitta perfekt hastighet, perfekt tyda lutningen på putten, perfekt linje på putten och hur den går i hålet. 

Systemet består av en kombination av 3 st produkter; Läs greenen rätt, Bullseye Cup och Green-falls klockan och det är den unika kombinationen av produkter som gör att du snabbt förbättrar din förmåga att läsa och tyda greenerna.

Se video-klipp:  läs greenerna rätt

Se video-klipp: förminskar hålet och mycket mer

Till golfbutik: läs greenerna bättre, sänk fler puttar
 

Julklapps-tips 117:

Magnesium olja spraj max upptag 4 månader 429:- 

Magnesium olja strycker du direkt på huden och det tas upp snabbt av kroppen direkt. Det ska förebygga hjärtsjukdomar, sänka blodtrycket och bota migrän. Du strycker den på huden som en lotion. Fördelar med magnesium olja mot andra typer av orala magnesium är att det tas upp av kroppen effektivt och det ger dig inte biverkningar som diarre vid för hög dosering. Magnesium olja är något som uppskattas av idrottare på olika nivåer. Genom att höja nivån av magnesium i cellerna så kommer du att märka att du orkar betydligt mer än vanligt; om du springar, motionerar eller tävlar. Utmärkt för att förebygga hjärtsjukdomar eller diabetes typ-2 enligt forskning, De vanligaste problemen som beror på brist på magnesium i kroppen är muskelkramper (vanligt vid idrott), huvudvärk/migrän. Räcker i 4 månader normalt (2 ggr per dag)

Till hälsobutiken: bästa sättet att tillföra kroppen magnesium på

Julklapps-tips 118:

Multi Mineraler super ledande & joniserande Maximum 4 mån 429:- 

Unikt multi-mineral tillskott som kroppen kan ta upp maximalt av. Innehåller 83 viktiga ämnen och mineraler som kroppen behöver. De är super ledande och joniserande för att öka effekten och upptaget för kroppen och cellerna. Har också en renande effekt för kroppen. Några fördelar är: ökad allmän hälsa; mer energi och mental skärpa, förbättrad förmåga i DNA och cellkommunikation. Alla som kan och förstår kroppen säger att mineralar är mycket viktigare för kroppen än vitaminer. Får du brist på mineraler så kan inte kroppen ersätta detta med något, medan vitaminer kan skapas av mineraler. Mineraler i rätt mängder och som kan tas upp av kroppen är svårt att få i sig via maten, därför ska du tillföra kroppen multi-mineraler i rätt blandning. Räcker i 4 månader vid normal användning dagligen. Fungerar utmärkt tillsammans med Zeolite.

Till hälso-butiken: multi mineraltillskott behöver de flesta av oss idag

 

Julklapps-tips 119:

Ideal Omega-3 Premium Plus Fiskolja 3 månader 419:- 

Detta är ingen vanlig fiskolja, den är extremt ren och kvalitéten är av allra högsta klass. Du behöver bara ta en kapsel per dag för att få i dig tillräckligt med nyttiga omega-3 fetter. Varje kapsel innehåller; 700mg EPA, 200mg DHA, 20mg DPA bland annat. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten). Hittar du någon fiskolja som är renare och i högre kvalitét än våran på den svenska marknaden så får du ”hittelön”; vi skickar dig produkter till ett värde av 200:-. Burken innehåller 90 st kapslar = räcker i 90 dagar (1 kapsel per dag rekommenderas). Smaken är diskret och mild.

Till hälso-butiken: fiskolja Omega-3 är viktigt för kroppen på många sätt

 

Julklapps-tips 120:

Power Swing Fan Kite 419:-

power swing fan kite

Alla vill vi slå längre och ett sätt att göra det på är att svinga med motstånd. Designen som en fläkt eller drake som skapar extra luftmotstånd i svingen vilket gör att du blir tvungen att använda dina "stora" golf muskler för att kunna svinga klubban och därigenom skapa "lag" i svingen som frigörs så sent som möjligt i svingen för att maximera längden på slagen.  

 • Förbättrar styrkan och flexibiliteten i golf-specifika muskler
 • Väldigt bra vid uppvärmning eller för att hålla igång kroppen under vinter uppehåll
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt svingspår känns
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt bollträff känns   
 • Kan användas för att slå golfbollar med 
 • Sätts ihop snabbt och tas ihop enkelt
 • Gummering gör att skaften inte skadas
 • Kan sättas fast på valfri klubba!

Se video-klipp:

svinga med motstånd med dina egna golfklubbor

r ytterligare information: svinga dina egna klubbor med motstånd 

Köp i golfbutik: använd dina egna klubbor och svinga med motstånd

 

Julklapps-tips 121:

Svinga inifrån 399:-

svinga inifrån

Nu kan du på ett enkelt och effektivt sätt lära dig att svinga inifrån och bli av med din slice eller pull. Den här produkten förbättrar ditt svingspår, kroppshållning och viktförflyttningen när du svingar. Du får alltid omedelbar och positiv feedback, du både ser och känner när du gör rätt. Nu kan du bli av med slicen eller pullen och öva med dina egna klubbor, hemma, på rangen, inomhus!

Se video-klipp här: förbättra svingspåret och sluta slica

Läs mer här: bli av med din slice eller pull

Köp i golfbutiken: lär dig att svinga inifrån
 

Julklapps-tips 122:

Golfnät utomhus med stolpar 549:- 399:- 

Golfnätet är anpassat för att användas utomhus. Storlek: 210 cm bredd x 300 cm höjd. Ingår gör även en liten reparationsbit (grön) samt Pinnar/stolpar för att sätta upp nätet. Instruktioner hur du sätter upp det utomhus ingår också.

Till golfbutiken: golfnät med stolpar och pinnar för utomhusbruk

 

Julklapps-tips 123:

Puttningsspegel 395:-

puttningsspegel


Lär kroppen en perfekt uppställning och sikte. Du har siktstreck för att rikta in spegeln rakt mot målet, siktstreck för putterhuvudet (square mot målet), siktstreck för axlarnas position. Extremt tunn spegel för att du ska kunna adressera bollen så naturligt som möjligt.

Se video-klipp: puttspegeln

Läs mer här: puttspegel

Köp i golfbutiken: puttspegeln förenklar din puttning

Julklapps-tips 124:

Putting Arc T3 399:-

putting arc t3


Lär dig en naturlig puttrörelse snabbt och enkelt genom att upprepa samma rörelse hela tiden. Du drar din putter mot hjälpmedlet för att känna en riktig puttrörelse. Proffsens favorit, används av över 600 st golfproffs världen över (2006). Påskyndar inlärningen av en perfekt puttningsrörelse. Fungerar på korta till mellanlånga puttar, max 3-4 meter. Fungerar för alla typer av putters, långa eller korta, vänster eller höger. Påverkar inte bollen på något onaturligt sätt, bollen ligger hela tiden på marken.

Se video-klipp: bättre puttning på kort tid

Läs mer här: sänk fler puttar

Köp i golfbutiken: förbättra din puttning på ett effektivt sätt

Julklapps-tips 125:

Golf-solglasögon GV3 silver 595:- 299:- 

solglasögon golf


Ett par prisvärda solglasögon av hög kvalitét som är anpassat för golfspelare. Polariserande linser som är lätta, antibländ och antireflexyta på linserna hållbara bågar, inget som stör nertill på glasögonen (ingen båge nertill) vilket ger fri sikt, 100% UV-skydd, CE- märkta. Skydda dina ögon på resan eller på banan och spara energi samtidigt. Medföljer microfiberduk samt förvaringsväska. Kan även användas på fritiden, fiske etc. Färg på bågen: silver

Till golfbutiken: solglasögon golf
 

Julklapps-tips 126:

Hemliga-lådan Golftillbehör 399:- (värde minst 800:-)

hemlig låda golftillbehör

Ett paktet med användbara och nyttiga golftillbehör. Vi garanterar att du får mer än 50% rea på innehållet i den här lådan. Endast produkter från vårt ordinarie sortiment ingår i lådan så kvalitéten är hög på alla produkter. Värde minst 800:-

Till butiken: golftillbehör och golfutrustning för golfspelare

 

Julklapps-tips 127:

Finger- och underarmstränare 495:- 399:-

finger underarms tränare

Alla racketsporter greppar om någon form av racket och tränar därför väldigt ensidigt flexormusklerna i handen och underarmen. All ensidig träning leder så småningom till olika överansträngningsskador, mest vanliga är Tennisarmbåge. Tidigare har det varit väldigt svårt och omständigt att träna den andra typen av muskler i handen och underarmen, de som rätar ut fingrarna, men nu finns det ett enkelt och effektivt sätt som alla kan använda sig av för att träna extensormusklerna  och senorna i handen och underarmen.

Motverkar bland annat: tennisarmbåge, golfarmbåge, musarm mm

Läs mer här: stärk fingrarna och extensor-musklerna undvik vanliga problem

Köp i butiken: stärk dina extensormuskler i fingrarna och underarmarna
 

Julklapps-tips 128:

Energi-armband + viktminskningsband S-L svart 399:- 

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Bandet är också gjort för att påskynda och förbättra viktminskning; ökar förbränning, minskar aptiten etc. Finns i svart eller vit. Se även våra unika viktminskings-kapslar PREE som är ett utmärkt komplement. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti. Finns i svart eller vit

Till hälsobutiken: 

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Large

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Medim

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Small

 

Julklapps-tips 129:

Energi-armband + viktminskningsband S-L vit 399:- 

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Bandet är också gjort för att påskynda och förbättra viktminskning; ökar förbränning, minskar aptiten etc. Finns i vit eller svart. Se även våra unika viktminskings-kapslar PREE som är ett utmärkt komplement. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti

Till hälsobutiken: 

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Large

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Medim

ökad förbränning, mer energi och minskad aptit utan biverkningar Small

 

Julklapps-tips 130:

Mojo näringstillskott Enade NADH Maximalt 30-pack 399:- 

Det här är ett väldigt unik och effektivt näringstillskott till väldigt aktiva personer inom affär, idrott eller vardag. Den har många kliniskt bevisade effekter bland annat ökad energi i kroppen, förbättrad uthållighet, förbättrad mental fokus och allt detta på naturlig väg utan stimulanser. Det gör att du får inte all energi direkt så att du "går upp som en sol och ner som en pannkaka" vilket gäller för många tillskott samt t ex kaffe. Den aktiva och unika ingrediensen är en stabiliserad NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide). NADH är en substans som kickstartar produktionen av ATP (= energi i cellerna) i musklerna. Ju mer NADH en cell har i kroppen, ju mer energi kan du producera, ju bättre kan den fungera och ju längre lever cellen i fråga. Verkar inom 10 minuter efter intag = tas upp extremt snabbt av kroppen. Utan bieffekter, succé i USA i över 10 år. 

Se video-klipp här: bättre resultat inom sport
                               bättre resultat inom sport 2

Till hälsobutiken: stabiliserat NADH ökar energin i cellerna och mycket mer

 

Julklapps-tips 131:

Smärtlindringsband + ökad cirkulation Large 399:- 

Den här innovativa och nya hälsoprodukten kan ge smärtlindring och öka blodcirkulationen. Mycket bra för personer med inflammationer, dålig cirkulation och olika kroniska smärtor. Blodcirkulationen ökar mest omkring området där du har armbandet. Det här unika armbandet kan hjälpa din kropp att bli mer balanserad och öka din livskvalitét. Du kan bland annat få hjälp om du har: muskel och ledvärk, ont i huvudet, reumatism och tendinit, mens kramper etc. Det är naturligt och säkert. Finns i svart eller i vit. Large storlek passar endast personer med väldigt grova handleder. Har du problem med värk i kroppen som hindrar dig från att spela golf, prova den här produkten så kanske du kan spela golf igen! Alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti 

Finns i svart eller vit

Till hälsobutiken:

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Large svart

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Large vit

 

Julklapps-tips 132:

Smärtlindringsband + ökad cirkulation Medium 399:- 

Den här innovativa och nya hälsoprodukten kan ge smärtlindring och öka blodcirkulationen. Mycket bra för personer med inflammationer, dålig cirkulation och olika kroniska smärtor. Blodcirkulationen ökar mest omkring området där du har armbandet. Det här unika armbandet kan hjälpa din kropp att bli mer balanserad och öka din livskvalitét. Du kan bland annat få hjälp om du har: muskel och ledvärk, ont i huvudet, reumatism och tendinit, mens kramper etc. Det är naturligt och säkert. Finns i svart eller i vit. Medium storlek passar män eller kvinnor med grova handleder. Har du problem med värk i kroppen som hindrar dig från att spela golf, prova den här produkten så kanske du kan spela golf igen! Alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti

Finns i svart eller vit

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Medium svart

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Medium vit

 

Julklapps-tips 133:

Smärtlindringsband + ökad cirkulation Small 399:- 

Den här innovativa och nya hälsoprodukten kan ge smärtlindring och öka blodcirkulationen. Mycket bra för personer med inflammationer, dålig cirkulation och olika kroniska smärtor. Blodcirkulationen ökar mest omkring området där du har armbandet. Det här unika armbandet kan hjälpa din kropp att bli mer balanserad och öka din livskvalitét. Du kan bland annat få hjälp om du har: muskel och ledvärk, ont i huvudet, reumatism och tendinit, mens kramper etc. Det är naturligt och säkert. Finns i svart eller i vit. Small storlek passar normalt 90% av alla kvinnor eller män med smala handleder. Har du problem med värk i kroppen som hindrar dig från att spela golf, prova den här produkten så kanske du kan spela golf igen! Alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Small svart

frekvensbehandling smärta + ökad cirkulation Small vit

 

Julklapps-tips 134:

Energihalsband sport 50 cm 395:-

energihalsband vitenergihalsband svartenergihalsband orangeenergihalsband rosa

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"- produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Lämplig längd för vuxna damer eller herrar (de flesta). Enkel fastsättning passar även personer med nedsatt finmotorik i händerna.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre  

Till butiken:

Energihalsband sport vit 50 cm
Energihalsband sport svart 50 cm
Energihalsband sport orange 50 cm
Energihalsband sport rosa 50 cm
Energihalsband sport svart 50 cm

Julklapps-tips 135:

 

Energihalsband sport 43 cm 395:-

energihalsband vitenergihalsband svartenergihalsband orangeenergihalsband rosa

 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"- produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Lämplig längd för juniorer samt smala och mindre vuxna. Enkel fastsättning passar även personer med nedsatt finmotorik i händerna. 

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre   

Till butiken:

Energihalsband sport vit 43 cm
Energi-halsband sport svart 43 cm
Energi-halsband sport orange 43 cm
Energihalsband sport rosa 43 cm
Energihalsband sport svart 43 cm

Julklapps-tips 136:

 

Energihalsband x30 55 cm  395:-

energi-halsband x30energi-halsband x30energi-halsband x30energi-halsband x30

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. "För bra för att vara sant"- produkt. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Lämplig längd för vuxna damer eller herrar (de flesta). Fastsättning med plastclip, kräver viss finmotorik (passar ofta inte personer med nedsatt finmotorik i händerna).

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre  

Till butiken: 

Energihalsband x30 svart/grå 55 cm 
Energihalsband x30 svart/röd 55 cm
Energihalsband x30 blå/vit 55 cm
Energihalsband x30 röd/vit 55 cm

Julklapps-tips 137:

Energihalsband golf sport svart 55 cm 395:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten). 

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Modell: passar ej person med fin motorisk nedsättning i händerna, se isåfall våra andra modeller med enklare fastsättning.

Till golfbutiken: energihalsband golf svart

Julklapps-tips 138:

Energihalsband golf sport gult 55 cm 395:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten). 

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Modell: passar ej person med fin motorisk nedsättning i händerna, se isåfall våra andra modeller med enklare fastsättning.

Till golfbutiken: energihalsband golf gul

 

Julklapps-tips 139:

Energihalsband x50 55 cm  395:-

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. "För bra för att vara sant"- produkt. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Lämplig längd för vuxna damer eller herrar (de flesta). Fastsättning med plastclip, kräver viss finmotorik (passar ofta inte personer med nedsatt finmotorik i händerna). 

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälso-butiken: 

energihalsband blå

energihalsband grönt

energi-halsband svart

 

Julklapps-tips 140:

 

Energihalsband x30 45 cm  395:-

energi-halsband x30energi-halsband x30energi-halsband x30energi-halsband x30

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. "För bra för att vara sant"- produkt. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Lämplig längd för juniorer samt smala och mindre vuxna Fastsättning med plastclip, kräver viss finmotorik (passar ofta inte personer med nedsatt finmotorik i händerna). 

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till butiken: 

Energihalsband x30 svart/grå 45 cm 
Energihalsband x30 svart/röd 45 cm
Energihalsband x30 blå/vit 65 cm  
obs extra lång
Energihalsband x30 röd/vit 45 cm

Julklapps-tips 141:

Golf-metronom Pro 395:-

golf-metronom pro

En liten och kompakt metronom men ändå full med användbara funktioner: Justerbart tempo; omfång 30-250 BPM (pip per sekund), justerbar volym, digital klocka, uttag för egna hörlurar (3.5 mm), skyddande fodral i konstläder, justerbar tonsekvenser, storlek: 56 x 30 x 20 mm

Se video-klipp här:   golf-metronom pro funktioner

                                  golfmetronom, varför? (Obs äldre version på klippet)

Till golfshop: ultimata metronomen för golfspelare

Julklapps-tips 142:

Power Power Golf Sleeve 395:-

power golf sleeve

Många tour-spelare använder denna produkt på uppvärmningen, de kan då använda sina egna klubbor och samtidigt stretch musklerna och tona musklerna. Utmärkt att använda som uppvärmning före rundan, förbättrar flexibiliteten och tränar upp golf specifika muskler. Du kan också använda den när du slår bollar med valfri klubba!

 • Utmärkt som uppvärmning eller för att hålla igång kroppen under vinteruppehåll
 • Förbättrar längden på slagen genom att träna golf specifica muskler och förbättrar flexibiliteten
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt svingspår känns
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt bollträff känns
 • Du kan också använda den och slå bollar med
 • Används av ledande tour-spelare
 • Går lätt och snabbt att sätta fast och ta lös
 • Lämnar inga märken på skaften
 • Kan användas på valfri golfklubba! 

Se video-klipp här: 

förvandlar valfri klubba till en tung träningsklubba 

Köp i golfbutik: öka flexibiliteten och styrkan i svingen
 

Julklapps-tips 143:

Headcover Extra Deluxe Betty Boop (jumbo) 395:-

headcover Betty Boop

Ett roligt och extra lyxigt headcover i form Betty Boop.

Till golfbutiken: headcover Betty Boop

Julklapps-tips 144:

Headcover Extra Deluxe Pop Eye (jumbo) 395:-

headcover Popeye Karl-Alfred

Ett roligt och extra lyxigt headcover i form Pop Eye Karl Alfred.


Till golfbutiken: headcover Pop Eye

Julklapps-tips 145:

Golfsvingen 395:- (dvd) 249:- (video)

golfsvingen


Lär dig en enkel och effektiv golfsving där du använder hela kroppen. Vilket ger både längd och riktning. Förenklar din sving så att du har så lite saker som möjligt att tänka på. Video eller DVD. Språk: engelska

Läs mer här: golfsvingen

Köp i golfbutiken: förenkla din golfsving

Julklapps-tips 146:

Lär dig slå 20 meter längre 395:- (dvd) 249:- (video)

slå längre


Slår du kanske rakt, men känner att du i vissa fall behöver 20 meter extra ibland. Denna film visar hur du kan öka din längd genom att justera vissa saker i uppställningen och använda kroppen på ett annat sätt, vilket gör att du ökar din längd. Går också igenom styrkeövningar och övningar för att öka din rörlighet mm. Video eller DVD

Läs mer här: lär dig slå längre

Köp i golfbutiken: lär dig att slå 20 meter längre
 

Julklapps-tips 147:

Svinga bättre och slå längre som Senior 395:- (dvd) 249:- (video)

seniorgolf 


Lär dig att maximera din längd genom att använda hela kroppen inte bara armar och händer. Går också igenom enkla övningar för att träna upp rörligheten och styrkan som behövs för att slå längre. Lär dig att använda benen och höfterna på rätt sätt mm. Video eller DVD. Språk: engelska

Läs mer här: seniorgolf

Köp i golfbutiken: slå längre som senior

Julklapps-tips 148:

Solglasögon sport 395:- 249:-

solglasögon sportsolglasögon sport

Ett par prisvärda solglasögon av hög kvalitét som är anpassat för den aktive; cyklister, promenad, löpning, fiske, paddling etc. Anti-rep glas, hållbara bågar, inget som stör nertill på glasögonen (ingen båge nertill) vilket ger fri sikt, 100% UV-400 skydd, CE-märkta. Skydda dina ögon på resan eller vid träningen och spara energi samtidigt. Medföljer microfiberduk samt förvaringsväska. Färg på bågen: svart, vinröd, gul/vit

Till golfbutiken: 

solglasögon sport svart

solglasögon sport röd

 

Julklapps-tips 149:

Målcirkel golf medium 379:-

målcirkel golf medium 


Den här mål cirkeln har 3 st viktiga egenskaper: den är väldigt tunn så att bollar kan rulla över den utan att påverkas för mycket. Den kan formas på 3 olika sätt beroende på vad och hur du vill träna; full cirkel, 1/2 cirkel eller 3/4 cirkel. Den är gjord i slitstarkt material så att den tål att användas gång på gång! Omkrets på mål-cirkeln: cirka 183 cm (6 fot)

Se video-klipp här: enkla och snabba att använda!

Köp i golfbutiken: målcirkel för golfträning

Julklapps-tips 150:

Sving Planet + impact tejp 349:-

Sving Planet

Nu kan du på ett enkelt och snabbt sätt alltid veta om du svingar valfri golfklubba i rätt svingplan. Du ställer in planet vid uppställningen (snabbt och enkelt) och sedan kan du kontrollera både vid baksvingen och nedsvingen att du ligger i rätt svingplan. Du kan även använda produkten när du slår golfbollar, justeras enkelt mellan slagen. Många proffs använder produkten, bl a Justin Rose. Passar lika bra för nybörjare. Innehåller även 15 st impact tejper så att du får feedback på din bollträff! Instruktionsfilm med Justin Rose medföljer DVD/CD.

Se videoklipp här: hitta ditt svingplan

Läs mer här: hitta ditt personliga svingplan

Till golfbutiken: rätt svinplan med valfri klubba
 

Julklapps-tips 151:

Lär dig slå en golfboll +300 yards i luften 379:- (dvd) 299:- (video)

golf slå långt


En instruktionsfilm av en av USA:s bästa Long Driving tränare. Han lär ut knep,teknik och övningar för dem som vill lära sig att slå riktigt långt. Han vissar också upp olika typer av Trick-shots som han är känd för, bl a slår han iväg en boll med puttern över 300 yards. Finns i Video-format och Dvd-format. Dvd-filmen kräver att dvd-spelaren klarar Ntsc-format. Språk: engelska

Läs mer här: Lär dig att öka din längd dramatiskt

Köp i golfbutiken: maximera din längd
 

Julklapps-tips 152:

Pendel Puttnings-stav 369:-

pendel puttnings-staven

Pendel puttningsstaven kopplar ihop din putter och axeln runt vilken rörelsen roterar runt vilket enklast och bäst är bröstbenet i rörelsen. De flesta känner redan efter första putten med pendelstaven att detta är någon helt ny rörelse, allt sker i en enhet och allt blir enklare att repetera gång på gång!

Se video-klipp: förbättra din pendelrörelse snabbt

Till golfbutiken: en riktig pendelrörelse
 

Julklapps-tips 153:

Avlastningsstöd vilostöd med väska 359:-

avlastningsstöd vilostöd

Den här produkten är framtagen som ett avlastningsstöd för olika ändamål. Den ger dig möjlighet att var du än befinner dig luta dig tillbaka en liten stund för att vila ben och fötter och avlasta ryggen under en tid. Beroende hur man lutar avlastningsstödet avlastar du fötter och ben med mellan 50-65% av din kroppsvikt.

Stödet är utformad så att den ger en avlastning för hela kroppen och om du står upp under lång tid kan du klara långa arbetspass vare sig du står på mässa, som säkerhetsvakt, på ett jaktpass eller väntar på din tur på golfbanan, du spelar boule, åskådare på olika evenemang mm.

 • viktmässigt lätt- ca 580 gram
 • användarvänlig, hållbar och slitstark
 • rekommenderad maxbelastning 150 kg
 • avlastar dina fötter och ben med mellan 50-65% av din kroppsvikt 
 • tar lite plats
 • levereras med praktisk väska 
 • möjligheter att trycka den egna logotypen på väskan
 • justerbar för olika längder mellan 70-120 cm

Köp i butik: spara kraft genom deta smarta vilostöd

 

Julklapps-tips 154:

Energi-armband fashion/sport svart 349:-

energiarmband svart

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar blodcirkulationen och förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Du får också förbättrat blodcirkulation i området kring armbandet. Utmärkt för personer som idrottar, jobbar på kontor, studenter och andra som vill må lite bättre. Kan justeras mellan 22-25 cm i omkrets. Finns även i vit eller röd
Alltid 30-dagars-nöjdhets-garanti

Vi har även olika modeller av energi-halsband även till hundar.

Köp i golfbutiken: energiarmband fashion eller sport

 

Julklapps-tips 155:

Energi-armband fashion/sport röd 349:-

energi-armband rött

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar blodcirkulationen och förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Du får också förbättrat blodcirkulation i området kring armbandet. Utmärkt för personer som idrottar, jobbar på kontor, studenter och andra som vill må lite bättre. Kan justeras mellan 22-25 cm i omkrets. Finns även i vit eller svart
Alltid 30-dagars-nöjdhets-garanti

Vi har även olika modeller av energi-halsband även till hundar.

Köp i golfbutiken: energi-armband fasion eller sport

 

Julklapps-tips 156:

Energi-armband fashion/sport vit 349:-

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar blodcirkulationen och förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Du får också förbättrat blodcirkulation i området kring armbandet. Utmärkt för personer som idrottar, jobbar på kontor, studenter och andra som vill må lite bättre. Kan justeras mellan 22-25 cm i omkrets. Finns även i svart eller röd
Alltid 30-dagars-nöjdhets-garanti

Vi har även olika modeller av energi-halsband även till hundar.

Köp i golfbutiken: energi-armband fasion eller sport

 

Julklapps-tips 157:

Energi-armband golf sport PE svart/svart 349:- 

Det här unika armbandet förbättrar på många olika sätt hur din kropp fungerar; den förbättrar bland annat din balans och din koncentrationsförmåga etc. Genom att ta bort obalanser i din kropp kommer du att omedelbart se förbättring i att du orkar mer saker; du blir mindre trött och återhämtar dig snabbare. Utmärkt för personer som idrottar, jobbar på kontor, studenter och andra som vill må lite bättre. Finns i S, M, L

Köp i golfbutiken: 

energi-armband golf large

energi-armband golf medium

energi-armband golf small

 

Julklapps-tips 158:

Tour Tempo CD II 27/9, 24/8 eller 21/7 349:-

tour tempo toner cd

Tour Tempo-tonerna följde med boken (svingtonerna), men vill du påskynda inlärningen kan du skaffa dessa extra cd-skivor med musikspår som går i samma takt som tempo- tonerna. Utmärkt att lyssna på när du kör bil till banan eller till jobbet eller när du tränar på rangen eller spelar övningsrundor på banan. Innehåller 30 sånger allt från pop till blues på en cd-skiva. På cd skiva 2 ingår spår för att öka fokusering, avslappning mm. Allt med respektive tempotoner inbakat.

Finns: antingen 27/9, 24/8 eller 21/7 tempo

Tour Tempo 27/9

Tour Tempo 24/8

Tour Tempo 21/7
 

 

Julklapps-tips 159:

Victory smärtlindring tennisarmbåge, golfarmbåge, musarm 399:- 349:-

smärtlindring tennisarmbåge musarm golfarmbåge

Den här produkten avlastar senfästet för sträckmusklerna i underarmen och ger smärtlindring vid akuta problem med tennisarmbåge, golfarmbåge eller musarm.

Om du vill spela tennis, golf, pingis eller andra racketsporter eller om du vill hålla på i trädgården, snickra eller datorarbete och har problem med tennisarmbåge, musarm eller golfarmbåge så gör det ont vid varje rörelse. Den här produkten är framtagen för att avlasta underarmben och ska användas vid just sådana tillfällen, så att du förfarande kan utföra det du vill göra.

Den är gjord för att användas under rörelse så den är elastisk, luftig och följsam mot underarmen. En storlek passar alla.

 • motverkar smärta vid tennisarmbåge, musarm eller golfarmbåge
 • innovativ design som är elastisk, luftig och följsam mot underarmen
 • låg profil på produkten för bättre följsamhet mot underarmen
 • kan även användas under längre perioder, typ golfrunda etc, utan att du får domnings-symtom tack vare elastiskt band
 • bekväm att använda även när du idrottar
 • en storlek passar alla

Köp i butik: smärtlindring när du idrottar, jobbar, tennisarmbåge, musarm mm

 

Julklapps-tips 160:

Läs greenen rätt PLUS 349:-

greenens lutning

Speciellt framtagen för golfspelare, visar hur greenen faller och hur mycket den faller. Medföljer en extra Green-falls klocka för att förenkla avläsningen av hur mycket det lutar. Lägg ner den på aktuell del på greenen och läs av den. Levereras med fodral. Samma produkt som ovan + Greenfalls-klocka.

Se video-klipp:  läs greenerna rätt

Lär mer här: läs greenerna på rätt sätt

Köp i golfbutiken: lär dig att läsa greenerna bättre
 

Julklapps-tips 161:

Golf Champion 399:- 349:-

golfreglerna på ett roligt sätt


Det är ett klassiskt tärningsspel med pjäser, chanskort och sedlar men i golfutförande med golfregel-frågor och etikett-frågor när du hamnar på vissa rutor. Ett roligt och lärorikt familjespel för golfare och blivande golfare. Nu kan du ha roligt och lära dig golfregler samtidigt!


Läs mer här:
golfregel-spel Golf Champion

Till golfbutiken: golfreglerna spel
 

Julklapps-tips 162:

Golf näringstillskott GolfProX 1 månad 349:- 

Ett avancerat och effektivt näringstillskott för golfspelare som användas av bland annat Mark Calcavecchia (vunnit major etc). Förbättrar ditt golfspel på 4 olika sätt!
1)du blir lugnare + mer focuserad 2)mer ork 3)smidigare och mjukare 4)bättre
återhämtning. Naturliga ingredienser utan bieffekter. Ta en tablett innan du slår ut på 1:an och 1 tablett efter 9:e hålet så får du uppleva en skönare och bättre golfrunda! Räcker för 3-4 rundor i veckan, 30-dagar

Se video-klipp: näringstillskottet som förbättrar ditt golfspel!

Till golfbutiken: näringstillskott speciellt framtagen för golfspelare!

Julklapps-tips 163:

Perfect Angle 349:-

perfekt vinkel vidd

Nu kan du skapa vidd och rätt vinkel i höger armen (högerspelare) eller vänster armen (vänster-spelare). Huvudmålet med baksvingen är att skapa/hitta en kraftfull och upprepbar baksvingsposition att starta nedsvingen från. För att du ska kunna skapa/hitta den så måste du skapa och bibehålla rätt vinklar och vidd i baksvingen. Du måste då skapa en 90 graders vinkel mellan din högra överarm och underarm (högerspelare) och din högra armbåge ska peka neråt. Den här produkt hjälper dig med detta

Läs mer här: bättre vidd ger högre hastighet

Köp i golfbutiken: rätt vidd och vinklar i baksvingen!
 

Julklapps-tips 164:

Impact Ball  349:- (Small)

förbättra bollträffen


Ett allsidigt träningshjälpmedel som kan användas vid golfsvingen, pitchning, chippning, puttning. Förenklar och förbättrar positionen vid bollträffen, vilket ger bättre bollbana och bollträff. Justererar många problem i din golfsving utan att du behöver tänka på det. Finns i small (junior eller mindre damer). För större modeller se vår Perfect Connection.

Se video-klipp: impact ball förenklar hela ditt golfspel

Läs mer här: impact-ball hjälper dig att bli en bättre golfspelare

Köp i golfbutiken: impact ball small
 

Julklapps-tips 165:

Fotleden support Titan 349:-


Det här är ett unikt fotleden-support som innehåller Titanium, vilket medför ökad avslappning och ökad blodcirkulation i området kring fotleden. Det ger dig också smärtlindring i och omkring fotleden. Passar personer som har ont i fotleden, som vill påskynda läkningen av fotledsskador, operationer etc. Storlekar: M, L

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Köp i butiken: 

fotleden support rehab titan L

fotleden support rehab titan M

Julklapps-tips 166: 

Handleden support Titan 349:-

handleden rehab support titan

Det här är ett unikt handled-support som innehåller Titanium, vilket medför ökad avslappning och ökad blodcirkulation i området kring handleden. Det ger dig också smärtlindring i och omkring handleden. Passar personer som har ont i handleden, som vill påskynda läkningen av handledskador, operationer etc. Storlekar: M, L

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till butiken: 

handleden support rehab titan L (höger)

handleden support rehab titan L (vänster)

handleden support rehab titan M (höger)

handleden support rehab titan M (vänster)

 

Julklapps-tips 167:

Siktpinnar Pro 2-pack 339:-

siktpinnar Pro i högsta kvalitét

Använd de här siktpinnarna separat eller tillsammans med vårt utbyggbara Siktsystem för golf. Finns hål i varje ände av pinnen så att du enkelt och lätt ska kunna sätta fast den i marken med peggar. Mycket slittålig siktpinne i högsta kvalitét.

Se video-klipp här: förbättrar uppställning, sikte och svingspår!

Köp i butiken: förbättra och förenkla din träning med siktpinnar

Julklapps-tips 168:

Svingplanet 319:-

Sving Planet

Nu kan du på ett enkelt och snabbt sätt alltid veta om du svingar valfri golfklubba i rätt svingplan. Du ställer in planet vid uppställningen (snabbt och enkelt) och sedan kan du kontrollera både vid baksvingen och nedsvingen att du ligger i rätt svingplan. Du kan även använda produkten när du slår golfbollar, justeras enkelt mellan slagen. Många proffs använder produkten, bl a Justin Rose. Passar lika bra för nybörjare. Instruktionsfilm med Justin Rose medföljer DVD/CD.

Se videoklipp här: hitta ditt eget svingplan

Läs mer här: hitta ditt personliga svingplan

Till golfbutiken: rätt svinplan med valfri klubba
 

Julklapps-tips 169:

Impact Bag 299:-

impact bag


Förbättra din position vid bollträffen, lär kroppen en bättre och kraftfullare position. Du tränar också på att komma ned till bollen infrån till square, där klubbhuvudet är square vid bollträffen. För att få maximal längd måste du också ha känslan av att händerna är strax före bollen vid bollträffen och skaftet lutar svagt fram mot målet. Du svingar på detta sättet hela klubban och inte bara klubbhuvudet. Det snabbaste sättet enligt många att bli av med slicen eller hooken.

Läs mer här: impact bag

Köp i golfbutiken: impact bag sluta slica hooka

Julklapps-tips 170:

Puttspegel (liten) 299:-

puttspegel

En spegel som förenklar uppställningen och siktet. Du har siktstreck för putterhuvudet, mållinjen, ögonen ovanför bollen. Tunn och hållbar spegel. Fodral ingår.
Mått: 30 cm x 14.5 cm

Se video-klipp: puttspegeln som förbättrar din puttning 

Läs mer här: puttspegeln förenklar din träning

Köp i golfbutiken: förenkla och förbättra din puttning!
 

Julklapps-tips 171:

Sving Guiden + impact tejp 329:-

rätt svingplan

Förbättrar svingplanet och toppen på baksvingen. Ger också feedback på en riktig start av nedsvingen och genomsving. Används av många tourspelare och topptränare i världen. Du känner när du har för brant eller för flack baksving och när du har för brant eller flack genomsving etc. Sätts fast på valfri golfklubba. Används av många toppspelare och golftränare i världen. Innehåller även 15 st impact tejper så att du får feedback på din bollträff samt en DVD med instruktionsfilm av Jim Flick.

Se videoklipp här: hitta rätt svingplan

Läs mer här: sving guiden ger dig rätt svingplan

Köp i golfbutiken: rätt svingplan med valfri golfklubba
 

Julklapps-tips 172: 

Headcover golf deluxe 329:-/st

 headcover räv deluxeheadcover björn deluxeheadcover häst deluxe

Headcover Deluxe Räv (jumbo)

Headcover Deluxe Björn (jumbo)

Headcover Deluxe Häst (jumbo) 

Till butiken: 

Headcover Deluxe Räv (jumbo)

Headcover Deluxe Björn (jumbo)

Headcover Deluxe Häst (jumbo)

 

Julklapps-tips 173: 

Headcover golf deluxe 329:-/st

headcover kattheadcover svart labradorheadcover hund golden retriever

Headcover Deluxe Katt (jumbo) 329:-

Headcover Deluxe Svart Labrador (jumbo) 329:-

Headcover Deluxe Golden Retriever (jumbo) 329:-

Till butiken: 

Headcover Deluxe Katt (jumbo) 

Headcover Deluxe Svart Labrador (jumbo) 

Headcover Deluxe Golden Retriever (jumbo) 

 

Julklapps-tips 174:

Handledstränare ”klick” 299:-
 

handledstränaren "Klick"


En produkt som du ger dig ljudlig feedback när du böjder handleden fel i svingen; baksvingen, toppen av svingen, nedsvingen eller vid bollträffen, eller när du använder handlederna fel i ditt närspel; puttning, chippning, pitchning etc. Gör att du snabbt förbättrar din teknik och att du får längre och rakare slag tackvare en bättre position vid bollträffen mm.

Se video-klipp här: 

handledstränare golf    

handledstränare svingen                   

handledstränare närspelet etc 

Läs mer här: använd handlederna på rätt sätt

Till butiken: "klick"-träning för bättre sving och närspel
 

Julklapps-tips 175:

Bollväska standard 329:-
 

bollväska golf

En väska åt dina övningsbollar. Slitstark design och rund och hård botten. Extra ficka på framsidan. Håller mer än 100 st bollar.

Till golfbutik: bollväska till dina golfbollar

Julklapps-tips 176:

Ta torv Utslagsmatta eller Chipmatta Original 329:-

ta torv golfmatta

Det här är en unik utslagsmatta eller chipmatta som löser ett stort problem med alla golfmattor; vanliga golfmattor ger felaktig feedback och de gör att du inte slår ner på bollen på rätt sätt, de utsätter kroppen för stor belastning; handleder, armbågar, axlar.

Den här mattan ger dig ungefär samma känsla som när du slår från vanligt gräs, du kan ta en torv tackvare den unika konstruktionen med en två-delad matta. Det gör att du kan slå igenom och ner på bollen med dina järnklubbor på rätt sätt. Gäller också när du chippar eller korta pitchar. Den är också gjord så att den är extremt skonsam mot kroppen så att du inte får ett hårt motstånd när du slår ner i den, den sviktar med och känslan är väldigt lika när du tar en torv i valigt gräs.

En annan sak som vanliga utslagsmattor är dålig på är att du kan duffa lite utan att känna det eftersom klubban studsar på ytan , med den här utslagsmattan så kan du duffa och du känner det direkt precis som du gör när du slår i vanlig gräs.

Skillnaden mellan original mattan och den extra tunna modellen är att du får ännu mindre motstånd i träffen med denna, dvs gräskänslan är ännu högre. När den blir tunnare så böjer den sig lättare när den går ihop (2 delad) vilket gör att du måste rätta till den mellan slagen lite oftigare än original mattan. Bägge mattorna är gjord i högkvalitét.

För ytterligare information: Unik utslagsmatta förbättrar din teknik

Köp i golfbutik: unik utslagsmatta förbättrar din teknik

 

Julklapps-tips 177:

Perfekta Pendelrörelsen 319:-

perfekt pendelrörelse puttning chippning

Utmärkt hjälpmedel vid puttning, chippning och korta pitchar för att lära dig en pendelrörelse utan att bryta handlederna. Vid puttning så använder du din putter (alla vanliga puttergrepp ej extremt tjocka puttergrepp) som en lång putter och justerar längden på produkten mot din mage för att lära in en perfekt pendelrörelse med en fast punkt att putta ut från. Vid chippning/pitchning fälls teleskåp delen ut så att du får en lång "pinne" upptill på greppet så att du får feedback när du bryter handlederna. 

Se video-klipp här: en perfekt pendelrörelse

Till golfbutiken: golf närspel pendelrörelsen

Julklapps-tips 178:

Bärsele dubbel deluxe Strap Glider 319:- 

En dubbelsele till din golf bärbag med många unika funktioner. Extra tjocka axelremmar för bästa komforten och unikt viktsystem som gör att det blir mycket enklare att ta på och av sig golfbagen extra skonsamt för ryggen och kroppen. Passar nästan alla typer av bärbagar.

Se video-klipp här: mest avancerade bärselen för golf

Till golfbutiken: marknadens bästa dubbelsele för golfbagar

 

Julklapps-tips 179:

Straight Shooting Home Golf System 319:- 

Om du vill träna golf hemma utomhus och inte vill ha eller kan ha ett golfnät då är detta produkten för dig. Den sätts fast i marken och har en riktig golfboll fastsatt i en svingarm. Konstruktionen är hållbar och kraftig. Den ger dig feedback om hur du har klubbhuvudet vid bollträffen; om den efter bollträffen roterar rakt har du haft klubbhuvudet square, om bollen roterar utåt så har du haft klubbhvudet öppet (högerspelare) och om bollen roterar inåt så har du haft klubbhuvudet stängt (höger spelare). Passar både höger eller vänster spelare. Kan användas för att slå järnklubbor, metalwoods, drivers.

Till golfbutiken: ett prisvärt rangesystem hemma för golfspelare

 

 

Julklapps-tips 180:

Mojo näringstillskott Enade NADH Aktiv 30-pack 319:- 

Det här är ett väldigt unik och effektivt näringstillskott till aktiva personer inom affär, idrott eller vardag. Den har många kliniskt bevisade effekter bland annat ökad energi i kroppen, förbättrad uthållighet, förbättrad mental fokus och allt detta på naturlig väg utan stimulanser. Det gör att du får inte all energi direkt så att du "går upp som en sol och ner som en pannkaka" vilket gäller för många tillskott samt t ex kaffe. Den aktiva och unika ingrediensen är en stabiliserad NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide). NADH är en substans som kickstartar produktionen av ATP (= energi i cellerna) i musklerna. Ju mer NADH en cell har i kroppen, ju mer energi kan du producera, ju bättre kan den fungera och ju längre lever cellen i fråga. Verkar inom 10 minuter efter intag = tas upp extremt snabbt av kroppen. Utan bieffekter, succé i USA i över 10 år. Utmärkt för golfspelare bland annat. 

Se video-klipp här:   bättre resultat inom sport
                                  bättre resultat inom sport 2

Till hälsobutiken: mer energi för den aktive personen vid behov 

 

Julklapps-tips 181:

Tunga puttbollar i stål 3-pack 299:-

puttbollar tunga i stål 3-pack

Den här unika puttbollen (endast för puttning) väger unefär 5 gånger så mycket som en vanlig boll! Det gör att när du över med den här bollen så måste du lära dig att träffa rent i din putter, använda de större musklerna i kroppen och du måste accellerera genom bollen annars så rullar inte den här bollen så långt och du får feedback direkt att du gjort fel. Den tunga puttbollen i stål gör att du kan träna och bli av med många vanliga problem i din puttning. 

Se video-klipp: tunga puttbollar förbättrar din puttning snabbt!

Till golfbutiken: tunga puttbollar som förbättrar din puttning snabbt!

Julklapps-tips 182:

Golf for women 395:- 299:-

damgolf film

En golffilm som vänder sig till damgolfare, den lär ut och förenklar uppställningen, greppet, golfsvingen, närspelet, slå längre, slå rakare, övningar etc. Format: dvd Språk: engelska

Läs mer här:golffilm damgolf

Köp i golfbutiken: damgolf golffilm svingen närspelet
 

Julklapps-tips 183:

Ta torv Utslagsmatta eller chipmatta extra tunn 299:-

ta torv golfmatta

Det här är en unik utslagsmatta eller chipmatta som löser ett stort problem med alla golfmattor; vanliga golfmattor ger felaktig feedback och de gör att du inte slår ner på bollen på rätt sätt, de utsätter kroppen för stor belastning; handleder, armbågar, axlar.

Den här mattan ger dig ungefär samma känsla som när du slår från vanligt gräs, du kan ta en torv tackvare den unika konstruktionen med en två-delad matta. Det gör att du kan slå igenom och ner på bollen med dina järnklubbor på rätt sätt. Gäller också när du chippar eller korta pitchar. Den är också gjord så att den är extremt skonsam mot kroppen så att du inte får ett hårt motstånd när du slår ner i den, den sviktar med och känslan är väldigt lika när du tar en torv i valigt gräs.

En annan sak som vanliga utslagsmattor är dålig på är att du kan duffa lite utan att känna det eftersom klubban studsar på ytan , med den här utslagsmattan så kan du duffa och du känner det direkt precis som du gör när du slår i vanlig gräs.

Skillnaden mellan original mattan och denna extra tunn är att du får ännu mindre motstånd i träffen med denna, dvs gräskänslan är ännu högre. När den blir tunnare så böjer den sig lättare när den går ihop (2 delad) vilket gör att du måste rätta till den mellan slagen lite oftigare än original mattan. Bägge mattorna är gjord i högkvalitét.

För ytterligare information: Unik utslagsmatta förbättrar din teknik

Köp i golfbutik: unik utslagsmatta förbättrar din teknik

 

Julklapps-tips 184:

Impact tejp paket 100  299:-

impact tejp paket 100

Ett paket med impact tejp; 100 st bitar impact-tejp till järnklubbor (fungerar även på träklubbor) + 15 st bitar impact-tejp för putter/rescue + instruktioner hur du kan ändra och förbättra din sving och din bollträff beroende på var du träffar bollen + 1 st skyddsfilm driver + 1st skyddsfilm metalwood (mot sky-märken). Högsta kvalitét på produkten! Alltid riktig avläsning, minst 6 stycken avläsningar per lapp, ofta många fler.

Läs mer här: impact-tejp ger dig riktig feedback

Köp i golfbutiken: effektivare träning med impact tejp

Julklapps-tips 185:

Hemliga lådan Golftillbehör medium 299:- (värde minst 600:-)

hemlig låda golftillbehör

Ett paktet med användbara och nyttiga golftillbehör. Vi garanterar att du får mer än 50% rea på innehållet i den här lådan. Endast produkter från vårt ordinarie sortiment ingår i lådan så kvalitéten är hög på alla produkter. Värde minst 600:-

Till butiken: golfutrustning golftillbehör minst 50% rea

Julklapps-tips 186: 

Golfbollar Titleist Pro V1 Refinished 339:-/ds 279:-

golfbollar Titleist Pro V1

Köp billigare Pro V1 genom att köpa fabriksrenoverade golfbollar! ProV1-bollarna är mjuka, vilket ger en otroligt skön känsla. Bollen har låg spinn vilket gör att du får en enastående bra längd med din driver och bra kontroll med wedgen! På golftouren så är detta i särklass den mest populära bollen.

Till golfbutiken: golfbollar Titleist Pro V1

Julklapps-tips 187:

Puttmatta golf med retur 269:-

puttmatta golf med retur

Det här är en prisvärd puttmatta för den som vill öva puttning hemma eller på kontoret. Att sänka puttar inom 2 meter ute på banan är en av de allra viktigaste sakerna att lära sig. Med den här puttmattan över du på att säka dessa viktiga puttar! Mattan returnerar bollarna som du sänker i hålet eller som du missar.

Köp i golfbutik: puttmatta för att öva puttning hemma

 

Julklapps-tips 188:

Utslagsmatta chipmatta 60 cm  x 30 cm 249:-

utslagsmatta chipmatta golf

En klassisk chipmatta/utslagsmatta med gummipegg, storlek 60 cm x 30 cm. Utmärkt att ha på rangen, inomhus eller utomhus. Du kan slå chippar, järnslag eller driverslag på mattan. 1 st gummipegg medföljer (förbrukningsvara). Ska du ha den inomhus måste du ha en matta under, mattan är cirka 1 cm tjock.

Mer information om produkten: utslagsmatta golf

Köp i golfbutiken: utslagsmatta chipmatta för golfträning

Julklapps-tips 189:

85 Putt-tips från Touren 295:-

puttips


Lär dig knep och tips som tour-spelarna använder sig av när de puttar. Lär dig allt från uppställning och sikt till mentalt och putt-teknik.Finns bara som DVD-skiva och i NTSC- format, vilket gör att Dvd-spelaren måste kunna spela upp NTSC-skivor.

Läs mer här: bli en bättre puttare

Köp i golfbutiken: förbättra din puttning

Julklapps-tips 190:

Sving Guiden 295:-

rätt svingplan

Förbättrar svingplanet och toppen på baksvingen. Ger också feedback på en riktig start av nedsvingen och genomsving. Används av många tourspelare och topptränare i världen. Du känner när du har för brant eller för flack baksving och när du har för brant eller flack genomsving etc. Sätts fast på valfri golfklubba. Används av många toppspelare och golftränare i världen. Innehåller även en instruktionsfilm med Jim Flick som du kan se på valfri dvd-spelare. (akta dig för oseriösa företag som säljer produkt med dvd-skiva som inte går att spela på vanliga spelare)

Se videoklipp här: hitta rätt svingplan

Läs mer här: Sving Guiden ger dig rätt svingplan

Till golfbutiken: hitta ditt svingplan
 

Julklapps-tips 191:

Flygfodral utan hjul 295:-

Passar golfbagar 9.5 ” eller mindre. Vadderad topp för att skydda klubborna. Gjord i kraftig nylon. Färg Svart.

Till golfbutiken: flygfodral golf
 

Julklapps-tips 192:

Klubb-rengörning Aqua Caddy 295:-

rengör dina golfklubbor på banan

Det här är en helt ny produkt som använder vatten och borstar för att håll klubbhuvudet och skårorna rena. Du fyller vatten i den vattentäta behållaren sedan sätter du fast behållaren på golfbagen. Du kör sedan ner klubbhuvudet i vattnet och sedan kan du snabbt och enkelt dra träffytan mot borstarna för att ta bort smuts. Går mycket snabbt!

Utmärkt för alla som slår mycket slag från gräs, övningsområdet, gräsutslag etc. Nu kan du enkelt och snabbt alltid hålla dina träffytor rena.

Även en utmärkt logo-produkt, kontakt oss för mer information.

Se video-klipp här: alltid rena träffytor på träningen eller banan

Köp i golfbutik: gör ren dina golfklubbor på banan eller på gräs rangen

 

Julklapps-tips 193:

Swing Practice Line-up 295:-

line up uppställning sikte

Det här är lätt och portabel uppställningsguide i form av ett T. Den hjälper dig att ställa upp och sikta rätt varje gång och hjälper dig också med bollplaceringen. Den ser till att du inte börjar lära in felaktigheter och kompensationer på grund av felaktigt sikte eller uppställning.

 • Portabel och lätt produkt
 • Fullt justerbar; avstånd till bollen och bollplacering
 • Hjälper dig att förebygga fel på grund av felaktigt sikte och uppställning
 • Enkelt och snabbt att sätta ihop och att ta isär, rymms i ficka på bärbagen

Se video-klipp här: effektivare träning med rätt sikte och uppställning!   

Köp i golfbutik: rätt uppställning och sikte vid träning
 

Julklapps-tips 194:

Lär dig golf från Venus: det långa spelet 295:-

damgolf svingen

Lär ut tips och teknik som är anpassat för tjej/dam-golfare. Gjorda av en av USA:s bästa dam-tränare som själv har spelat på LPGA-touren i USA. Finns i 2 olika delar, en film lär ut golfsvingen och det långa spelat medan den andra filmen lär ut närspelet. De anatomiska skillnaderna mellan män och kvinnor måste man ta hänsyn till för att få bra resultat. 295:-/film. Utsedd till marknadens bästa dam instruktionsserie av många. Bara i Dvd-format, kräver att din dvd-spelaren klarar att spela upp NTSC-format. Språk: engelska

Läs mer här: golf från Venus: det långa spelet

Köp i golfbutiken: lär dig golfsvingen från Venus damgolf
 

Julklapps-tips 195:

Lär dig golf från Venus: närspelet 295:-

närspelet damgolf


Lär ut tips och teknik som är anpassat för tjej/dam-golfare. Gjorda av en av USA:s bästa dam-tränare som själv har spelat på LPGA-touren i USA. Finns i 2 olika delar, en film lär ut golfsvingen och det långa spelat medan den andra filmen lär ut närspelet. De anatomiska skillnaderna mellan män och kvinnor måste man ta hänsyn till för att få bra resultat. 295:-/film. Utsedd till marknadens bästa dam instruktionsserie av många. Bara i Dvd-format, kräver att din dvd-spelaren klarar att spela upp NTSC-format. Språk: engelska

Läs mer här: golf från Venus: närspelet

Köp i golfbutiken: lär dig närspelet från Venus damgolf
 

Julklapps-tips 196:

Energiarmband sport 295:-
energiarmbandenergiarmbandenergiarmband

Ett unikt armband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Armbandet fungerar på armbåge, underarm, handled och hand på aktuell hand. Gör att du får ökad blodcirkulation och blir lite mer avslappnad i underarmen, handleden och fingrarna. "För bra för att vara sant"- produkt. Vi ger dig alltid 30-dagar- nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten).

Passar personer med max 20 cm omkrets på handleden om du behöver längre armband se våra andra modeller i butiken (upptill 25 cm)

Till butiken: 

Energiarmband sport blå/gul/vit
Energiarmband sport grön/vit/grå
Energiarmband sport blå/vit
Energiarmband sport vit/rosa/lila
Energiarmband sport svart

Julklapps-tips 197:

Grepptränare och fingertränare Lätt + Dvd 295:- 249:-

grepptränare fingertränare


En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Medföljer gör också en Dvd med Hank Haney en av världens bästa golftränare, han förklarar varför greppet och styrkan i handen är ett av det viktigaste sakerna du har i ditt golfspel och vikten av balanserad styrka i handen.

Se video-klipp här: balanserad styrka i handen

Till golfbutiken: bättre grepp och fingerstyrka

Julklapps-tips 198:

Grepptränare och fingertränare Medium + Dvd 295:- 249:-

grepptränare handtränare fingertränare

En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Medföljer gör också en Dvd med Hank Haney en av världens bästa golftränare, han förklarar varför greppet och styrkan i handen är ett av det viktigaste sakerna du har i ditt golfspel och vikten av balanserad styrka i handen.

Se video-klipp här: balanserad styrka i handen

Till golfbutiken: bättre grepp och fingerstyrka

Julklapps-tips 199:

Grepptränare och fingertränare Tung + Dvd 295:- 249:-

grepptränare fingertränare handtränare

En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Medföljer gör också en Dvd med Hank Haney en av världens bästa golftränare, han förklarar varför greppet och styrkan i handen är ett av det viktigaste sakerna du har i ditt golfspel och vikten av balanserad styrka i handen.

Se video-klipp här: balanserad styrka i handen

Till golfbutiken: bättre grepp och fingerstyrka

Julklapps-tips 200:

Perfect Putting Cup 360  295:-

mobilt putthål

En perfekt puttkopp som du kan använda utomhus eller inomhus. Du kan använda den från varje håll, 360 grader runt om. Gör att du kan öva puttning var som helst. Storleken på koppen är lika stor som ett riktigt golfhål. Du kan placera den var som helst på övningsgreenen; nedförslut, uppförslut, sidlut och träna på de puttar du behöver träna på!

Se video-klipp här: ett mobilt putthål

Till golfbutiken: mobilt putthål för effektivare träning

Julklapps-tips 201:

Chipmatta / Utslagsmatta golf 4-in-1 349:- 249:- 

utslagsmatta chipmatta

Det här är en golf övningsmatta och ett träningsystem för inomhus eller utomhus. Du kan använda den för närspelet eller för svingen. Kan användas för chippning, järnslag, driverslag (gummi pegg medföljer), puttning (i putterhålet som finns i mattan). Ett golfmatta för den som vill kunna träna det mesta hemma! Plastövningsboll med hållare och nylonlina ingår också i produkten.

Till golfbutik: utslagsmatta chipmatta för golf

Julklapps-tips 202:

Ideal Omega-3 Premium Plus Fiskolja 2 månader 295:- 

Detta är ingen vanlig fiskolja, den är extremt ren och kvalitéten är av allra högsta klass. Du behöver bara ta 1 kapsel per dag för att få i dig tillräckligt med nyttiga omega-3 fettsyror. Varje kapsel innehåller; 700mg EPA, 200mg DHA, 20mg DPA bland annat. Vi ger dig alltid 30-dagar-nöjdhetsgaranti annars pengarna tillbaka (du står bara för frakten). Hittar du någon fiskolja som är renare och i högre kvalitét än våran på den svenska marknaden så får du ”hittelön”; vi skickar dig produkter till ett värde av 200:-. Burken innehåller 60 st kapslar = räcker i 60 dagar (1 kapsel per dag rekommenderas). 
Smaken är apelsin med
mild fisksmak och lukt.

Till hälsobutiken: fiskolja omega-3 ren i högsta kvalitét

 

Julklapps-tips 203:

Multi Mineraler super ledande & joniserande Maximum 2 mån 269:- 

Unikt multi-mineral tillskott som kroppen kan ta upp maximalt av. Innehåller 83 viktiga ämnen och mineraler som kroppen behöver. De är super ledande och joniserande för att öka effekten och upptaget för kroppen och cellerna. Har också en renande effekt för kroppen. Några fördelar är: ökad allmän hälsa; mer energi och mental skärpa, förbättrad förmåga i DNA och cellkommunikation. Alla som kan och förstår kroppen säger att mineralar är mycket viktigare för kroppen än vitaminer. Får du brist på mineraler så kan inte kroppen ersätta detta med något, medan vitaminer kan skapas av mineraler. Mineraler i rätt mängder och som kan tas upp av kroppen är svårt att få i sig via maten, därför ska du tillföra kroppen multi-mineraler i rätt blandning. Räcker i 2 månader vid normal användning dagligen. Fungerar utmärkt tillsammans med Zeolite.

Till hälsobutiken: unika multi mineraltillskott ger maximal upptag i kroppen

 

Julklapps-tips 204:

Bollväska stor 295:- 249:-

bollväska stor

En rymlig bollväska till alla dina övningsbollar, rymmer 75-100 golfbollar. Gjord i slitstark och motståndskraftig 600 Denim Nylon. Finns även extra fickor på väskan och en extra axelrem för bättre komfort! Färg: svart och grå

Till golfbutiken: bollväska till golfbollarna
 

Julklapps-tips 205:

Lär dig konsten att putta 299:- 249:-

lär dig att putta


Lär dig putt-teknik av Europas puttningsguru nummer ett, Mr Swash. Han har tränat många av Europas och världens bästa puttare i att förbättra och förenkla sin puttning ännu mer. Går igenom alla grunder och förklarar och visar sin teknik. Finns som Video-kassett.

Läs mer här: förbättra din putting

Köp i golfbutiken: lär dig av Europas puttningsguru nr 1

Julklapps-tips 206:

Rotera runt ryggraden 269:-

rotera runt ryggraden

Lär dig att hålla huvudet i jämnhöjd under golfsvingen, varken höja eller sänka huvudet i baksvingen eller nedsvingen. Lär dig att hålla ner huvudet på rätt sätt. Förbättrar balans, bollträff,svingspår och längd. Anpassas enkelt efter din egen längd.

Se video-klipp här: förbättra din bollträff

Läs mer här: bibehåll ryggradens lutning till bollträffen

Köp i golfbutiken: förenkla din svingrörelse
 

Julklapps-tips 207:

Balans-stav golf 259:-

golf balans-stav

Har du ibland problem med balansen när du svingar eller har du problem att hitta en kraftfull uppställning? Genom att använda den här produkten så hittar du snabbt rätt balans, mitt på foten för bästa balans och kraft. Kan användas vid puttning och närspel eller vid fullsving.

Se video-klipp: bättre balans ger längre och rakare slag

Till golfshop: förbättra din balans

Julklapps-tips 208:

Målcirkel Golf liten 259:-

målcirkel för golfträning

Den här mål cirkeln har 3 st viktiga egenskaper: den är väldigt tunn så att bollar kan rulla över den utan att påverkas för mycket. Den kan formas på 3 olika sätt beroende på vad och hur du vill träna; full cirkel, 1/2 cirkel eller 3/4 cirkel. Den är gjord i slitstarkt material så att den tål att användas gång på gång! Omkrets på mål-cirkeln: cirka 91 cm (3 fot). 

Se video-klipp här: enkla och snabba att använda!

Till golfbutiken: effektivare och roligare närspels-träning!

 

Julklapps-tips 209:

Bättre grepp 249:- 3-pack

lösare golfgrepp

Förbättra grepptrycket på ett snabbt och enkelt sätt. Kan användas på valfri golfklubba. Fäster produkten snabbt ovanpå greppet, ”låser” övre handen vid greppet. Förhindrar att du släpper greppet på toppen och greppar om. Gör att du kan slappna av mer i greppet och andå ha ett fast grepp, utmärkt vid inlärning av lösare grepp eller om du har nedsatt styrka i händerna pga reumatism eller andra åkommor. Nu får du ett fast grepp utan att hålla hårt i klubban! Ökar svinghastigheten, förbättrar riktningen etc.

Se video-klipp: fastare grepp och mer avslappnad

Läs mer här: förbättra ditt grepp och slå längre

Till golfbutiken: håll lösare i golfklubban (3-pack)

 

Julklapps-tips 210:

Golf-paraply vind + UV stort 62” 249:- 

Ett stort golfparaply som fungerar även om det blåser ute! Speciellt silver foder gör att den skyddar mot solen och UV-strålningen på golfbanan eller på andra ställen. Storlek: 62 tum eller 157 cm i diameter. Färg: svart. Det skyddar inte bara mot regn med andra ord.

Till golfbutiken: UV paraply för golfspelare eller andra

 

Julklapps-tips 211:

Tour Tempo boken av John Novosel 249:- 229:-

tour tempo boken

Det här är nog en av historiens mest innovativa golfböcker och koncept och det bästa av allt är att systemet fungerar och det är enkelt att själv lära sig detta med hjälp av boken. Kan användas tillsammans med vilken svingteknik (olika svingteorier) som helst.

John Novosel Sr visar att tempot för alla duktiga spelare är universelt, 3:1, dvs relationen mellan baksvingen och nedsvingen, en annan viktig del är total svingtid från start av svingen till bollträffen. Dessa delar är mycket viktiga för svingen och något som de bästa spelarna har lärt sig behärska, medvetet eller omedvetet, nu kan alla lära sig detta och därigenom förbättra både tekniken och längden på slagen!

Medföljer även 2 st av våra populära Launcher peggar utan extra kostnad (värde 45:-).

Se video-klipp: Tour Tempo en innovation för golfen!

Läs mer här: tour tempo boken av John Novosel

Till golfbutik: tour tempo kommer att förenkla för dig!
 

Julklapps-tips 212:

Bullseye Cup 229:-

bättre puttning

Förminskar golfhålet med ca 30%, förstärker fokuseringen vid kortare puttar, förbättrar förmågan att visualisera puttar som faller. Mycket mer än bara förminskar hålet med andra ord.

Se video-klipp: förminskar hålet och mycket mer

Läs mer här: lär dig sänka fler puttar

Köp i golfbutiken: sänk fler puttar
 

 

Julklapps-tips 213:

Må bättre näringstillskott Enada NADH 30-pack 229:- 

Det här är ett väldigt unikt och effektivt näringstillskott som förbättrar livskvalitéten hos många människor med olika åkommor, problem och sjukdomar. Det fungerar också mycket bra för dig som bara vill ha mer energi i livet och bättre hjärnfunktion utan att ha åkommor och problem. Enligt kliniska studier har den givit positiva effekter för människor med bland annat: ADHD, Alzheimers's sjukdom, högt blodtryck, kronisk trötthetssyndrom, Parkinson's sjukdom, Fibromyalgi etc. Den aktiva och unika ingrediensen är en stabiliserad NADH (Nicotinamide adenine dinucleotide). NADH är en substans som kickstartar produktionen av ATP (= energi i cellerna) i musklerna. Ju mer NADH en cell har i kroppen, ju mer energi kan du producera, ju bättre kan den fungera och ju längre lever cellen i fråga. Utan bieffekter, succé i USA i över 10 år 

Se video-klipp här:   förbättrar livskvalitéten
                                  förbättrar mot Parkinson's
                                  förbättrar mot kronisk trötthet

Till hälsobutiken: må bättre, få mer energi, skydda kroppen etc

 

Julklapps-tips 214:

Kalsonger boxer Titan L-XL 229:-

kalsonger boxer herr titan

Det här är unika underkläder, kalsongerna boxer är gjorda med titan, vilket ger ökad blodcirkulation och avslappning i området kring höfterna och ryggslutet. Storlekar: L och XL (herr). Utmärkt för golfspelare, bowling, vandring, rehab i höftpartiet, problem i ryggslutet etc

Köp i butiken: 

kalsonger boxer titan unika L

kalsonger boxer titan unika XL

 

Julklapps-tips 215:

Stödstrumpor S-L unisex svart 229:-

stödstrumpor svarta

Genom att reducera uppkomsten av mjölksyra i musklerna, öka blodcirkulationen och motverka onödiga muskelrörelser, så minskar stöd-strumporna trötthet och ömhet i området samtidigt som dom möjliggör snabbare återhämtning i muskler efter träning och skador i området. Utmärkt för idrottsmän/kvinnor, äldre personer etc .
Storlekar: S-L (unisex). Large 43-46,  Medium 38 1/2 - 43, Small 35 1/2 - 38 1/2

Till butik:

stödstrumpor 43-46 svarta

stödstrumpor 38 1/2 - 43 svarta

stödstrumpor 35 1/2 - 38 1/2 svarta

 

Julklapps-tips 216:

Stödstrumpor S-L unisex vita 229:-

stödstrumpor vita

Genom att reducera uppkomsten av mjölksyra i musklerna, öka blodcirkulationen och motverka onödiga muskelrörelser, så minskar stöd-strumporna trötthet och ömhet i området samtidigt som dom möjliggör snabbare återhämtning i muskler efter träning och skador i området. Utmärkt för idrottsmän/kvinnor, äldre personer etc .
Storlekar: S-L (unisex). Large 43-46,  Medium 38 1/2 - 43, Small 35 1/2 - 38 1/2

Till butik:

stödstrumpor 43-46 vita

stödstrumpor 38 1/2 - 43 vita

stödstrumpor 35 1/2 - 38 1/2 vita

 

Julklapps-tips 217:

Paraplyhållare med fäste golfvagn allt-i-ett 229:-

paraplyhållare till golfvagn med fäste

En robust och tålig paraplyhållare vill valfri golfvagn. Ingår även fäste för golfvagn (du borrar egna hål i vagnen). Har du fäste redan på vagnen så passar denna bland annat till  P500/P700/P900/Bag Boy mm

Till butik: paraplyhållare golfvagn + fäste allt-i-ett

Julklapps-tips 218:

Pendelgreppet 219:- 

pendelgreppet

Det här är inget vanligt puttergrepp, det här är ett nytt puttningskoncept som gör puttningen mer naturlig och effektiv. Balans, symmetri och en naturlig pendelrörelse är grunderna i det nya puttningskonceptet som startats med Pendelgreppet.

Läs mer här: förenklar din puttning på många sätt!

Köp i golfbutiken: förenkla din puttning
 

Julklapps-tips 219:

Putt gate trainer 199:- 

putt gate grind

Det här puttningshjälpmedlet gör att du spara mycket tid på din träning. Tour spelare och duktiga tränare använder sig ofta peggar och sätter upp "grindar" för puttern och för bollen. För att det ska vara bra träning måste allt vara riktigt gjort och det tar tid. Här har du en färdig mall som gör att du successivt kan öka svårighetsgraden.

Se video-klipp här: förbättra starten på dina puttar

Till golfbutiken: square klubbhuvud hela rörelsen

Julklapps-tips 220:

Inomhus Puttgrind-tränare 199:-

inomhus puttgrind tränareinomhus puttgrind tränare

Att starta bollen på din tänkta puttlinje är den absolut viktigaste saken med din puttning om du vill lära dig att sänka puttar och läsa greener. Med den här unika produkten kan du snabbt och enkelt skapa putt-grindar för bollen och putterhuvudet att ta sig igenom. Du kan göra det successivt svårare ju bättre du blir och du kan använda den inomhus! Utmärkt att använda hemma, på kontoret, på hotellrummet. Medföljer gör 6 st grind-poster. Finns även utomhus-modell se våra övriga produkter

Se video-klipp här: träna din puttning var som helst!

Till golfbutiken: inomhus putt-träning hemma 

 

Julklapps-tips 221:

Paraply-hållare robust (till Quick fold & Euro Power vagnarna) 199:-

paraply-hållare vagn med fäste

Många vagnar har idag ett stativ där du kan sätta en paraplyhållare, den här modellen passar våra populära Quick fold & Euro Power vagnar

Till golfbutiken: paraplyhållare slitstark och robust

 

resent-tips 222:

Övningsklubba / Sving tränare 229:- 

övningsklubba kort golf

En övningsklubba och svingtränare som du kan använda inomhus eller utomhus och som gör att du kan hålla igång din sving året runt. Den är viktad nedtill för bättre träning och den är mycket kortare än en vanlig seniorklubba så du kan svinga den inomhus normalt. Det är ett formgjutet grepp på klubban.

Till golfbutiken: kort övningsklubba golf

Julklapps-tips 223:

Muskel avslappnings Gel Pro 195:- 

En professionell produkt mjukar upp muskler och leder och slappnar av musklerna. Utmärkt efter träning eller matcher för att påskynda återhämtningen i kroppen eller för personer som har led eller muskelvärk, reumatism etc. Utmärkt för golfspelare som får ont i leder och/eller muskler när de har spelat golf.

Till hälsobutiken: muskelavslappnings gel mot värk, stelhet etc

 

Julklapps-tips 224:

Uppvärmnings Gel Pro 195:- 

En professionell produkt som får igång cirkulationen i kroppen där den appliceras. Utmärkt före träning eller matcher, efter skador etc. Minskar risken för skador i aktuellt område. Är du stel i kropen på morgonen men vill ut och spela golf, då kan du få igång kroppen och blodcirkulationen med denna produkt.

Till hälsobutiken: muskel uppvärmnings gel för att få igång muskler och kroppen

Julklapps-tips 225:

Grepptränare och fingertränare Lätt 199:-

grepptränare fingertränare handstärkare


En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Utmärkt för rehabilitering eller för att öka styrka, koordination och finmotorik för idrottare, hantverkare, musiker etc.

Till butiken: bättre handstyrka och fingerstyrka

 

Julklapps-tips 226:

Grepptränare och fingertränare Medium 199:-

handtränare handstärkare fingertränare

En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Utmärkt för rehabilitering eller för att öka styrka, koordination och finmotorik för idrottare, hantverkare, musiker etc. 

Till butiken: bättre greppstyrka och fingerstyrka

Julklapps-tips 227:

Grepptränare och fingertränare Tung 199:-

handstärkare fingerstärkare grepptränare

En unik grepp- och finger-tränare där du tränar varje finger för sig. Det gör att du får ett balanserat grepp i hela handen. Medföljer ett träningsprogram med 7 st olika övningar för hela handen. Utmärkt för rehabilitering eller för att öka styrka, koordination och finmotorik för idrottare, hantverkare, musiker etc.

Till butiken: bättre greppstyrka och fingerstyrka

Julklapps-tips 228:

Pendel-rörelsen 199:-

pendelrörelse


Lär dig en pendelrörelse i din puttning, chippning eller korta pitch-slag, där du pendlar med axlarna som många proffs gör. Utmärkt vid träning av puttning, chippning, korta pitchslag.

Läs mer här: lär dig en pendelrörelse i ditt närspel

Köp i golfbutiken: förbättra ditt närspel med en pendelrörelse

Julklapps-tips 229:

Bollväska liten 249:- 199:-

bollväska golfbollar


En bollväska till dina träningsbollar, rymmer 40-50 golfbollar. Gjord i slitstark och motståndskraftig 600 Denim Nylon. Färg: svart

Läs mer här: bollväska till träningsbollarna

Köp i golfbutiken: bollväska till golfbollarna
 

Julklapps-tips 230:

Övningsflagga med hålkopp 199:-

golfflagga + hål

Vill du ha ett verkligt mål att träna mot hemma, vid stugan etc. Ingår en flagga med hålkopp. Flaggan röd och stången röd/vit. Riktiga mått på hålkoppen.

Till golfbutiken: flagga och hål golf
 

Julklapps-tips 231:

Rätt golf-grepp 199:-

rätt golfgrepp

Nu kan du på ett snabbt och effektivt sätt förbättra ditt grepp eller lära dig ett riktigt grepp. Medföljer gör ett provgrepp som sitter på ett kort "skaft" + 2 st tumm-visare som är inställda på ett neutral grepp (kan justeras enkelt av dig eller din tränare) + 2 extra uppsättningar tumm-visare som du kan använda på 2 olika golfklubbor. Du kan öva greppet framför TV:n, på kontoret etc. Du kan använda produkten på klubborna när du tränar på rangen eller spelar sällskapsrundor och hela tiden veta att du använder samma grepp hela tiden. Går enkelt och snabbt att flytta mellan olika klubbor.

Du kan enkelt justera tumm-visarna och lära dig att slå en kontrollerad fade eller draw. Du kan också göra egna markeringar på produkten för dina egna inställningar.

Se video-klipp här: med rätt grepp blir det lättare

Till golfbutiken: lär dig ett riktigt golfgrepp
 

Julklapps-tips 232:

Golf-paraply Windcutter svart 199:-

golf paraply

Ett stort golfparaply som fungerar även om det blåser mycket ute.

 • Storlek: 62 tum eller 157 cm i diameter
 • Modell: vinden blåser igenom paraplyet
 • Färg: svart

Köp i golfbutik: stort golfparaply
 

Julklapps-tips 233:

Siktpinnar golf 2-pack 199:-

siktpinnar golf

De här sikt pinnarna är väldigt användbara när du tränar. Du kan använda dem på många olika sätt; du kan trycka ner dom i marken utanför höfterna/knäna för att få feeback när du svajar i nersvingen eller baksvingen, du kan lägga dom ner på marken för att få en referenslinje för mållinjen eller för stancen, du kan trycka ner dom i marken för att få en referens för boll-linjen eller svingplanet, du kan använda dom på greenen för att förenkla uppställning och sikte.

Köp i golfbutik: siktpinnar för golf

Julklapps-tips 234:

Hemliga-lådan Golftillbehör 1iten 199:- (värde minst 400:-)

hemliga lådan golfutrustning golftillbehör liten

Ett paktet med användbara och nyttiga golftillbehör. Vi garanterar att du får mer än 50% rea på innehållet i den här lådan. Endast produkter från vårt ordinarie sortiment ingår i lådan så kvalitéten är hög på alla produkter. Värde minst 400:-

Köp i golfbutik: golftillbehör golfutrustning minst 50% rea

Julklapps-tips 235:

Pegga upp bollen 195:-

pegga upp bollen

Har du problem att böja dig framåt för att pegga upp bollen på tee? Nu finns det hjälp att få! Det här hjälpmedlet kan sättas fast på ett vanligt golfgrepp och golfklubba. Du vänder sedan klubban upp och ner för att kunna köra ner peggen och sedan pegga upp bollen, allt utan att behöva böja dig framåt.

Läs mer här: pegga upp bollen

Köp i golfbutiken: hjälp att pegga upp bollen
 

Julklapps-tips 236:

Headcover djur (jumbo) 195:-/st

headcover djur örn eagleheadcover djur lejonheadcover hund rotweiller

Skydda dina träklubbor med tuffa och roliga headcovers i form av olika djur!

Till golfbutiken: headcover djur örn eagle

Till golfbutiken: headcover djur lejon

Till golfbutiken: headcover hund rotweiller

 

Julklapps-tips 237:

Headcover djur (jumbo) 195:-/st

headcover djur papegojaheadcover djur elefantheadcover djur älg elk

Skydda dina träklubbor med tuffa och roliga headcovers i form av olika djur!

Till golfbutiken: headcover djur papegoja

Till golfbutiken: headcover djur elefant

Till golfbutiken: headcover djur älg

Julklapps-tips 238:

Rätt Timing 179:-

bättre timing

Förbättrar timingen och ger ljudlig feedback när högst hastighet uppnås i svingen. Öka svinghastigheten och förbättra timingen med valfri golfklubba. Ger feedback både när du gör fel i svingen och när du gör rätt. Monteras på valfri klubba.

Se video-klipp här: förbättra din timing, svinghastighet

Läs mer här: förbättra din timing och längd

Köp i golfbutiken: bättre timing och längd
 

Julklapps-tips 239:

Launcher peggar 10-pack 179:-/förpackning

launcher peggar 10-pack orangelauncher peggar 10-pack svartalauncher peggar 10-pack vita


Peggar som både är hållbara och som ökar längden och minskar spridningen. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Består av 5 st långa peggar, 7.5 cm till dina driver-utslag och 5 st korta peggar till dina metalwoods och järn utslag. Färg: orange, svarta, vita. Även logo-peggar kan du beställa

Se video-klipp här: längre och rakare utslag med nya peggar!

Köp i golfbutiken:

Launcher peggar orange 10-pack

Launcher peggar svarta 4-pack (2 st driver peggar 7.5 cm, 2 korta) 89:-

Launcher peggar vita 10-pack 

 

Julklapps-tips 240:

Launcher peggar 10-pack 179:-/förpackning

launcher peggar 10-pack gulalauncher peggar 10-pack rosalauncher peggar 10-pack blå/grön


Peggar som både är hållbara och som ökar längden och minskar spridningen. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Består av 5 st långa peggar, 7.5 cm till dina driver-utslag och 5 st korta peggar till dina metalwoods och järn utslag. Färg: gula, rosa, blå/gröna Även logo-peggar kan du beställa

Se video-klipp här: längre och rakare utslag med nya peggar!

Köp i golfbutiken:

Launcher peggar gula 10-pack

Launcher peggar rosa 10-pack

Launcher peggar blå/gröna 10-pack

 

Julklapps-tips 241:

Headcovers Tjur eller Helge (älg) 179:-/st

headcover älg Hälge jumboheadcover djur tjur jumbo


Headcover i jumbo utförande; passar moderna stora drivers.

Utförande som älg (Hälge)

Utförande som tjur

Köp i golfbutiken:

headcover tjur jumbo

headcover älg Hälge jumbo

 

Julklapps-tips 242:

Markera o Plocka upp bollen  179:-

plocka upp bollen

Har du problem med dina knän eller din rygg eller har du andra krämpor som gör att du har svårt för att böja dig framåt och markera din golfboll på greenen, eller plocka upp bollen ur hålet? Nu behöver du inte böja dig framåt för att göra det längre!

Läs mer här: plocka upp bollen ur hålet

Köp i golfbutiken: markera bollen plocka upp bollen
 

Julklapps-tips 243:

Bärsele dubbel golf standard 169:- 

En dubbelsele till din golf bärbag. I standard utförande som passar de allra flesta bärbagar på marknaden.

Till golfbutiken: en prisvärd dubbelsele till golfbagen

Julklapps-tips 244:

Headcover Sverige 169:-

headcover svenska flaggan

Ett stort headcover i Sveriges färger; blå och gult samt med texten "Sverige" tryckt på headcovern. Kan användas på modern driver cc 460. 

Köp i golfbutik: headcover svenska flaggan

 

Julklapps-tips 245:

Headcover Döskallar 169:-

headcover döskallar

En stor dödskalle på ovansidan samt flera stycken mindre dödskallar efter sidorna.
En rolig present avsedd för en modern driver cc 460. 

Köp i golfbutik: headcover döskallar

 

Julklapps-tips 246:

Headcover 169:-

headcover tigerheadcover vildsvinheadcover djur gorillaheadcover djur älg elkheadcover hund bulldog

Ett roligt headcover i form av en Tiger (jumbo), passar även moderna drivers 460cc

Ett roligt headcover i form av ett Vildsvin (jumbo), passar även moderna drivers 460cc

Ett roligt headcover i form av en gorilla (standard)

Ett roligt headcover i form av en älg (standard)

Ett roligt headcover i form av en bulldog (standard)


Till golfbutiken: headcover Tiger

Till golfbutiken: headcover Vildsvin

Till golfbutiken: headcover djur älg

Till golfbutiken: headcover djur gorilla

Till golfbutiken: headcover hund bulldog

 

Julklapps-tips 247:

Trampolin tejp "slå längre omedelbart" 169:-

trampolin tejp golfklubbor

Det här är en genomskinlig special film som du fäster på din egen driver. Filmen ger dig extrem längd med hjälp av trampolin effekt. Den reducerar samtidigt sidskruven och minskar backspin. Du kan på detta sätt slå längre utslag än du någonsin gjort! Den är inte tillåten att användas på tävling eller handikapp runda. En roliga och uppskattad present för golfspelare som vill slå längre! En driver slår du ofta minst 15-20 meter längre

Köp i golfbutik: trampolin tejp du slår direkt längre

 

Julklapps-tips 248:

Mobil bolltvätt + golfhandduk 159:-

bolltvätt + golfhandduk

Som att ha en egen caddy fram vid greenen. Du kan både torka ren bollen och torka den torr. Du slipper att torka av bollen på kläderna. Utmärkt vid dagg, regn eller mjuka greener. Påverkar inte svingen eller närspelet. Sparar både tid, slag och tvätt!

Läs mer här: en egen caddy på green!

Köp i golfbutiken: spara slag och tid på greenerna
 

Julklapps-tips 249:

Klubborste Pro orange 195:- 149:-

klubborste Proklubborste Pro

Troligen marknadens bästa klubborste; du kan göra ren klubbhuvudet och skårorna på ett proffsigt sätt, både enkelt och snabbt. Den här också en teleskop lina som gör att du enkelt kan dra lös borsten från bagen och använda den och sedan bara släppa borsten så "hoppar" den tillbaka till bagen. Finns reservdelar att köpa om du efter år av användning nötter borstarna eller skårspiken. Finns i orange, röd

Se video-klipp här: klubborste för din golfklubbor!

Till golfbutik: 

gör ren dina golfklubbor riktigt orange

gör ren dina golfklubbor riktigt röd

Julklapps-tips 250:

Klubborste Pro grå 195:- 149:-

klubborste Proklubborste Pro

Troligen marknadens bästa klubborste; du kan göra ren klubbhuvudet och skårorna på ett proffsigt sätt, både enkelt och snabbt. Den här också en teleskop lina som gör att du enkelt kan dra lös borsten från bagen och använda den och sedan bara släppa borsten så "hoppar" den tillbaka till bagen. Finns reservdelar att köpa om du efter år av användning nötter borstarna eller skårspiken. Finns i blå, grå

Se video-klipp här: klubborste för din golfklubbor!

Till golfbutik: 

gör ren dina golfklubbor riktigt blå

gör ren dina golfklubbor riktigt grå

 

Julklapps-tips 251:

Skoväska deluxe  179:- 149:-

skoväska

En skoväska är praktiskt för dina golfskor, det gör att du håller rent i bilen och skyddar dina golfskor!

 • Färg: grå/svart
 • Fodral mjukt tjock vadderad väska
 • Avskiljare mellan skorna i väskan
 • Extra fack för skokräm eller liknande

Köp i golfbutik: skoväska för dina skor

 

Julklapps-tips 252:

Målträning Närspelet 4-pack 149:-

målträning närspelet

Nu kan du göra din träning hemma eller på övningsområdet både roligare och effektivare! Innehåller 4 st olika mål i olika färger med fodral, som du enkelt kan kasta ut eller lägga ut för att variera din träning och göra den mer likt spelet på banan.

Till golfbutiken: målträning i närspelet
 

Julklapps-tips 253:

Vattenflaska med Cooler och hållare 149:-

golfflaska med cooler


Flaskan rymmer 0.7 liter och den håller drycken sval. Kan enkelt fästas på golfbagen. Flaskan gjord i plast.

Till golfbutik: vattenflaska med cooler och hållare
 

Julklapps-tips 254:

Yardage book skydd 149:-

yardage book skydd

Ett skydd till din yardage book, banguide, scorekort, lektionsanteckningar etc. Gjort i konstläder, plats för 2 st pennor samt dinna anteckningar, banguide, scorekort etc.
Färg: röd

Läs mer här: yardage book skydd

Köp i golfbutiken: skydda scorekortet, banguiden, anteckningar
 

Julklapps-tips 255:

Headcover djur 149:-/st 

headcover papegojaheadcover häst

Ett roligt headcover i form av en papegoja (standard)
Ett roligt headcover i form av ett hästhuvud (standard)

Till golfbutiken: headcover djur papegoja

Till golfbutiken: headcover djur häst

Julklapps-tips 256:

Putta rakt Medel 149:-

putta rakt medel

Äntligen en bra produkt för att lära dig att ha putterhuvudet square vid bollkontakten. När du gör fel vobblar bollen eller rullar snett. När du gör rätt rullar den rakt. Används endast på korta avstånd max 1.5 meter på plan yta inomhus. Grön färg, den boll som du börjar med och är ”enklast”, när du kan putta 3-5 st i rad med denna så kan du avancera till nästa!

Se video-klipp: square putterhuvud vid bollträffen

Till golfbutiken: lär dig putta rakt
 

Julklapps-tips 257:

Putta rakt Svår 149:-
 

putta rakt svår

Äntligen en bra produkt för att lära dig att ha putterhuvudet square vid bollkontakten. När du gör fel vobblar bollen eller rullar snett. När du gör rätt rullar den rakt. Används endast på korta avstånd max 1.5 meter på plan yta inomhus. Blå färg, den boll som är näst svårast, när du kan putta 3-5 st i rad med denna så kan du avancera till nästa!

Se video-klipp: square putterhuvud vid bollträffen

Till golfbutiken: lär dig putta rakt
 

Julklapps-tips 258:

Putta rakt Pro Svårast 149:-
 

putta rakt pro svårast

Äntligen en bra produkt för att lära dig att ha putterhuvudet square vid bollkontakten. När du gör fel vobblar bollen eller rullar snett. När du gör rätt rullar den rakt. Används endast på korta avstånd max 1.5 meter på plan yta inomhus. Röd färg, den boll som är svårast att putta med, om du någon gång klarar 3-5 st i rad med denna så har du en puttrörelse som nästa alla vill ha, proffs som amatör!

Se video-klipp: square putterhuvud vid bollträffen

Till golfbutiken: lär dig putta rakt
 

Julklapps-tips 259:

Rätt uppställning/svingstart 169:- 149:-

golfmatta

 

 

Förenkla din uppställning, sikte och svingstart. Består av en liten sikt- och uppställningsmatta i mjuktmatrial (85 cm x 42 cm) med öppning där du slår bollarna. Mattan har siktstreck och mållinje på bägge sidor om bollen vilket gör det väldigt enkelt att sikta och starta baksvingen etc. OBS produkten finns i den främre delen på bilden, den är lagd på en större utslagsmatta (ingår ej i produkten). Kan läggas på utslags-mattor (större) på rangen eller  i inomhus-hallar för bättre sikte och uppställning etc.

Läs mer här: golfmatta för förenklar uppställningen

Köp i golfbutiken: förenkla din uppställning, sikte och svingstart
 

Julklapps-tips 260:

Bollhåv 3 meter 149:-
 

bollhåv 3 meter teleskop

En teleskop bollhåv som är 3 meter utfälld. Enkel och säker boll-mekanism som fångar bollen ur vattenhinder eller från marken. Populär present för golfspelare!

Till golfbutiken: bollhåv golf 3 meter teleskop

Julklapps-tips 261:

Mjukspik Stinger golfskor 149:-/förpackning

mjukspik golfskor q-lokmjukspik golfskor metalgängmjukspik Stinger tri-lok

Detta är en innovativ mjuk spik från Champ; Scorpion Stinger. Du har slitage indikator på dubbarna. Dubbarna är enkla att rengöra och ger bra grepp. Varje förpackning innehåller antingen  16 st mjuka spikar Tri-Lok gänga, 22 st mjuka golfspikar metal-gänga eller 18 st mjuka spikar Q-Lock gänga

Köp i golfbutiken: 

mjukspik golf metalgänga

mjukspik golf tri-lok gänga

mjukspik golf q-lok gänga

 

Julklapps-tips 262:

Golfklubbor Laga Återskapa dina skåror Pro 149:- 

En unik produkt som hjälper dig att laga och återskapa dina skåror på dina järnklubbor. Den tar bort ojämnheter och yta som är nöt ner i skårorna och gör att skårorna nästan blir som nya. Ger klubborna mer bakskruv och mindre sidskruv och bättre kontroll. Du kan inte påverka och skada skårorna (göra dom bredare eller djupare t ex).

Till golfbutiken: återskapa dina skåror i järnklubborna, wedgen

Julklapps-tips 263:

Träningsbollar i nät 139:-
 

träningsbollar i nät

Ett paket som består av 24 st luftbollar samt 12 st mjukbollar. Luftbollarna är gjorda att användas utomhus, t ex egen trädgård. Mjukisbollarna kan även användas inomhus. Allt förvaras enkelt i praktiskt nät. Håll igång din sving hemma!

Till golfbutiken: träningsbollar du kan använda hemma!

 

Julklapps-tips 264:

Övningsgrepp flyttbart herr 139:-

övningsgrepp golf

Äntligen ett övningsgrepp som du enkelt och snabbt kan flytta mellan olika klubbor, tar ca 6-8 sekunder. Du kan använda den hemma, på rangen, på övningsrundan. Sätts utanpå ditt vanlig golf grepp, påverkar tjockleken minimalt, du känner inte förändringen! Du kan svinga klubban med greppet på. Det här är herr modellen. Nu finns det ingen anledningen att ha ett permanent övningsgrepp, det här kan du ha med dig i bagen och påminna dig när du behöver. Finns i vänster eller höger

Till golfbutiken: herr höger-spelare

Till golfbutiken: herr vänster-spelare
 

Julklapps-tips 265:

Övningsgrepp flyttbart dam/junior 139:-

övningsgrepp golf


Äntligen ett övningsgrepp som du enkelt och snabbt kan flytta mellan olika klubbor, tar ca 6-8 sekunder. Du kan använda den hemma, på rangen, på övningsrundan. Sätts utanpå ditt vanlig golf grepp, påverkar tjockleken minimalt, du känner inte förändringen! Du kan svinga klubban med greppet på. Det här är dam/junior modellen. Nu finns det ingen anledningen att ha ett permanent övningsgrepp, det här kan du ha med dig i bagen och påminna dig när du behöver. Finns i vänster eller höger

Till golfbutiken: dam / junior höger-spelare

Till golfbutiken: dam / junior vänster-spelare
 

Julklapps-tips 266:

Byxbensskydd eller fästning skydd 139:-/par

byxbensskydd

Nu kan du på ett enkelt och snabbt sätt skydda dina långbyxor från att bli smutsiga och blötta på golfrundan. En storlek passar alla, fäster dom utanpå byxorna med karrborrelåsning. Utmärkt på morgonrundan, blöta dagar, när du letar bollen i högt gräs etc. Även utmärkt mot fästingar om du har shorts och går i långt gräs. Används bl a vid golf, vid ridhuset, när du cyklar etc.

Till butiken: skyddar dina byxor eller ben
 

Julklapps-tips 267:

Pro Tempo-Trainer 139:-

Förbättra tempot i svingen, vänta på första "dinget" innan du startar nedsvingen. Du hör 3 st "ding"-ljud i alla svingar som är halvsving eller mer. Lär dig att böja handlederna i svingen och att vänta på första "dinget" innan du startar nedsvingen.

svingtempo

Läs mer här: förbättra ditt svingtempo   

Köp i golfbutiken: bättre tempo i svingen
 

Julklapps-tips 268:

Synkronisera Svingen 139:-

svingen

Lär dig att hålla ihop armarna i svingen och på detta sätt få bättre timing och vidd i svingen. Bibehåll triangeln från uppställningen mellan armarna, greppet och bålen och förbättra ditt svingplan automatiskt.

Läs mer här: förbättra bollträffen och vidden i svingen

Köp i golfbutiken: enklare sving
 

Julklapps-tips 269:

Golfbollar 12 dam XDC Lady Crystal 139:-/ds

golfbollar dam

Det här är en speciell damboll som ger extra längd även om du har lägre svinghastighet. XDC Lady överträffar dina förväntningar på distansslag. Den stora snabbreaktionskärnan, det smalare elastiskta skalet och dual radius multi dimple mönstret ger dig extra längd.

 • Med hjälp av snabbreaktionskärnan maximeras hastigheten och längden på slagen
 • Det smalare, elastiska skalet medför högre spinn, drop och stop vid green.
 • Dual radius multi dimple mönstret minimerar luftmotståndet, och förlänger både höjd och längd
 • Sidmarkerings siktet skapar en hög exakthet och rakhet i putten
 • Läckert skinande design förhöjer helhetsintryck
 • 1 dussin bollar (12 st)
   

Köp i golfbutik: golfbollar dam med extra längd
 

Julklapps-tips 270:

Putting clip 360 3-pack 139:-
 

puttclip till valfri putter 3-pack

De flesta lite golfspelare missar sweet spot i puttern medan duktiga puttar ofta träffar sweet spot i puttern. Genom att träffa mitt i träffytan så får du mer och stabilare energi ut i bollen från puttern. Det gör bland annat att bollen rullar stabilare (motstår ojämnheter bättre etc) och du kan lättare bedöma hur hårt du måste slå putten varje gång (längdkänsla). Med det här unika putter-clipet så lär du dig att träffa mitt i sweet spot; inte för högt eller lågt eller för mycket ute på tån eller för mycket mot hälen. Utmärkt att ha på puttern när du övar puttning!

Se video-klipp här: träffa sweetspot:en i din putter mer ofta och sänk fler puttar

Till golfbutiken: puttclip 3-pack bättre bollträff bättre rull!

 

Julklapps-tips 271:

Bollplockare golfbollar 23 st 195:- 139:-

bollplockar golfbollar 23 st

En unik golfplockare för dina träningsbollar hemma eller runt övningsgreenen etc. Du kan enkelt förvara den i din golfbag. En slitstark och hållbar konstruktion gör att du både sparar plats i bagen och tid när du plockar upp dina övningsbollar. Du placerar enkelt den öppna änden över bollen du ska plocka upp och "klickar" in bollen i röret. Röret rymmer 23 st golfbollar, du kan enkelt tömma röret på bollar en i taget eller alla bollar på en gång. Du kan enkelt frigöra bollarna med antingen foten eller tummen (en åt gången)

 Köp i golfbutik: bollplockare golf

 

Julklapps-tips 272:

Chipnät (lättvikt) 149:- 129:-

chipnät golfnät

En produkt som gör det enkelt att öva chippning och korta pitchar hemma; inomhus eller utomhus. Enkelt att fälla up och att vika ihop!

Till golfbutik: chipnät för att förbättra närspelet

Julklapps-tips 273:

Golf-paket stort 169:- 129:-

golf-paket medium


Ett golfpaket som består av 1 st klubborste, 1 st greenlagare med borste, 1 st golfhandduk, 15 peggar, 6 st markeringsknappar.

Till golfbutiken: golfpaket
 

Julklapps-tips 274:

Paraplyhållare universal  119:-  

paraplyhållare standard universal

En universal paraplyhållare som passar de flesta vagnar på marknaden.

Till golfbutiken: paraplyhållare till golfvagn

 

Julklapps-tips 275:

Mobil bolltvätt 119:-

bolltvätt

Utmärkt att ha med fram till greenen för att torka ren bollen på greenen från smuts. Sätts fast i byxorna, i en ficka etc. Påverkar inte svingen eller närspelet. Sparar slag på greeen och minskar tvätten, du slipper torka av dig på kläderna.

Läs mer här: torka alltid av bollen på greenen

Köp i golfbutiken: spara slag och tid på greenen
 

Julklapps-tips 276:

Golfklubbor Skår-rengörare Pro 119:- 

En unika skårrengörare för dina golfklubbor som kan göra ren 8 st skåror samtidigt. En hållare med teleskoplina gör att du enkelt och snabbt kan fästa den på golfbagen eller i byxorna. Rena skåror ger bättre kontroll och mer bakskruv och mindre sidskruv.

Köp i golfbutiken: gör ren dina golfklubbor skåror 8-in-1

 

Julklapps-tips 277:

Tempo Putting Tray 119:-

tempo putting tray

Den här produkten förbättrar tempot när du puttar. För att din boll ska ligga kvar i en av hållarna (2 olika svårighetsgrader) så måste din rörelse vara jämn och mjuk.

 • Lär in ett mjukt och jämnt puttningstempo
 • 2 olika svårighetsgrader
 • Du använder din egen putter
 • Hjälper dig att eliminera yips mm
 • Placerar hållaren på valfri putter skaft

Köp i golfbutik: förbättra ditt tempo och rytm när du puttar

 

Julklapps-tips 278:

Bättre grepp 109:-

bättre golfgrepp

Förbättra grepptrycket på ett snabbt och enkelt sätt. Kan användas på valfri golfklubba. Fäster produkten snabbt ovanpå greppet, ”låser” övre handen vid greppet. Förhindrar att du släpper greppet på toppen och greppar om. Gör att du kan slappna av mer i greppet och andå ha ett fast grepp, utmärkt vid inlärning av lösare grepp eller om du har nedsatt styrka i händerna pga reumatism eller andra åkommor. Nu får du ett fast grepp utan att hålla hårt i klubban! Ökar svinghastigheten, förbättrar riktningen etc.

Se video-klipp: fastare grepp och mer avslappnad

Läs mer här: förbättra ditt grepp och slå längre

Köp i golfbutiken: förbättra ditt golf grepp
 

Julklapps-tips 279:

Markera bollen 109:-

markeringsknappar

Har du problem med dina knän eller din rygg eller har du andra krämpor som gör att du har svårt för att böja dig framåt och markera din golfboll på greenen? Nu behöver du inte böja dig framåt för att göra det längre! Innehåller en speciell hållare samt 10 st speciella tryckkänsliga markeringsknappar.

Läs mer här: markera bollen utan att böja dig

Köp i golfbutiken: markera bollen på greenen

Julklapps-tips 280:

Aim Pro unik markeringsknapp 119:-

aim pro förbättra siktet på green markeringsknapp

Att rita en linje på golfbollen för att underlätta siktet på greenen är sedan tidigare en metod som många proffs och vanliga golfspelare använder sig av. Den här produkten tar allt till en ny nivå, det blir enklare och effektivare att sikta på greenen. Det är en unik markeringsknapp som är lika stor som en golfboll. Du sparar både tid och slag på greenen.

se video-klipp här: förenkla siktet på green


Till golfbutik: förenkla siktet på greenen (mycket effektiv!)

 

Julklapps-tips 281:

Rätt viktförflyttning 99:-

 rätt viktförflyttning
Placeras under bakre foten, förhindrar svajning i baksvingen, förenklar rätt viktförflyttning i svingen, förenklar rätt höftrörelse i nedsvingen etc. Ett litet svinghjälpmedel som får plats i en ficka i bagen.

Till golfbutiken: rätt viktförflyttning i svingen
 

Julklapps-tips 282:

Skydda dina golfklubbor 99:-

skydda golfklubborna

Skyddar dina värdefullaste golfklubbor från fula repor och bollmärken, s.k. skymärken, som kan bli ovanpå klubb-huvudet på "träklubborna". Märkena och reporna är irriterande och sänker andrahandsvärdet på klubborna kraftigt. Består av 5 st special filmer som skyddar 3 metalwoods (mindre) och 2 st drivers (större). Bränner varken fast på klubbhuvudet i solljus eller kladdar när du tar bort dem. Håller normalt i minst 15 rundor.

Se video-klipp här: skydda dina golfklubbor

Läs mer här: skydda dina golfklubbor!   

Köp i golfbutiken: öka värdet på dina golfklubbor
 

Julklapps-tips 285:

Puttning Siktstreck hjälpmedel dubbel 99:- 

Enkel och snabb att använda för att göra siktstreck på bollen. Siktstrecken förenklar siktet och uppställningen när du står på green. Du riktar först in strecket på bollen mot målet och sedan ställer du in putterhuvudet och kroppen efter strecket. Du kan göra 2 olika streck direkt på bollen om du vill (2 olika sidor). En liten tuschpenna ingår också samt en pegg.

Till golfbutiken: dubbla siktstreck på golfbollen

 

Julklapps-tips 286:

Spiknyckel comfort 99:- 

Tar enkelt och snabbt bort spikar. Följer med 3 olika bits för golfspikar, mjukspikar och ett stjärnmejsel-huvud. Stort ergonomiskt huvud och huvud som snurrar så att du snabbt kan lossa och skruva fast spikar.

Till golfbutiken: en proffsig spiknyckel till dina sko dobbar

 

Julklapps-tips 287:

Mobil Skoborste 119:-  99:-

skoborsta golfskor

Du har alltid en kraftig borste till hands på vagnen för att hålla skorna rena under sulan. Hjälper dig att hålla rent under dina golfskor och få bättre sko-grepp när du använder mjuka dobbar. Ger dig bättre balans och trygghet i din golfsving. Slipper riskera att ramla i uppförs- eller nedförsbackar på grund av dåligt skogrepp.

Se video-klipp här: mobil golfsko-borste 

Läs mer här:
skoborste på vagnen

Köp i golfbutiken: håll dina golfskor rena under

Julklapps-tips 288:

Golf-paket medium 129:- 99:-

golf-paket stort

Ett golfpaket som består av 1 st klubborste, 1 st greenlagare med borste, 1 st spiknyckel, 1 st bollplockare (sätts på puttern, sugkopp som plockar upp bollen ur hålet)

Till golfbutiken: golfpaket
 

Julklapps-tips 289:

Power Grip ball 129:- 89:-

power grip ball

Det här en speciell grepp-boll som du kan köra i mikrovågsugnen för att få den varm och samtidigt förbättra din flexibilitet. Starka och flexibla händer och armar genererar mer kraft och kontroll. Det är alltså mycket mer än en vanlig grepp-boll!

 • Förbättrar styrkan i fingrar, händer, handleder och underarmar
 • Kör den i mikrovågsugnen i 10 sekunder om du vill förbättra flexibiliteten i fingrar, händer, handleder
 • Kan också användas vid rehabilitering eller som avstressande sysselsättning
 • Färg: svart 

Köp i butik: starkare fingrar och händer ger bättre kontroll

 

Julklapps-tips 290:

Mitt-i-Prick 99:-

puttclip

Lär dig att träffa rätt i sweetspot, dvs mitt i träffytan på puttern. Du får då riktig rull på bollen och bollen går både rakare och rullar mer stabilt. Många missar många korta puttar pga dålig bollträff. Sätts fast på din egen putter. Den förstärker dina fel så att du snabbare kan förbättra din puttrörelse. Finns i både vit och svart modell.

Läs mer här: förbättra bollträffen med puttern

Köp i golfbutiken: puttclip

Julklapps-tips 291:1:1:

Svingvikt järnklubbor 99:- 

Enkel och snabb metod att svinga en extra svingvikt på dina järnklubbor. Utmärkt vid uppvärmning eller för träning av golfmusklerna. Lätt och snabbt att sätta fast på valfri järnklubba.

Till golfbutiken: svingvikt för uppvärmning och träning järnklubbor

 

Julklapps-tips 292:

Greenlagar 79:-

greenlagare

En liten, kompakt och hållbar greenlagare med markeringsknapp. Enkelt att ta lös markeringsknappen och sätta ditt den igen, magnetisk fastsättning.

Läs mer här: greenlagare med markeringsknapp                           

Köp i golfbutiken:
laga nedslagsmärkena på greenen

Julklapps-tips 293:

Golfbollar skämtbollar 3-pack 95:- 

3 st skämt golfbollar som uppför sig som inga andra golfbollar. 1 st golfboll ger ifrån sig en färgad stripe i luften. 1 st exploderar och försvinner när du träffar den och den sista bollen är en boll som du ska putta den uppför sig ungefär som ett ägg den rullar inte rakt och jämt utan ojämnt och udda. Ett paket som är uppskattat som present till golfspelaren som har allt eller den som gillar roliga skämt.

Till golfbutiken: golfbollar skämtbollar 3-pack 

 

Julklapps-tips 294:

Golfhandduk golfboll med hållar 95:-

golfhandduk mönster


En golfhandduk i bomull med hållare till golfbagen, två-färgad: blå/grön, mått: 50 cm (längd) x 30 cm (bredd). Kraftig kvalitét!

Till golfbutik: golfhandduk mönstrad med hållare
 

Julklapps-tips 295:

Launcher peggar 4-pack 89:-

 

launcher peggarlauncher peggar 4-pack


Peggar som både är hållbara och som ökar längden och minskar spridningen. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Vi ger dig 3 månaders garanti att våra långa driver-peggar håller. Består av 2 st långa peggar, 7.5 cm till dina driver-utslag och 2 st korta peggar till dina metal- woods, hybrid och järn utslag. Färg: vit eller orange

Se video-klipp här: längre och rakare utslag med nya peggar!

Till golfbutik: golfpeggar som ger dig bättre längd och riktning (vita)!

Till golfbutik: golfpeggar som ger dig bättre längd och riktning (orange)!

Julklapps-tips 296:

Handduk med hållare 89:-

 

Den här golfhandduken i mörkgrönt med gult tryck St. Andrews Golf logo. Storleken är 49 cm x 40 cm. Baghållare medföljer handduken.

Till golfbutiken: golfhandduk med St. Andrews golf logo

 

Julklapps-tips 297:

Plocka upp bollen 79:-

boll plockare

Har du problem att böja dig framåt för att plocka upp bollen ur hålet? Nu finns det hjälp! Sätts fast på valfri klubba, i greppändan (oftast puttern). Plockar enkelt upp bollarna ur hålet, kan även användas för att "fiska" upp bollar ur vattenhinder etc. Mycket mer än en enkel sugkopp!

Läs mer här: plocka upp bollen utan att böja dig framåt

Köp  i golfbutiken: plocka upp golfbollen ur hålet utan att böja dig!

Julklapps-tips 298:

Headcover putter mallet 89:-

putter headcover mallet


Ett headcover till en lite större putter av typen mallet, halvmåne eller liknande.

Till golfbutiken: headcover putter mallet

Julklapps-tips 299:

Launcher Range-pegg system 89:- 

pegg sytem rangen

Ett pegg-system som kombinerar det bästa från vanliga gummipeggar och från våra Launcher peggar (se ovan). Håller 10 gånger längre än en vanlig gummipegg, gör att du får samma bollbana som med "vanliga" Launcher peggar, gör att du kan juster höjden på peggarna upp till 2 cm per pegg. Består av 2 st speciella range peggar samt en gummipegg-hållare. Kan användas på utslagsmattor med håll i för gummipeggar eller liknande.

Läs mer här: range peggar som förbättrar din träning!

Se video-klipp här:

Till golfshop: range peggar som förbättrar ditt spel!

 

Julklapps-tips 300:

Skydda långa peggar 4-pack 89:-

skydda dina träpeggar

Använder du dig av långa träpeggar, mellan 6-8 cm eller från 7.5 cm och uppåt i längd, då vet du att de går av ganska ofta. Nu kan du skydda dessa och förlänga livet med upp till 10 gånger. Skjut in peggen i det här speciella pegg-hållaren så kan du använda peggen gång på gång, när peggen så småningom går sönder så är det bara att skjuta in en ny pegg! 4-pack, 2 st Large (6-8 cm) och 2 st XL (7.5 cm och uppåt).

Se video-klipp här: skyddar dina långa trä-peggar!

Till golfbutik: använd en pegg under hela rundan

Julklapps-tips 301:

Scoreräknare rund 85:- 

scoreräknare rund

En enkel och effektiv scoreräknare. Du har 9-hål per sida, dvs 18 hål som du kan ha upp till 10 slag per hål. Du kan alltså summera score efter rundan. Nyckelringslåsning så att du kan ha den på bagen.

Till golfshoppen: scoreräknare rund med hållare

Julklapps-tips 302:2:2:

Markeringsknapp magnetiskt golfclip 25mm silver 79:-

En magnetisk markeringsknapp + golfclip som du kan fästa på keps, skärm eller krage så att du alltid har markeringsknappen lätt tillgänglig när du är på greenen. Mycket elegant golfclip. Färg: silver.

Till golfshoppen: golf clip med markeringsknapp för keps eller krage silver

 

Julklapps-tips 303:3:3:

Markeringsknapp magnetiskt golfclip 25mm brons 79:-

 

En magnetisk markeringsknapp + golfclip som du kan fästa på keps, skärm eller krage så att du alltid har markeringsknappen lätt tillgänglig när du är på greenen. Mycket elegant golfclip. Färg: brons.

Till golfshoppen: golf clip med markeringsknapp för keps eller krage brons

 

Julklapps-tips 304:

Golf litografier av den kände Gary Patterson 79:-/st

golf litografigolf litografigolf litografi

 • klar för inramning
 • levereras på hård kartong 
 • gjord av kände Gary Patterson; färgglada och humoristiska
 • storlek cirka: 28 cm x 35.5 cm

Se mer här: se våra olika golf litografier

Köp i butik:

golf litografi The golf lover

golf litografi One of those days

golf litografi On the green

 

Julklapps-tips 305:

Golf litografier av den kände Gary Patterson 79:-/st

golf litografigolf litografi

 • klar för inramning
 • levereras på hård kartong 
 • gjord av kände Gary Patterson; färgglada och humoristiska
 • storlek cirka: 28 cm x 35.5 cm

Se mer här: se våra olika golf litografier

Köp i butik:

golf litografi Shot through trees

golf litografi The golfer
 

Julklapps-tips 306:

Solglasögon fodral hårt 79:-

hårt fodral solglasögon


Nu kan du enkelt förvara din solglasögon i golfbagen eller i bilen på ett säkert sätt med det här hårda fodralet. Passar de flesta solglasögon på marknaden. Finns en hållare som du enkelt kan fästa på golfbagen etc. En billig försäkring till dina solglasögon. Färg: svart

Till golfbutik: skydda dina solglasögon

 

Julklapps-tips 307:

Golf handske herr  95:- 79:-

golfhandske allväders herr


En allväders handske, herr, vänster-hand (för högerspelare). En slitstark golf-handske som är sval och har bra passform. Coolmax används för bästa komfort vid fingrarna och stretch matrial vid knogarna för bästa passformen.
Storlek: S-XL färg: vit, svart, marin

Till golfshoppen:

Storlek M: golfhandske medium

Storlek XL: golfhandske Xlarge

Julklapps-tips 308:

Elastiska skosnören 75:-/par 

elastiska skosnören svartaelastiska skosnören vita

Det här är ett unikt par elastiska skosnören; det är både ett par elastiska skosnören kombinerat med en fjäder-aktiverande låsning. En storlek passar alla skor, du klipper enkelt av skosnöret efter att du passat ut rätt längd på respektive sko. Det är utmärkt för triathlon, löpning, idrott,  till vardags etc. De unika skosnörena är populära bland barn, äldre, personer med nedsatt rörlighet, idrottsmän/idrottskvinnor etc. Du behöver aldrig oroa dig för att behöva knyta skorna igen eller att dina skosnören går upp medan du använder dom! Mindre slitage på foten och skorna, överlägsen komfort, mindre skavsår. Prova dom du går aldrig tillbaka till gamla vanliga igen! Finns i totalt 12 st olika färger.

Till butiken: 

elastiska skosnören svarta

elastiska skosnören vita

elastiska skosnören rosa

 

Julklapps-tips 309:9:9:

Elastiska Skosnören röd, brun eller grå 75:-/par 

Det här är ett unikt par elastiska skosnören; det är både ett par elastiska skosnören kombinerat med en fjäder-aktiverande låsning. Det är utmärkt för triathlon, löpning, idrott, vardags etc. De unika skosnörena är populära bland barn, äldre, personer med nedsatt rörlighet, idrottsmän/idrottskvinnor etc. Du behöver aldrig oroa dig för att behöva knyta skorna igen! Finns i röd, brun eller grå

Till hälsobutiken: 

elastiska skosnören röd

elastiska skosnören brun

elastiska skosnören grå

 

Julklapps-tips 310:

Elastiska Skosnören marin, blå eller grön 75:-/par 

Det här är ett unikt par elastiska skosnören; det är både ett par elastiska skosnören kombinerat med en fjäder-aktiverande låsning. Det är utmärkt för triathlon, löpning, idrott, vardags etc. De unika skosnörena är populära bland barn, äldre, personer med nedsatt rörlighet, idrottsmän/idrottskvinnor etc. Du behöver aldrig oroa dig för att behöva knyta skorna igen! Finns i marin, blå, orange, grön eller gul 

elastiska skosnören marin blå

elastiska skosnören blå

elastiska skosnören grön

 


Julklapps-tips 311:

Golfhandduk med hållare svart 69:-

golfhandduk


En golfhandduk i bomull med hållare till golfbagen,
mått: 45 cm (längd) x 30 cm (bredd).

Till golfbutik: golfhandduk med hållare
 

Julklapps-tips 312:

Longdriving peggar vita 2-pack 59:-
 

launcher peggar

Peggar som håller månad efter månad, garanterat. Vi ger dig 3 månaders garanti att den håller. Extra långa longdriving peggar, hela 10 cm. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Passar moderna utslagsklubbor,
längd 10 cm, färg: vit eller orange

Se video-klipp här: längre och rakare utslag!

Till golfbutiken: golf-peggarna som håller månad efter månad, vita

Julklapps-tips 313:

Longdriving peggar orange 2-pack 59:-
 

launcher peggar orange

Peggar som håller månad efter månad, garanterat. Vi ger dig 3 månaders garanti att den håller. Extra långa longdriving peggar, hela 10 cm. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Passar moderna utslagsklubbor,
längd 10 cm, färg: vit eller orange

Se video-klipp här: längre och rakare utslag!

Till golfbutiken: golf-peggarna som håller månad efter månad, orange

Julklapps-tips 314:

Klubb-borste med vattenbehållare 59:-

klubborste


En klubb-borste med vattenbehållare samt baghållare. Nu kan du enkelt göra ren dina golfklubbor på rundan, hemma eller på resan. Vatten tillsammans med borsten gör att du få bort smutsen mycket lättare. Enkelt att hänga på bagen.

Till golfbutik: gör ren dina golfklubbor

Julklapps-tips 315:5:5:

Spiknyckel standard 59:- En standard spiknyckel som kan användas på i
stort sett alla typer av spikar som finns.

Till golfbutiken: spiknyckel standard till golfskorna

 

Julklapps-tips 316:

Peggar långa trä stor-paket  59:-/paket

peggar ekonomi paket


Långa träpeggar, 80 mm, 100 st per paket
Till golfbutik: långa peggar, 80mm, i trä ekonomipaket

Långa träpeggar med höjdmarkering, 75-pack, 83 mm
Till golfbutik: långa peggar, 83mm, i trä ekonomipaket

Långa träpeggar med höjdmarkering, 50-pack, 100 mm
Till golfbutik: långa peggar, 100mm, i trä ekonomipaket

 

Julklapps-tips 317:7:7:

Putterhållare till puttern på bagen 59:-

En putter-hållare eller putter clip som du fäster på din golfbag. Clipet gör att du kan placera puttern på utsidan av din golfbag och få större utrymme för dina golfklubbor. Medföljer gör också en markeringsknapp som sitter på hållaren.

Till golfbutiken: putterhållare att fästa på din golfbag

Julklapps-tips 318:

Förenkla siktet på green 59:-


 

En produkt som låter dig rita raka siktstreck på bollen av valfri längd. Du sätter bollen i hållaren sedan drar du bara strecket efter kanten på hållaren. Du kan enkelt välja längden på strecket! Används av många proffs för att förenkla siktet på greenen. Mycket prisvärd och effektiv! Pennan ingår också.

Till golfbutik: sikta rätt på greenen
 

Julklapps-tips 319:

Golfhandduk 59:-

golfhandduk

Mini golfhandduk du kan enkelt ha med dig i fickan utan att störa spelet. Enkelt att alltid ha med en handduk, du slipper den större och otympliga handduken. Kan också fästas i bälteshållare etc. Handduken är svart och ca 11 cm lång. (endast handduken ingår)

Läs mer här: golfhandduk                         

Köp  i golfbutiken: golfhandduk
 

Julklapps-tips 320:

Julkort med golf-motiv 5-pack 59:-

julkort med golfmotiv
 

Ett julkort med golfmotiv; Santas last shot. Paketet består av 5 st dubbelvikta kort + 5 st kuvert.

Läs mer här: se våra övriga kort med julmotiv och golf

Till golfbutik: julkort med golfmotiv

 

Julklapps-tips 321:

Launcher peggar 2-pack 55:-
 

launcher peggarlauncher peggar orange

Peggar som håller månad efter månad, garanterat. Vi ger dig 3 månaders garanti att den håller. Gjord av medelmjukt kompositmaterial och med ett extra litet pegghuvud så att motståndet och friktionen blir minimalt vilket ger bättre längd och mindre spridning på utslagen. Passar moderna utslagsklubbor, längd 7.5 cm, färg: vit eller orange

Se video-klipp här: längre och rakare utslag!

Till golfbutiken: golf-peggarna som håller månad efter månad, vita

Till golfbutiken: golf-peggarna som håller månad efter månad, orange
 

Julklapps-tips 322:

Luftbollar 12-pack 49:-

luftbollar golf

Nu kan du slå luftbollar i din egen trädgård eller bakgård. Lätta luftbollar som max går 15-20 meter. Håll igång svingen när du inte har tid att spela på golfbanan.

Till golfbutik: luftbollar som kan användas i trädgården
 

Julklapps-tips 323:

Skydda långa peggar XL 49:-

skydda peggarna

Använder du dig av långa träpeggar, 7.5 cm eller uppåt i längd, så vet du att de går av ganska ofta. Nu kan du skydda dessa och förlänga livet med upp till 10 gånger. Skjut in peggen i det här speciella pegg-hållaren så kan du använda peggen gång på gång, när peggen så småningom går sönder så är det bara att skjuta in en ny pegg! Det här är den längre modellen, Xlarge. 2-pack  

Se video-klipp här: skyddar dina långa trä-peggar!

Till golfbutiken: skyddar dina långa peggar
 

Julklapps-tips 324:

Skydda långa peggar L 49:-

skydda dina peggar


Använder du dig av långa träpeggar, mellan 6-8 cm, så vet du att de går av ganska ofta. Nu kan du skydda dessa och förlänga livet med upp till 10 gånger. Skjut in peggen i det här speciella pegg- hållaren så kan du använda peggen gång på gång, när peggen så småningom går sönder så är det bara att skjuta in en ny pegg! Det här är den mindre modellen, Large. 2-pack

Se video-klipp här: skyddar dina långa trä-peggar!

Till golfshoppen: ökar livslängden på dina peggar
 

Julklapps-tips 325: 25: 25:

Peggar trä vita 69mm 100-pack 49:- 

Trä peggar långa som är 69mm för utslag med driver och metalwoods. Varje paket innehåller 100 st.

Till golfbutiken: billiga träpeggar långa 100-pack

 

Julklapps-tips 326:

Markeringsknapp magnetisk på puttern 39:- 

En magnetisk markeringsknapp med hållare som du fäster på din putter. Hållaren trycks ned i hålet i greppänden på puttern. Paketet innhåller 2 st hållare och 2 st magnetiska markeringsknappar. Du har på det viset alltid markeringsknappen tillgänglig på greenen där du behöver den.

Till golfshoppen: magnetisk markeringsknapp på puttern

 

Julklapps-tips 327:

Scoreräknare radband 39:- 

scoreräknare radband

du kan enkelt hålla reda på scoren på aktuellt hål med detta radband . 10 st kullor. Hållare för bagen medföljer.

Till golfshoppen: scoreräknare radband

 

Julklapps-tips 328:

Peggar vinterpeggar jumbo gummi 3-pack 39:- 

Om du spelar vintergolf så behöver du denna typ av peggar som du inte behöver köra ner i matten eller i marken utan du lägger den ovanpå och sedan lägger du bollen direkt på den. 3 st olika höjder för alla typer av klubbor; järn, metalwoods, rescue, hybrider, driver (jumbo). Peggarnas höjd; 17mm, 23mm och 45mm höga. Vinterpeggar som är anpassade för stora jumbo drivers, ett snöre binder samman peggarna.

Till golfbutiken: vinter peggar för golf 3-pack

 

Julklapps-tips 329:

Gratulationskort med golfmotiv 29:-/st

grattiskort golfgratulationskort golfgrattis kort golfgrattiskort golfgratulationskort golf

Olika gratulationskort med golfmotiv; pension, födelsedagskort mm. Dubbelvikt kort + kuvert. Levereras i plastförpackning. Storlek på korten: ca 180 mm  x 130 mm, finns liggande eller stående kort.

Läs mer här: se alla våra gratulationskort här                        

 

Julklapps-tips 330:

Gratulationskort med golfmotiv 29:-/st

grattis kort gratulationskort golfgratulations kortgrattiskortgratulationskort

Olika gratulationskort med golfmotiv; Morsdag, Farsdag, Krya på dig-kort, Alla-hjärtansdag mm. Dubbelvikt kort + kuvert. Levereras i plastförpackning. Storlek på korten: ca 180 mm  x 130 mm, finns liggande eller stående kort.

Läs mer här: se alla våra gratulationskort här                        

 

Julklapps-tips 331:

Julkort och julklappskort med golfmotiv 29:-/st

julkort golfjulkort golfjulkort golfjulkort golf

Olika julkort och julklappskort med golfmotiv. Dubbelvikt kort + kuvert. Levereras i plastförpackning. Storlek på korten: ca 180 mm  x 130 mm, finns liggande eller stående kort.

Läs mer här: se alla våra julkort här                        

 

Julklapps-tips 332:

Gratulationskort med golfmotiv 29:-/st

grattis kort golfgratulationskort golfgratulationskort golfgrattiskort golfgrattis kort golf

Olika gratulationskort med golfmotiv; födelsedagskort, bröllopskort mm. Dubbelvikt kort + kuvert. Levereras i plastförpackning. Storlek på korten: ca 180 mm  x 130 mm, finns liggande eller stående kort.

Läs mer här: se alla våra gratulationskort här                        

 

Julklapps-tips 333:

Peggar plast låg friktion 20-pack 29:- 

Låg friktion på peggarna ger lite längre slag och lite mindre spridning. Håller längre än vanliga träpeggar.

Till golfbutiken: peggar i plast prisvärda och hållbara

 

Julklapps-tips 334:

Pegghållare med markeringsknappar 29:-

pegghållar + markeringsknappar


En praktiskt pegg och markerhållare som enkelt går att hänga på bagen. Innehåller 12 st peggar och 3 st markeringsknappar samt hållare.

Till golfbutik: pegghållare med markeringsknappar
 


  golfjulklappar                                golf-information                             golfbutik
 
  återförsäljare                                golfpresenter                                 juniorgolf    
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik: www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved