www.golfjulklappar.se
golf-presenter
- Roliga och användbara julklappar!

Telefon/Fax: 0612-104 45    E-butik: www.shoppingiq.se 

första-sidan   julklapps-katalog   julklapps-lista    max 300:-   max 600:-   
max 1000:-  
över 1000:-
sista-minuten-julklappar (du har dem ofta dagen efter)

Julklappar som kostar över 1000:-

Här hittar du julklappar som kostar över 1000:-. Du hittar lite olika golftillbehör, hjälpmedel, rehabiliteringsprodukter. Golfprodukterna är sorterade i prisordning, den dyraste presenten först sedan fallande priser.

Vi säljer julklappar som både är roliga att få och användbara. Våra golf-julklappar förenklar golfspelet och förbättrar golfen. Det är användbara produkter som kan användas i många år framåt. Det är julklappar som du kommer ihåg och som uppskattas av många!

Här hittar du 46 st vanliga golf-julklappar i prisläget 5 695:- till 1095:- :

Julklapps-tips 1:

Golf-simulator hemmabruk + golfmatta att stå på 5695:- 

Marknadens mest avancerade golfsimulator för hemmabruk! Nu kan du spela golf året runt. Du kan spela på många av världens bästa golfbanor. Liten golfmatta med 16 st sensorer som känner av klubbans rörelse när den kommer in mot bollen. Slå riktiga boller eller mjukbollar. Range-mode eller spelmode. Upptill 4 spelare kan spela samtidigt. Även en golfmatta att stå på ingår (90 x 50 cm).

Se video-klipp: en kraftfull golfsimulator för hemmabruk

Läs mer här: en prisvärd och bra golfsimulator för hemmabruk

Till golfbutiken: en prisvärd och bra golfsimulator hemma

 

Julklapps-tips 2:

Golf-simulator hemmabruk 4995:- 

Marknadens mest avancerade golfsimulator för hemmabruk! Nu kan du spela golf året runt. Du kan spela på många av världens bästa golfbanor. Liten golfmatta med 16 st sensorer som känner av klubbans rörelse när den kommer in mot bollen. Slå riktiga boller eller mjukbollar. Range-mode eller spelmode. Upptill 4 spelare kan spela samtidigt. Ingen stance-matta ingår att stå på.

Se video-klipp: en kraftfull golfsimulator för hemmabruk

Läs mer här: en prisvärd och bra golfsimulator för hemmabruk

Till golfbutiken: en bra golfsimulator för hemmabruk

 

Julklapps-tips 3:

Energihalsband kristall kedja 62-65 cm från 4695:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Endast beställningsvara, normalt 2-4 veckor leveranstid. En hälsosam investering som håller år efter år.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till webbutiken: 

energihalsband kristall utan lås 65 cm

energihalsband kristall med lås 62 cm

 

Julklapps-tips 4:

Laserkikare Bushnell Yardage Pro V6 Pinseeker  3995:- 3695:-

laserkikare bushnell pinseeker

Med en vikt på endast 180 gram och måtten 110 x 41 x 71 mm är det här en av de minsta och mest avancerade laserkikarna för golf. Den har bland annat den populära funktionen PinSeeker som förenklar avläsningen till flaggan högst avsevärt. Mäter avståndet med en felmarginal på +/- 1 meter på avstånd ifrån 5 - 900 meter. Avståndet till flaggan kan mätas upp till 250 meter. Modellen har 5 gångers förstoring. Är tillåten att använda på golftävlingar.

Till golfbutiken: laserkikare golf
 

Julklapps-tips 5:

Energihalsband kristall kedja 43-52 cm från 3395:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Endast beställningsvara, normalt 2-4 veckor leveranstid. En hälsosam investering som håller år efter år.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till webbutiken: 

energihalsband kristall 52 cm   3995:-

energihalsband kristall 46 cm   3595:-

energihalsband kristall 43 cm   3395:-

 

Julklapps-tips 6:

Utslagsmatta Golfmatta unik fairway-känsla 150 x 90 cm 2995:- 

Den här golfmattan minimerar vanliga golfskador på handleder, axlar, armbågar och gör att du tycker att uppvärmningen eller träningen blir roligare. Du kan också svinga igenom mattan utan att klubban studsar (precis som fairway). Det är efterliknar en riktig fairway och riktig gräskänsla! Lär dig att slå ner på bollen med dina korta järn och svinga igenom mattan på rätt sätt. Träna som du spelar.

Se video-klipp: golfmattor i högsta kvalitét

Till golfbutiken: unika golfmatta med fairway-känsla

 

Julklapps-tips 7:

Digital Puttningstränare 3849:- 2995:-

digital puttningstränare

Forskning visar att cirka 43% av alla slag på en golfrunda i snitt är en putt. Om du vill förbättra din score så är det enklast och snabbast att förbättra din puttning. Det här en en hi-tech och innovativ digital puttningstränare som ger dig statistik och feedback på träningen. Den ger dig information om bollträffen (sweetspott, hälen, tån), putterhuvudet vid bollträffen (square, öppet, stängt), svingspåret (square, inåt, utåt). Statistik på 10 eller 30 puttar lagras i datorn. Även en enkel metronom är inbyggd för bättre tempo.

Se video-klipp här: omedelbar feedback och statistik

Läs mer här: en digital puttningstränare

Köp i golfbutiken: effektivare och bättre putt-träning!

 

Julklapps-tips 8:

Perfect Putting Machine 2995:-

putting machine perfect

Det här är nog det mest kompletta putttränings-systemet som finns och som samtidigt är prisvärt! Perfect Putting Machine är mycket enkelt att använda; det enda du gör att att du fäster din egen putter (valfri modell) till enheten och sedan väljer du vilken typ av rörelse du vill lära dig (5 st olika inside-square-inside eller 1 st square-squaresquare, dvs 6 st olika typer av puttrörelse!). Du kan enkelt och snabbt testa alla olika typer av rörelser och känna vilken som passar dig bäst och sedan träna in den rörelsen inomhus eller utomhus! Du väljer helt enkelt den metod som känns bäst eller som du får bäst resultat med.

Se video-klipp här: bli en bättre puttare på dina villkor

Till butiken: en puttmaskin som förbättrar din puttning

 

Julklapps-tips 9:

Golfbag + golfvagn allt-i-ett CaddieAway 2995:- 

Den minsta allt-i-ett bagen + vagnen på marknaden. En modern Kinbag som är ett utmärkt val på resan eller om du har lite plats i bilen/husbilen/husvagnen. Bagen har allt du behöver, 10-fack, 14-fack för klubborna, slitstark. 3-hjuling med justerbart handtag. Tar lika lång tid att sätta ihop som många vagnar på marknaden (30-40 sekunder). Finns tillbehör som scorehållare och paraplyhållare att köpa till om du behöver

Se video-klipp: en kompakt golfbag + golfvagn allt-i-ett

Till golfbutiken: golfbag + golfvagn allt-i-ett för resan

 

Julklapps-tips 10:

Golfbag + golfvagn allt-i-ett stålhandtag CaddieAway 2895:- 

Den minsta allt-i-ett bagen + vagnen på marknaden. En modern Kinbag som är ett utmärkt val på resan eller om du har lite plats i bilen/husbilen/husvagnen. Bagen har allt du behöver, 10-fack, 14-fack för klubborna, slitstark. 3-hjuling med enkelt stålhandtag (tar minst plats). Tar lika lång tid att sätta ihop som många vagnar på marknaden (30-40 sekunder). Finns tillbehör som scorehållare och paraplyhållare att köpa till om du behöver

Se video-klipp: en kompakt golfbag + golfvagn allt-i-ett

Till golfbutiken: minsta golfbagen + golfvagnen allt-i-ett på marknaden

 

Julklapps-tips 11:

Rehabilitering Allt-i-ett produkten, Platinum 2 895:-


rehabilitering

Flexibel konstruktion som kan användas på de flesta ställen. Kan bl a vikas runt ben och armar mm. Passar utmärkt till hela familjen. Ska du ha en produkt skall du köpa denna allround-produkt om du har chans. Fungerar utmärkt mot Tennis/Golf-armbåge, Rygg-problem, nackproblem, knä, axel etc. Består av 3 st element.

Arbetar med ofarlig, djupgående infraröd värme, vilket påskyndar kroppens egna läkningsprocess. Kan användas direkt mot huden eller utanpå tunna kläder etc.
Nöjd-eller-pengarna-tillbaka-garanti, du betalar endast frakten tur och retur, totalt från 170:-

Se video-klipp här: rehabiliteringsprodukter

Läs mer här: rehabilitering - allt-i-ett-produkt

Köp i butiken: rehabilitering för hela familjen och hela kroppen

Julklapps-tips 12:

Laserkikare ion 6X med flagg-sökare 3195:- 2295:-

En avancerad laserkikare för bland annat golfspelare. Marknadens mest prisvärda modell ger dig enkel avläsning av avståndet till flaggan även från längre avstånd. Det är en tuff design och cool:a färger som visar att det är mer än en vanlig laserkikare. Du sparar tid och slag ute på banan och behöver bara trycka en gång för att få avståndet till flaggan!

laserkikare med flagg-sökare

Förenklad avläsning av flaggans avstånd med hjälp av speciell flagg-sökare, fungerar även om du skakar lite med händerna!

Se video-klipp: prisvärd, bra laserkikare avståndsmätare för golf

Till butiken: laserkikare med flagg-sökare förenklar för dig på banan
 

Julklapps-tips 13:

Putter justerbar längd 31" - 48"  2495:-

justerbar putter längden 31-48 tum

Det här är en unik putter som gör att du justera längden från 31" upptill 48". Allt från en standard putter upptill en mag- och bröstputter. Det är också tillåtet att spela tävlingar med den, du får dock inte ändra längden på den under rundan. Ett tungt huvud, 420 gram, gör den enkel att pendla med, en stor sweetspot och unik balansering gör den extremt lättputtad. Finns höger- eller vänster-modell

Läs mer här: putter justerbar längd

Köp i golfbutiken: justera puttern efter din egen kropp höger-modell

                               justera puttern efter din egen kropp vänster-modell
 

Julklapps-tips 14:

Rehabilitering Golf/Tennis-armbåge mm 2 395:-

tennisarmbåge golfarmbåge

Speciellt framtagen för att användas mot Tennis/Golf-armbåge. Enkel att använda på armen, även denna är enkel att använda på andra delar av kroppen, t ex knä, ben, axel, ryggen, den består av 2 st element.

Arbetar med ofarlig, djupgående infraröd värme, vilket påskyndar kroppens egna läkningsprocess. Kan användas direkt mot huden eller utanpå tunna kläder etc.

Nöjd-eller-pengarna-tillbaka-garanti,
du betalar endast frakten tur och retur, totalt från 170:-

Se video-klipp här:
rehabiliteringsprodukter

Läs mer här: rehabilitering armbågen

Köp i butiken: tennisarmbåge golfarmbåge

 

Julklapps-tips 15:

Sving Radar bollhastighet och längd 2595:- 2395:-

sving radar bollhastighet

De bästa golfspelarna är mer intresserad av bollhastigheten än av svinghastigheten, det beror på att bollhastigheten också tar hänsyn till hur du träffar bollen. Om du träffar bollen orent så får du lägre bollhastighet med samma svinghastighet. De finns ingen vits att ha hög svinghastighet om du inte träffar bollen på rätt sätt. Det bästa sättet att få bättre längdkontroll på driver eller järnklubbor är att ha samma bollhastighet varje gång med samma klubba. Ger dig bollhastighet och längd på slaget.

Till golfbutiken: golfmätare bollhastigheten och längd
 

Julklapps-tips 16:

Energihalsband titan länkkedja 60-65 cm från 2195:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Endast beställningsvara, normalt 2-4 veckor leveranstid. En hälsosam investering som håller år efter år.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: 

energihalsband titan länkkedja 65 cm utan lås 2395:-

energihalsband titan länkkedja 60 cm med lås 2195:-

 

Julklapps-tips 17:

Utslagsmatta Golfmatta fairway-känsla 2-som-1 2 x 90 x 50 cm 1995:-

Den här golfmattan minimerar vanliga golfskador på handleder, axlar, armbågar och gör att du tycker att uppvärmningen eller träningen blir roligare. Du kan också svinga igenom mattan utan att klubban studsar (precis som fairway). Det är efterliknar en riktig fairway och riktig gräskänsla! Lär dig att slå ner på bollen med dina korta järn och svinga igenom mattan på rätt sätt. Träna som du spelar. 1 unika golfmatta med fairway-känsla och 1 vanliga golfmatta att stå på (Stance-matta).  

Se video-klipp: golfmattor i högsta kvalitét

Till golfbutiken: unika golfmatta med fairway-känsla 2-som-1 

 

Julklapps-tips 18:

Sving-hastighetsmätare + tempomätare 1895:-

svinghastighetsmätare + tempomätare


Visar svinghastigheten och svingtempot på valfri golfklubba, enkelt att använda och stor nog grannhet. Perfekt vid utprovning av skaft eller för att se hur ändringar i teknik ger utslag i svinghastigheten. Kan också mäta svingtempot från svingstarten till bollträffen, utmärkt för att förbättra tempot med längre klubbor, hitta rätt tempo för maximal längd och kontroll. Ny modell med CE-märkning.

Se video-klipp: svinghastighet + tempo mätare

Läs mer här: svinghastighetsmätare + tempomätare allt-i-ett

Köp i golfbutiken: hastighetsmätare + tempomätare

Julklapps-tips 19:

Laserkikare Pin Point 6x 1995:- 1695:- 

En laserkikare och avståndsmätare som är full med användbara funktioner. Det är en avancerad och prisvärd laserkikare med 6x förstoring, mätområde 15-405 meter, flaggan upptill 225 meter, enkel att sköta med en hand, tydlig och klar lcd skärm. Midjeväska och handledsrem ingår. Storlek: 47mm x 85mm x 120 mm, vikt: 170 gram

Till golfbutiken: prisvärdig laserkikare avståndsmätare för golf

 

Julklapps-tips 20:

Pure roll & strike putter 2thumb 1695:-

unik putter negativt loft 2thumb

Det här är en ny och unik putter som är centrumskaftad, har negativt loft och är fräst i mjuk matrial för ökad känsla, förbättrad rull och större sweetspot. Puttern gör att bollen börjar rulla tidigare på greenen än med andra putters. Det medför att det blir lättare och stabilare rull på bollen med förbättrad riktning och längdkänsla. 2Thumb greppet gör att du t ex kan placera bägge tummarna i jämnhöjd på greppet vilket gör att axlarna också kommer i jämnhöjd och i en helt naturlig position.
Finns i vänster eller höger modell

Läs mer här: tidigare och stabilare rull på green

Köp i butiken: puttern ger bättre rull på bollen - höger

                         puttern ger bättre rull på bollen - vänster
 

Julklapps-tips 21:

Pure roll & strike putter 1695:-

putter med negativt loft

Det här är en ny och unik putter som är centrumskaftad, har negativt loft och är fräst i mjuk matrial för ökad känsla, förbättrad rull och större sweetspot. Puttern gör att bollen börjar rulla tidigare på greenen än med andra putters. Det medför att det blir lättare och stabilare rull på bollen med förbättrad riktning och längdkänsla. Finns i vänster eller höger modell

Läs mer här: tidigare och stabilare rull på green

Köp i butiken: puttern ger bättre rull på bollen - höger

                         puttern ger bättre rull på bollen - vänster
 

Julklapps-tips 22:

Energihalsband titan länkkedja 40-50 cm från 1595:- 

Ett unikt halsband som omedelbart tar bort obalanser i kroppen och förbättrar hur kroppen fungerar. Används av många toppidrottare; Ernie Els, Sergio Garcia, Lleyton Hewitt (tennis), Paula Radcliff (maraton). Förbättrar balansen, återhämtning, koncentrationen och gör att du mår lite bättre. "För bra för att vara sant"-produkt. Fungerar på överkroppen; nacke, axlar och överdelen av ryggen och huvudet. Endast beställningsvara, normalt 2-4 veckor leveranstid. En hälsosam investering som håller år efter år.

Se video-klipp: må bättre och/eller prestera bättre

Till hälsobutiken: 

energihalsband titan länkkedja 50 cm utan lås 1895:-

energihalsband titan länkkedja 40 cm med lås 1595:-

 

Julklapps-tips 23:

Golfvagn 4-hjuling svart Axglo Flip 'N Go 1895:- 1595:- 

Marknadens minsta och mest prisvärda 4-hjuling. Alla funktioner som du kan tänka dig ingår; paraplyhållare, burk/flaskhållare, stor scorekorthållare med extra förvaring, stabilare golfvagn och lättare rull med 4:a hjul istället för 3. Mycket kompakt och lätt golfvagn som passar både små och stora golfbagar.  

Se video-klipp: marknades troligen bästa golfvagn har 4-hjul

Till golfshoppen: golfvagn 4-hjulingen som är prisvärd och har det mesta

Julklapps-tips 24:

Golfvagn 4-hjuling silver Axglo Flip 'N Go 1895:- 1595:- 

Marknadens minsta och mest prisvärda 4-hjuling. Alla funktioner som du kan tänka dig ingår; paraplyhållare, burk/flaskhållare, stor scorekorthållare med extra förvaring, stabilare golfvagn och lättare rull med 4:a hjul istället för 3. Mycket kompakt och lätt golfvagn som passar både små och stora golfbagar.  

Se video-klipp: marknades troligen bästa golfvagn har 4-hjul

Till golfshoppen: golfvagn 4-hjulingen som är prisvärd och har det mesta

 

Julklapps-tips 25:

Pro lag Release 1495:-

pro lag release

Allt pratar om lag men nu kan faktiskt alla lära sig hur lag känns i svingen. Genom att du bibehåller vinklarna i handlederna så länge som möjligt så ökar du hastigheten på klubbhuvudet vid bollträffen.

Det här är ett unikt nytt svingsystem som gör att du kan lära dig att bibehålla vinklarna i handlederna i nedsvingen längre mm för att du ska kunna maximera hastigheten  i svingen och få en stabilare sving gång på gång.

Det bästa av allt är att det är enkelt och systemet jobbar med att du lär dig hur det känns att göra en riktig rörelse och du får direkt feedback både när och var du gör fel. Det finns 3 st olika svingclip; från nybörjare till proffs, som gör att du successivt kan förfina din teknik.

Se video-klipp här: 
Hur fungerar den?         Vad säger användare - tränare?
Nybörjare eller proffs    Testresultat - före/efter

Läs mer här: Lär dig känna det proffsen känner när de svingar!

Köp i golfbutiken: öka svinghastigheten och stabiliteten i svingen samtidigt!

Julklapps-tips 26:

Sving Golf-nätbur största modellen 1495:- 

En golfbur för utomhusbruk eller inomhusbruk med måltavlan i nätet är 60 cm i diameter och storleken på golfnätet är 300 x 272 x 180 cm. Vår största, slitstarkaste och bästa golf nätbur. Enkel att sätta upp, slitstark och stor.

Till golfbutiken: golf nätbur utomhus eller inomhus

 

Julklapps-tips 27:

Sving-hastighetsmätare 1495:-

hastighetsmätare

Visar svinghastigheten på klubban, enkelt att använda och stor nog grannhet. Kan även mäta bollhastigheten (för avancerade användare). Perfekt vid utprovning av skaft eller för att se hur ändringar i teknik ger utslag i svinghastigheten. Finns även modell som visar svingtempot samtidigt, från start av baksvingen till bollträffen, hög noggrannhet.
Ny modell med CE-märkning.

Läs mer här: svinghastighetsmätare för golfspelare 

Köp varan i golfbutiken: hastighetsmätare golf

Julklapps-tips 28:

Utslagsmatta Golfmatta 2-som-1 2 x 90 x 50 cm 1449:- 

Den här är vanliga tjocka golfmattor som du kan använda inomhus eller utomhus. Mattorna är cirka 4 cm tjocka och du står på en matta medan du slår bollar från den andra mattan. Det är ett hål i den om du vill använda gummipegg eller pegga utomhus med vanliga peggar. Vill du använda vanliga peggar inomhus så går det lätt att göra en liten skåra i mattan för att fästa vanliga peggar där. Slitstarka och tjocka mattor som du kan stå på eller slå bollar från.

Till golfbutik: prisvärd golfmatta för hemmabruk

 

Julklapps-tips 29:

Tour Tempo boken + Mikro-spelaren Paket + adapter 1399:-

tour tempo microspelare + bok

Det här är en unik Tour Tempo paket med bok och mikro-spelaren samt med både sving- och de nya närspelstonerna. 4 st toner för svingen; 18/6, 21/7, 24/8, 27/9 samt 4 st toner med de nya närspelstonerna; 14/7, 16/8, 18/9, 20/10 (används vid puttning, chippning, bunkerslag etc). Medföljer gör en bok, en spelare, dvd med instruktioner, fodral till spelaren, öronsnäcka inbyggd i spelaren, uppladdningsbart batteri med adapter (amerikanskt uttag) med svenska adapter.

Se video-klipp: Tour Tempo en innovation för golfen!

Se video-klipp: Tour Tempo spelaren gör dig bättre!

Läs mer här: tour tempo paketet

Till golfbutik: tour tempo-paketet lär dig rätt tempo!

Julklapps-tips 30:

Tour Tempo boken + Mikro-spelaren Paket 1319:-

tour tempo microspelaren + bok

Det här är en unik Tour Tempo paket med bok och mikro-spelaren samt med både sving- och de nya närspelstonerna. 4 st toner för svingen; 18/6, 21/7, 24/8, 27/9 samt 4 st toner med de nya närspelstonerna; 14/7, 16/8, 18/9, 20/10 (används vid puttning, chippning, bunkerslag etc). Medföljer gör en bok, en spelare, dvd med instruktioner, fodral till spelaren, öronsnäcka inbyggd i spelaren, uppladdningsbart batteri med adapter (amerikanskt uttag) utan svenska adapter.

Se video-klipp: Tour Tempo en innovation för golfen!

Se video-klipp: Tour Tempo spelaren gör dig bättre!

Läs mer här: tour tempo paketet

Till golfbutik: tour tempo-paketet lär dig rätt tempo!

Julklapps-tips 31:

Utslagsmatta Golfmatta unik fairway-känsla 90 x 50 cm 1295:- 

Den här golfmattan minimerar vanliga golfskador på handleder, axlar, armbågar och gör att du tycker att uppvärmningen eller träningen blir roligare. Du kan också svinga igenom mattan utan att klubban studsar (precis som fairway). Det är efterliknar en riktig fairway och riktig gräskänsla! Lär dig att slå ner på bollen med dina korta järn och svinga igenom mattan på rätt sätt. Träna som du spelar. 

Se video-klipp: unika utslagsmatta med fairway-känsla

Till golfbutiken: golfmatta utslagsmatta med fairway-känsla

 

Julklapps-tips 32:

Stan Utley´s Learning curve PLUS 1259:-

learning curve med spegel

Ett komplett puttningssystem gjort av USA:s hetaste puttningsguru, Stan Utley. Golf Digest USA säger: "golf's latest super star guru". Stan Utley lär ut hur du kan vara mer bekväm, avslappnad och samtidigt atletisk på greenerna. Han förordar en naturlig rörelse utan kompensationer och onödig spänning. Ingår också en extra spegel för att ha kontroll över axlarna, putterskaftets lutning etc.

Innehåller: puttningsskena, sikt och uppställningsskena, 1 st DVD/CD 30 minuter, bärväska + extra spegel

Se video-klipp här: förenklar din puttning snabbt!

Se video-klipp här: puttningsspegel - utbyggnad

Till golfbutiken: effektivt sätt att förbättra din puttning!
 

Julklapps-tips 33:

Solglasögon True Color golf/sport Roxor 1249:-

solglasögon true color golf / sport

Den här svarta bågen designades helt med golfare i åtanke. Både kvinnliga och manliga golfare gillar den tättslutande bågen som ger ett obegränsat synfält utan förvrängning. Den otroliga Roxor linsen ger med sin otroliga ljusfiltreringsteknik en mycket säkrare och mer konsekvent läsning av greenerna. Materialet som använts är polykarbonat och nylon, och användningsområdena är golf, cykling, klättring och andra aktiva sporter där det är viktigt att ha ett ostört synfält. Färg: svart

 

Till golfbutik: unika solglasögon för golf eller sport

 

Julklapps-tips 34:

Solglasögon True Color golf/sport Roxor 1249:-

solglasögon true color golf / sport

Den här svarta bågen designades helt med golfare i åtanke. Både kvinnliga och manliga golfare gillar den tättslutande bågen som ger ett obegränsat synfält utan förvrängning. Den otroliga Roxor linsen ger med sin otroliga ljusfiltreringsteknik en mycket säkrare och mer konsekvent läsning av greenerna. Materialet som använts är polykarbonat och nylon, och användningsområdena är golf, cykling, klättring och andra aktiva sporter där det är viktigt att ha ett ostört synfält. Färg: silver

Till golfbutik: unika solglasögon för golf eller sport

 

Julklapps-tips 35:

Tour Tempo Mikro-spelaren + adapter 1229:-

tour tempo microspelaren

Det här är en unik Tour Tempo spelare, extremt liten, med både sving- och de nya närspelstonerna. 4 st toner för svingen; 18/6, 21/7, 24/8, 27/9 samt 4 st toner med de nya närspels- tonerna; 14/7, 16/8, 18/9, 20/10 (används vid puttning, chippning, bunkerslag etc). Medföljer gör en spelare, dvd med instruktioner, fodral till spelaren, öronsnäcka inbyggd i spelaren, uppladdningsbart batteri med adapter (amerikanskt uttag) + svenska adapter

Se video-klipp: Tour Tempo spelaren förbättrar din golf!

Läs mer här: tour tempo mikrospelaren

Till golfbutik: tour tempo mikrospelaren

Julklapps-tips 36:

Euro Power golfvagn svart 1095:-

golfvagn slitstark passar alla typer av bagar

Ett väldigt kraftig och tålig vagn som passar även de allra största bagarna på marknaden. Stålkonstruktion som du enkelt och snabbt kan plocka isär i små beståndsdelar som tar liten plats. Letar du en robust och kraftfull vagn som tål det mesta men som samtidigt går att plocka isär snabbt och enkelt då är detta en vagn för dig! 

Medföljer scorehållare, bollhållare, pegghållare, fäste för paraplyhållare (ej paraplyhållare bara ett kraftigt fäste; paraplyhållare säljes separat 199:-/st). 

Köp i golfbutiken: slitstark och kraftig ram golfvagn för alla bagar

 

Julklapps-tips 37:

Putting System Pro PLUS 1195:-

komplett puttningshjälpmedel


Special spegel med löstagbara skenor som lär dig en perfekt puttnings-rörelse.Du ser ett streck som du siktar mot ditt mål och ett streck som du ställer in klubbhuvudet square mot målet. I spegeln ser du ögonen ovanför bollen och axlarna square. Du drar sedan puttern mot skenan och lär dig antingen en rörelse rakt bakåt och rakt igenom eller en rörelse in-square-in. Skenor för båda typerna av puttrörelse bifogas
+ Pro- skena för långa puttar. Medföljer också en extra utbyggningsspegel för att bättre se axlarnas position, armarnas position samt putterskaftets position i förhållande till putterhuvudet.
Levereras med fodral.

Se video-klipp:

förbättra alla delar i din puttning

puttningsspegel - utbyggnad

Köp i golfbutiken: förbättra allt som har med din puttning att göra!
 

Julklapps-tips 38:

Refiner ledad driver träningsklubba 1195:-

refiner ledad driver

Det här är en ledad (2 håll) driver som du kan förbättra din utslag med. Om du böjer handlederna fel eller har ett ojämnt tempo så böjer sig klubban och du kan inte svinga den. Klubban ger dig omedelbar feedback om du svingar i fel svingplan eller har ett felaktigt och ojämt tempo etc. Du kan också slå bollar med drivern.

 • Patenterad, 2 olika håll, justerbar ledad driver
 • Skaftet böjer sig omedelbart om du svingar felaktigt; felaktigt plan eller ojämnt tempo etc
 • Du kan slå bollar med klubban samtidigt som du lär dig en mjuk och jämn rörelse
 • Ger dig bättre och renare bollträff
 • Storlek på klubbhuvudet är 460cc 
 • Patenterat "see-through" grepp som visar ett neutral grepp (obs ej uppbyggt grepp, så du kan ta vilket grepp du vill om du vill)
 • Ingår en justeringsnyckel så att du kan känsligheten på gångjärnen
 • Det finns både vänster- eller höger-klubba

Se video-klipp här: bättre svingplan och tempo 

Köp i golfbutiken: höger-spelare: bättre och rakare utslag

                               vänster-spelare: bättre och rakare utslag
 

Julklapps-tips 39:

Power Swing Hitter driver 1195:-

power swing hitter

Det här är en tung träningsklubba driver som du kan slå bollar med och som är balanserad som en vanlig golfklubba. Du har också en funktion som är inbyggd i skaftet för att förbättra din timing i svingen.

 • Förbättrar styrkan och flexibiliteten i golf-specifika muskler
 • Ökad flexibilitet - ökad längd
 • Väldigt bra vid uppvärmning eller för att hålla igång kroppen under vinter uppehåll
 • Kan användas för att slå golfbollar
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt svingspår känns
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt bollträff känns
 • Patenterat viktningssystem i skaftet utnyttjar centrifugal kraften i svingen bättre och gör att klubban känns som en "vanlig" klubba
 • Klubban ger dig audio feedback (hörbar feedback) när du svingar med dålig timing och rytm
 • Klubban förenklar greppet genom att det är utmärkt hur ett neutral grepp ska se ut (OBS ej uppbyggt grepp utan normalt grepp, så du kan ta vilket grepp du vill när du använder klubban
 • Storleken på klubbhuvudet är 460cc
 • Total vikt: 800 gram
 • Längd på skaftet: 44 tum
 • Loft på klubban: 12 grader 
 • Det finns både vänster- eller höger-klubba

Se video-klipp här: förbättra din styrka och flexibilitet!

Köp i golfshoppen: höger-spelare: tung träningsklubba driver

                                vänster-spelare: tung träningsklubba driver
                            

Julklapps-tips 40:

Quick & Easy fold golfvagn 3-hjuling 1595:- 1195:-

lätt hanterlig golfvagn lätt smidig mycket funktioner

Alla moderna golfvagnar, 3-hjulingar, har ett stort problem, det tar väldigt stor plats i bilen och i bagskåpet. Den här vagnen tar mindre plats än de flesta andra! Med många smarta lösningar samtidigt som den är enkel att fälla ihop och att fälla upp gör den till ett prisvärt alternativ om du vill ha mer plats över till annat. Väldigt lätt golfvagn som fälls ihop i ett steg och viks ihop i ett steg! Väger under 6 kg samtidigt som den innehåller det mesta du kan önska dig. Letar du en vagn som har lätt vikt och samtidigt viks ihop i ett steg och fälls upp i ett steg då är detta vagnen du letar! 

Medföljer scorehållare, bollhållare, pegghållare, liten nätväska, fäste för paraplyhållare (ej paraplyhållare bara ett kraftigt fäste; paraplyhållare säljes separat 199:-/st).

Till golfbutiken: lätt, kompakt och funktionsrik golfvagn

Julklapps-tips 41:

Tour Tempo Mikro-spelaren  1149:-

tour tempo microspelaren

Det här är en unik Tour Tempo spelare, extremt liten, med både sving- och de nya närspelstonerna. 4 st toner för svingen; 18/6, 21/7, 24/8, 27/9 samt 4 st toner med de nya närspels- tonerna; 14/7, 16/8, 18/9, 20/10 (används vid puttning, chippning, bunkerslag etc). Medföljer gör en spelare, dvd med instruktioner, fodral till spelaren, öronsnäcka inbyggd i spelaren, uppladdningsbart batteri med adapter (amerikanskt uttag).

Se video-klipp: Tour Tempo spelaren gör dig bättre!

Läs mer här: tour tempo mikrospelaren

Till golfbutik: tour tempo mikrospelaren

Julklapps-tips 42:

Öka svinghastigheten Speedball extra motstånd 1149:-

accelerator speedball extra motstånd

Extra tillbehör om du vill öka motståndet vid bollträffen när du använder Speedball klubborna. Ingår 2 olika längder; kort och lång. Ökat motstånd vid bollträffen ger
ännu högre svinghastighet och längd på slagen i slutänden.

Du använder dem tillsammans med Impact-plattan för att ytterligare öka motståndet vid och efter "bollträffen".

Läs mer här: maximera din svinghastighet!

Se video-klipp här: maximera dina utslag och din längd!

Till golfbutik: slå både längre och rakare

Julklapps-tips 43:

Målcirklar på green 3-pack 1095:-

målcirklar till green 3-pack

De här mål cirklarna har 3 st viktiga egenskaper: de är väldigt tunn så att bollar kan rulla över den utan att påverkas för mycket. De kan formas på 3 olika sätt beroende på vad och hur du vill träna; full cirkel, 1/2 cirkel eller 3/4 cirkel. De är gjord i slitstarkt material så att den tål att användas gång på gång! Omkrets på mål-cirklarna: 1 st cirka 183 cm (6 fot), 1 st cirka 91 cm (3 fot), 1 st cirka 366 cm (12 fot)

Se video-klipp här: enkla och snabba att använda!

Köp i golfbutik: målcirklar för golfträning

 

Julklapps-tips 44:

Refiner ledad järnklubba övningsklubba 1095:-

refiner ledad järnklubba

Det här är en ledad (2 håll) järnklubba som du kan förbättra din järnslag med. Om du böjer handlederna fel eller har ett ojämnt tempo så böjer sig klubban och du kan inte svinga den. Klubban ger dig omedelbar feedback om du svingar i fel svingplan eller har ett felaktigt och ojämt tempo etc. Du kan också slå bollar med klubban.

 • Patenterad, 2 olika håll, justerbar ledad järnklubba
 • Skaftet böjer sig omedelbart om du svingar felaktigt; felaktigt plan eller ojämnt tempo etc
 • Du kan slå bollar med klubban samtidigt som du lär dig en mjuk och jämn rörelse
 • Ger dig bättre och renare bollträff
 • Motsvarar en järn 6:a 
 • Patenterat "see-through" grepp som visar ett neutral grepp (obs ej uppbyggt grepp, så du kan ta vilket grepp du vill om du vill)
 • Ingår en justeringsnyckel så att du kan känsligheten på gångjärnen
 • Det finns både vänster eller höger klubba

Se video-klipp här: bättre tempo och svingplan 

Köp i golfbutik: höger-spelare: bättre svingplan och tempo

                           vänster-spelare: bättre svingplan och tempo

 

Julklapps-tips 45:

Puttmatta unik bollspår olika hastighet mm 1095:-

unik puttmatta bollspår olika hastighet mm

Den här unika puttmattan visar dig visuellt ett bollspår efter din putt, det gör att du kan enklare lära dig att visualisera dina puttar på banan och gör också att du kan enkelt justera din puttlinje. Den unika puttmattan gör också att du kan öva puttar på olika green hastigheter; 12.5, 10.5, 10.2 eller 8.0 på Stimpmetern. Ibland korta och ibland längre puttar. Mycket mer än en vanlig puttmatta med andra ord! Puttmattan är av hög kvalitét och ytan ligger platt mot golvet. Storlek: 310 cm x 50 cm

Tackvare den höga kvalitéten på mattan är det enkelt att själv forma ytan i kanterna på mattan genom att lägga under saker för att forma olika fall på greenytan (typ en tidning); höger-vänster puttar, vänster-höger puttar etc

Se video-klipp: en unik puttmatta som förbättrar din puttning!

Till butiken: unik puttmatta som du kan öva det mest på!

 

Julklapps-tips 46:

Power Swing Hitter järnklubba 1049:-

power swing hitter

Det här är en tung träningsklubba som du kan slå bollar med och som är balanserad som en vanlig golfklubba. Du har också en funktion som är inbyggd i skaftet för att förbättra din timing i svingen.

 • Förbättrar styrkan och flexibiliteten i golf-specifika muskler
 • Ökad flexibilitet - ökad längd
 • Väldigt bra vid uppvärmning eller för att hålla igång kroppen under vinter uppehåll
 • Kan användas för att slå golfbollar
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt svingspår känns
 • Påskyndar inlärningen av känslan av hur rätt bollträff känns
 • Patenterat viktningssystem i skaftet utnyttjar centrifugal kraften i svingen bättre och gör att klubban känns som en "vanlig" klubba
 • Klubban ger dig audio feedback (hörbar feedback) när du svingar med dålig timing och rytm
 • Klubban förenklar greppet genom att det är utmärkt hur ett neutral grepp ska se ut (OBS ej uppbyggt grepp utan normalt grepp, så du kan ta vilket grepp du vill när du använder klubban
 • Det finns både vänster- eller höger-klubba

Se video-klipp här: förbättra din styrka och flexibilitet! 

Köp i golfbutik: höger-spelare: ökad flexibilitet och styrka

                           vänster-spelare: ökad flexibilitet och styrka  golfjulklappar                                golf-information                             golfbutik

  återförsäljare                                golfpresenter                                 juniorgolf    
 

Hemsida: www.golfiq.se
E-butik: www.shoppingiq.se
Telefon: 0612-104 45
Copyright, all right reserved